Dodaj do ulubionych

Holet 500 - WESELE -??

20.11.05, 22:28
Witam, czy ktoś z Was robił wesele w HOTELU 500 nad Zegrzem? Proszę o opinie,
dziękuję
Obserwuj wątek
    • keechaczu Re: Holet 500 - WESELE -?? 20.11.05, 22:46
      ja mialem takie zmartwienie na poczatku roku bo szukalem miejsca na niebanalne
      wesele... zrobilem ostry przeglad przez wszystkie sale weselne, resturacje i
      hotele w okolicy. 500 nie jest idealem, ale wlasnie na to miejsce padl wybor -
      okolice nad samym zalewem w tym molo, swietna kuchnia i naprawde sympatyczna
      obsluga (a byli tacy co ostrrzegali)... moi goscie byli moge tak powiedziec..
      zachwyceni.
      Ale najwazniejsze to, zeby... byli goscie do zabawy, dobry zespol najlepiej
      nieweselny...ale to juz inna historia czyli forum Slub i Wesele, na ktorym
      goscilem ponad pol roku ... :)w razie czego prosze o maila na konto gazetowe
    • picassa Re: Holet 500 - WESELE -?? 21.11.05, 00:18
      Ja mialam tam wesele w lipcu tego roku.Byłam bardzo zadowolona i z tego zo
      slyszalam to goscie rowniez. Robilam w sali restauracyjnej ( tej mniejszej )
      gdyz jest tam bezposrednie wyjscie do oranzerii,na molo , widok na zalew. Jest
      tylko jeden minus- nie ma tutaj klimatyzacji. Jest ona tylko w sali na gorze,
      ktora nie ma juz uroku- to zwykla sala konferencyjna.
      Jedzeniebardzo dobre, obsluga ok. Wszystko przebiegalo bez problemu. Mnbier
      takze ostrzegano, ze roznie bywa, ze czesto klient jest naciagany, ze koncowa
      kwota do zapalty moze byc szokiem itd. U nas bylo wszustko zgodnie z umowa. Nie
      bylo zdziwenia przy rozliczaniu. Wszystko zalezy od umowy jaka sie podpisuje.
      Dla nas to byl faktyvznie cudowny dzien i wieczor, o nic sie nie musielismy sie
      martwic. Polecam:)
      P.S. podobno troche zniemil sie ostatnio presonel i osoba dpowiedzialna za
      organizacje wiec trudno mi powiedziec jak to teraz wyglada :(
    • madzia69 Re: Holet 500 - WESELE -?? 21.11.05, 18:48
      bylam jako gosc...
      jezeli chodzi o eleganckie przyjecie nie polecam...
      (w okolicy "klase" zagwarantuje to tylko Dom Polonii w Pultusku, albo lokale
      warszawskie ;)
      jezeli o niedrogie przyjecie i zabawe dla mlodych ludzi to spoko...
      • bimm Re: Holet 500 - WESELE -?? 21.11.05, 19:24
        nie drogie tzn ile??bo tez robilem wywiad i nie jest wcale tak tanio...
        A w Warszawiance bylas??
        Aha czy w 500 zdjeli te boksy czy zostalo tak jak jest w restauracji??
        • picassa Re: Holet 500 - WESELE -?? 21.11.05, 19:42
          to zalezy jak bedziesz chcilala.My nie mielismy boksow ..Wszystko bylo
          wyniesione stoly byly ustawione w podkowe ale moga byc tez osobne owalne. co do
          elegancji to wg mnie bylo ok. siedzenia wygodne, ladnie pokrowce, i calosc na
          stole bardzo klasycznie. Coz nie kazdy moze lubi skromnosc i czeka na falbany,
          balony, i kapiace wszedzie osdoby. My chcielismy ladna biala zastawe, bialo
          nakryte stoly, swieczniki itd.
          • tribeka Re: Holet 500 - WESELE -?? 25.11.05, 16:08
            ja mam na górnej sali bo jest większa, dolna ładniejsza ale 120 osób się nie
            pomieści, no zbaczymy
            • e-legionowo Re: Holet 500 - WESELE -?? 25.11.05, 17:58
              tribeka napisała:

> ja mam na górnej sali bo jest większa, dolna ładniejsza ale 120 osób się nie
              > pomieści, no zbaczymy

w jachrance wlasnie konczy sie remont budynkow po starym osrodku wypoczynkowym,
              aktualnie bedzie tam hotel na dosc niezlym poziomie, kupe kasy ktos wsadzil w
              remont calego obiektu, pierwsza impreza bedzie juz sylwek w tym roku, zapewne
              niedlugo rusza z imprezami zarowno konferencje jak i "okolicznosciowe" jak
              wesela, powinno sie uzyskac calkiem ciekawe ceny na starcie moze warto ich tez
              wziasc pod uwage ?
              • tribeka Re: Holet 500 - WESELE -?? 02.12.05, 23:06
                dzięki za info a jak się nazywa to miejsce? mają już jakąś stronę?
                • e-legionowo Re: Holet 500 - WESELE -?? 03.12.05, 22:09
                  tribeka napisała:

> dzięki za info a jak się nazywa to miejsce? mają już jakąś stronę?

Hotel Windsor Jachranka 75 na terenie dawnego ośrodka Nauczyciel, strony raczej
                  jeszcze nie mają bo budynek jest jeszcze wykańczany po generalnym remoncie, jak
                  wspominałem pierwszą imprezą ma być sylwester, ta sama firma prowadzi Hotel Lord
                  w Wawie www.hotellord.pl lub www.hotelekorona.com.pl
                • e-legionowo Re: Holet 500 - WESELE -?? 03.12.05, 22:12
                  tribeka napisała:

> dzięki za info a jak się nazywa to miejsce? mają już jakąś stronę?

a jednak :)
                  windsorhotel.pl/
                  • tribeka Re: Holet 500 - WESELE -?? 04.12.05, 14:50
                    bardzo dziękuję, pozdrawiam
    • magda_kielczyk Re: Holet 500 - WESELE -?? 12.12.05, 14:13
      A ja mogę polecić hotel Warszawianka w Jachrance
      Pozdrawiam
      Magda
      • tribeka Re: Holet 500 - WESELE -?? 29.12.05, 00:42
        dzięki za info jak ktoś jeszcze może się podzielić opniami o hotelu 500 to
        proszę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka