ilokan 26.02.06, 20:53 Witam Poszukuję dobrego pediatry dla majej 5 miesięcznej córeczki. Słyszałam o dr Mateuszczyk i dr Siuda nie wiem, która lepsza. Chodzę teraz do dr Popielarz, ale ciągle faszeruje mi dziecko antybiotykami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maczwak Re: Pediatra 26.02.06, 23:58 Witaj! Nie wiem czy jesteś z samego Legionowa, ale ja z czystym sumieniem i ze szczerego serca mogę Ci polecić dr Banasik z ośrodka zdrowia w Jabłonnie. Przeprowadziliśmy się tu z Warszawy pół roku temu, niedawno naszej 3-letniej Oli przytrafiła się pierwsza poważna choroba i naprawdę jestem bardzo zadowolona. Antybiotyk dostała dopiero wtedy kiedy wszystkie inne metody okazały się nieskuteczne. Pani doktor jest bardzo miła, ale jednocześnie rzeczowa, w gabinecie pełno jest zabawek i każde dziecko otzrymuje jakiś drobny prezencik. Moja córcia pierwszy raz w życiu nie wyszła z gabinetu zalana łzami mimo 39 stopni gorączki:-) Mam nadzieję, że Ci pomogłam. Pozdrawiam, Marta. Odpowiedz Link Zgłoś
ilokan Re: Pediatra 28.02.06, 10:32 dziękuję bardzo, ale mieszkam w Legionowie na stary bukowcu,więc na razie nie skorzystam, ale bardzo dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
veronka5 Re: Pediatra 27.02.06, 00:15 mam roczną córeczkę...my chodzimy do dr Dziadeckiej,ale podobno dr Sandulowicz też jest dobra.Obie przyjmują na Husarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
margit.b Re: Pediatra 27.02.06, 10:35 Ja polecam dr Błażejczyk z Sowińskiego-bardzo dokladna gdy nie jest czegos pewna zleca dodatkowe badania i kieruje do specjalisty przy tym jest bardzo ciepła i mila choc czeka sie długo na swoja wizyte Odpowiedz Link Zgłoś
edyta.gulawska Re: Pediatra 05.08.06, 17:10 Ostatnioprzypadło mi iść z chorym dzieckiem do dr.Popielarz-dała antybiotyk.Pediatrą moich dzieci jest dr.Kołakowska uważam że jest dobra ,a moi synowie nie są łatwymi pacjentami.Starszy ma silną alergię ,a młodszy urodził się z ciężką wadą serca i nadal ją posiada.wcześniej chodziliśmy do dr.Dziadeckiej i wykończyłaby starszego syna nie rozpoznając alergii,wieć się przeniosłam.A za najlepszą uważam dr.Górską.miałam przyjemność być u niej parę razy.Napewno już wybrałaś lekarza,ale to tak na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś