Dodaj do ulubionych

ile zarabia Smogorzewski?

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 12:26
"każe płacić procent od pensji swoim urzednikom do własnej kieszeni i i
handluje na lewo gminną ziemią"...
Obserwuj wątek
    • Gość: pepe_2 Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 12:26
      a ja wyczytałem w ostatnim "TiO", że Smogorzewski zarabia "tylko" 9 289 zł
      (brutto) :)
      • sloggi Re: ile zarabia Smogorzewski? 18.01.03, 14:08
        Skoro napisali ile zarabia, to po co pytasz?
    • Gość: peter Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.01.03, 16:18
      "...pan prezydent ma działkę ze sporym domkiem w Nieporęcie - dzięki temu nie
      musi płacić legionowskich podatków od nieruchomości - a jak wiadomo ostatnio na
      jego wniosek uchwalono niemal 300% podwyżkę na niektóre grunty w naszym
      mieście!!!
      cwany gość - o swoje umie zadbać!"
      :)
    • meszko Re: ile zarabia Smogorzewski? 18.01.03, 20:22
      Gość portalu: pepe napisał(a):

> "każe płacić procent od pensji swoim urzednikom do własnej kieszeni i i
      > handluje na lewo gminną ziemią"...

Ja myślę, że pomieszało ci się trochę w głowie, drogi pepe. Każdy, kto choć
      trochę zna sie na funkcjonowaniu gminy wie, że to niemożliwe. A może twoja
      wypowiedź to dalsza część "małoojczyźnianej" kampanii byłego Kicmana? Apropos
      - pan były prezydent założył własną firmę, która ma obracać... nieruchomościami.
      Czyżby na początku lat 90-tych, gdy nie było jeszcze Ustawy o Zamówieniach
      Publicznych Kicman raczył był nabyć jakieś tanio przez siebie (i dla siebie)
      wycenione nieruchomości? Dobrze, że teraz podobne numery są mało możliwe i
      wszyscy patrzą na ręce Smogiemu - jeszcze by się skusił... A tak nie ma po co
      wypisywać nonsensów, niech forum pozostanie sferą uczciwych i normalnych
      wypowiedzi.
      • Gość: anex Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 17:21
        Drogi naiwny Meszko!
        Widzę, że starasz się na siłę i dosyć nieudolnie bronić "Smogiego" (czy to Twój
        kumpel z piaskownicy)? :))

meszko napisał:
        > Każdy, kto choć trochę zna sie na funkcjonowaniu gminy wie, że to niemożliwe.

Opowiedz więc co jest niemożliwe? Ustawianie przetargów i wywieranie presji na
        podległych sobie urzędników??? Smogorzewski wiele razy już pokazał na ile go
        stać i nie takich jeszcze numerów będziemy w przyszłości świadkami! niestety...
        • polokokt Re: ile zarabia Smogorzewski? 21.01.03, 18:36
          Durka tez podczas kampanni swoimi "agentami" pokazal na co Go stac, wiec nie
          spodziewalem sie ze bedzie lepszy. Jednym slowem wielkiego wyboru nie bylo. Ale
          pociesze Was, w nastepnych moze i ja sie zdecyduje kandydowac wiec bedziecie
          mogli zaglosowac na mnie :) bezpartyjny, bez koleszkow, bez plecow, czyli
          kandydat idealny
          Pozdrawiam
    • Gość: koleś Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 20:50
      Zmartwię wszystkich panów wietrzących afery i rozczarowanych wysokością
      wynagrodzenia Smogorzewskiego. Chłopak zamierza je obniżyć, podobnie jak pensje
      w całym urzędzie. Zapowiedział to oficjalnie w TV. Chyba was rozczarował?
      • Gość: hipek Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 11:00
        bardzo intrygująco to brzmi i ciekawe czy obniży sobie o kilkanaście czy
        kilkadziesiąt złotych? a kto ogląda LTV, co tam jeszcze ciekawego mówią?
        przecież to tuba propagandowa władz miasta!
    • polokokt takie pytanie do pepe poza konkursem 20.01.03, 23:03
      Co Ty masz do naszego Legionowa, skoro jestes Łodzianinem????
      • Gość: legionowianin Re: takie pytanie do pepe poza konkursem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 00:44
        Im więcej ludzi wyczulonych na matactwa i cwaniactwo będzie przyglądać się
        naszym lokalnym "politykom" tym lepiej.
    • Gość: koleś Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 22:19
      Nie mam nic przeciw mieszkańcom innym miast, ale co oni mogą wiedzieć o
      Legionowie? Niech nie mieszają nam w głowach. Sam jestem ciekawy o ile obniży
      sobie pensje prezydent.
      • Gość: erd Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 09:53
        O kilkaset złotych, z tego co wiem to w okolicach 600. może to nie bardzo dużo,
        ale zawsze coś. Pozostałe cięcia w urzedzi od 10 do 30 %. Przy czym mówią, że
        różnica w obnizkach to efekt równania pensji. To znaczy, że naczelnicy dostaną
        najbardziej po kieszeni, a ci ktorzy zarabiali i tak mało stracvą w miarę
        najmniej. I tu mam dwa pytania,
        1. czy solidne obcinanie pensji naczelnikom (którzy bądź co bądź nie zarabiali
        po 7 tysięcy, a znacznie mniej) nie jest nakłanianiem do korupcji? w końcu
        równanie płac i równanie w ogóle wszystkiego trąci nieco nieświezym systemem
        2 o drugim na razie zapomniałem
        • Gość: greg Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 11:31
          prezydent podobno nieźle oberwał od opozycji na sesji nt. wynagrodzenia. widać
          opozycja ma spore wpływy w radzie :)
          i tak zamiast 9300 zarabia 8700 - za dużo sobie nie obciął ale lepiej te 5% niż
          wcale.
          ale skoro w urzędzie równają pensje o 10-30% w dół to chyba trochę zbyt
          skromnie pan prezydent podszedł do obniżania sobie pensji :)
          może zaokrąglić do 8000?
          • Gość: koleś Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 13:06
            Tak słyszałem o tym oberwaniu. Niezła kicha. Najpierw Smogorzewski
            zaproponował, że sobie obniży pensje, a chwilę później radna Zaklika (opozycja)
            przeczytała (bo jej ktoś wcześniej to napisał), że zadużo prezydent zarabia i
            powienien sobie obniżyć pensje. Cała sala się śmiała, że radna niezauważyła
            deklaracji Smogorzewskiego.
            • Gość: hipek Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 14:51
              koleś, skoro znasz tak dobrze sprawę i bywasz na sesjach, to znaczy, że jesteś
              albo radnym albo pracujesz w Urzędzie Miesta (byłem kiedyś na sesji i wiem, że
              oprócz radnych + kilku pracowników urzędu i ewentualnie ludzi z TiO i GM nikt
              właściwie nie przychodzi - ja byłem "jednorazowo"), a skoro tak, to wybacz, ale
              chyba nie jesteś obiektywny.
              Druga sprawa - z uchwał, które są na stronie Urzędu www.legionowo.pl wynika, że
              Smogorzewski leci wg. najwyższych stawek wg. jakich może zarabiać
              (wynagrodzenie zasadnicze i dodatek funkcyjny), a tylko stawkę dodatku
              specjalnego ma 30% (a max. jest 40%). ALE dodatek specjalny powinien być
              przyznawany za specjalne zadania i NIE KAŻDY prezydent i burmistrz MUSI go
              mieć. A już z pewnością nie w sytuacji kiedy podobno miasto ma ogromne
              zadłużenie i p. Smogorzewski deklaruje cięcia wydatków i płac!!!
              Reasumując - łatwo przyznać sobie maxymalne wynagrodzenie, a potem je trochę
              (o 5% - sic!!) obniżyć, ale jest to typowy ruch pod publikę i bardziej dla
              mediów... w końcu obecny pan prezydent to showmen jakich mało...
              • Gość: anex Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 16:16
                Faktycznie na stronie urzędu miasta są uchwały naszej kochanej rady, i
                faktycznie jeden ze składników wynagrodzenia prezydent sobie obniżył (dodatek
                specjalny), ale dwa pozostałe wzrosły (wynagrodzenie zasadnicze i dodatek
                funkcyjny) :))))))))))
                Teraz zarabia "tylko" niecałe 9,000 zł - ciekawe co na to nasi legionowscy
                lekarze, nauczyciele, pielęgniarki... zarabiają po 800, 1,200, 1,600 zł!!!
                SKANDAL, co za kraj :((((((((
              • singleman Re: ile zarabia Smogorzewski? 05.02.03, 13:27
                Bardzo trafna uwaga. Ja myślę, że "kolesiem" jest pan radny-dziennikarz Piotruś
                Zadrożny. On taki zawsze super układny, z roześmianą gębusią,z fantazyjnie
                ufryzowaną grzywką; zawsze dobrze poinformowany, usłużny taki. Jak "przepytuje"
                delikwenta podtykając mu pod ryjek mikrofon, to z takim uwielbieniem wpatruje
                się w rozmówcę, tak mu przytakuje, że aż przyjemnie popatrzeć... Mylę się?
                Chyba nie....
                • Gość: koleś Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 11:00
                  Wyraźnię wyczuwam nutkę zazdrości, zwłaszcza w kwestii fryzury i "gębusi".
                  • singleman Re: ile zarabia Smogorzewski? 06.02.03, 12:46
                    Koleś!- zero zazdrości hehehe. Po pierwsze- wierny, słżualczy uśmieszek
                    przylepiony do "gębusi" nie jest w moim typie;. Po wtóre- fryzurka jest mocno
                    niemodna, więc... I po trzecie- czegóż tu zazdrościć? Służalczości,
                    wazeliniarstwa... To już było Koleś...
                    • Gość: snoopy Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 14:22
                      > Koleś!- zero zazdrości hehehe. Wierny, słżualczy uśmieszek przylepiony
                      do "gębusi" nie jest w moim typie;. Czegóż tu zazdrościć? Służalczości,
                      > wazeliniarstwa... To już było Koleś...

a ja słyszałem, że pan radny "koleś" w domu nie jest taki miły i delikatny -
                      lubi krótko trzymać - i ma ciężką rękę :(
                      widać gdzieś trzeba rozładować napięcie.
                      smutne to :((
                      • Gość: magda Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 11:52
                        Momencik... Albo czegoś nie rozumiem, albo ktoś chce wyciągnąc Piotrka domowe
                        brudy. Że ma ciężką rękę i w domu nie jest miły??? Wiele można powiedzieć o jak
                        go nazywacie "radnym Piortrusiu" ale to już przegięcie. Znam, bywałam w domu,
                        pracowałam w znienawidzonej Miejscowej i LTV, widuję pracując w UM i zapewniam,
                        że w domu jest równie "żywiołowy" co w pracy:)
                        Może nie warto odpowiadać na tak idiotyczne zarzuty, ale wybaczcie - istnieją
                        nieprzekraczalne granice przyzwoitości. Kolega snoppy chyba o nich zapomniał.
            • Gość: greg Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 12:00
              no i wychodzi jaki z radnego "kolesia" "pajac"! przeczytaj sobie wyjaśniania
              radnej Zaklika w ostatnim TiO (13.02) - wszystko wyłożone - podziwiam, że taka
              młoda, a w słusznej sprawie potrafi postawić się i wygarnąć :)
          • Gość: red Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.02.03, 16:33
            Prezydent zmniejszył sobie dodatek specjalny z 40 do 30 procent, co daje jakieś
            670 złotych. Jeżeli pisze o tym juz nie tylko Miejscowa i mówi się w LTV, ale
            wspomina również To i owo, to chyba nie jest tylko propoagandowy chwyt. Poza
            tym w kwestii tuby urzędowej, czyli legionowskiej Gazety Miejscowej: czy to, że
            przetarg na ogłoszenia urzędu wygrało To i owo również świadczy o tym, że
            Smogorzewski widzi tylko jedną gazetę, a przetargi w gminie są ustawiane?
            Ludzie opamiętajmy się trochę.
            • Gość: reds_fans Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.02.03, 17:27
              Ad 1
              Pensje w urzędzie podobno - według tychże gazet mają być niższe nawet o ponad
              1,000 zł, czyli prezydent obniża sobie dosyć skromnie, zważywszy, że mając
              najwyższe wynagrodzenie powinien najwięcej (kwotowo) stracić! coś mi tu nie
              gra :(
              Ad 2
              W sprawie przetargu to słyszałem, że Gazeta Miejscowa przekroczyła granice
              absurdu proponując ceny za zamieszczanie ogłoszeń i nie dało się już tego
              odkręcić :(
              Pytanie konkursowe
              Red - jesteś rzeczniczką prasową Urzędu Miasta? Czy mam przyjemność ze
              śliczną "red"owłosą Magdusią Łuczak? :))
              • Gość: red Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 12:03
                Naturalnie, że to ja. Gratuluje przenikliwości. Tymczasem jednak dość
                prywatnie, przy czym mam nadzieje, że uzyskam zgodę na oficjalną obecność
                rzecznika na forum. Myslę, że byłoby interesująco. Co zaś do przetargu, to
                granice przekroczyło raczej TiO oferując więcej niż dumpingową cenę za
                ogłoszenie. Ale chwała im za to. Swoja droga Miejscowa naprawdę podała rozsądna
                cenę, więc nie wiem skąd biwerze wiadomości mój przemiły fan.
                Ps. Jak diabli nie lubię zdrobnień.
                • Gość: greg Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 12:45
                  Gość portalu: red napisał(a):
                  Co zaś do przetargu, to
                  > granice przekroczyło raczej TiO oferując więcej niż dumpingową cenę za
                  > ogłoszenie. Ale chwała im za to. Swoja droga Miejscowa naprawdę podała
                  rozsądna cenę...

ciekawi mnie ta dumpingowa cena - bo ostatnio faktycznie walka jest ostra.
                  widziałem informacje - GM bierze coś koło 7 zł, a TiO nawet koło 5 zł za moduł
                  (PROMOCYJNIE). a wcześniej to było w granicach 30-40 zł (sam kiedyś
                  zamawiałem "ramki").
                  pozdrawiam i niecierpliwie czekam na szczegóły :-)
                  • Gość: red Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 12:59
                    Jak już pisałam, na razie odzywam się tu całkiem prywatnie, więc nie podzielę
                    sie wiedza szczegółową. Jednak byłeś blisko z tym TiO - jescze tylko troszke
                    mniej i masz cenę za moduł. Miejscowa oferowała z pewnością dużo mniej niż
                    wspomniana przez Ciebie "normalna" stawka w TiO. A przy okazji z plakatów GM
                    wyczytałam, że 7.50 to cena netto za moduł (tez w promocji). TiO oferuje chyba
                    4.90 (ale nie wiem czy netto).
    • Gość: koleś Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 15:26
      Widzę, że snoppy stosuje stare esbeckie metody manipulacji, albo pisze to co
      zna z własnego podwórka. Natomiast kolega singleman, zapomniał, że sam pracuje
      w usłużnej stacji radiowej (RDC) regionalnej publicznej i usługuje koalicjantom
      SLD i PSL. Używając biblijnej retoryki, najpierw u siebie szukajcie "belki"
      w oku.
      Raczej oczekuję konkretnych argumentów w dyskusji na temat pensji prezydent niż
      osobistych i rodzinnych "wycieczek". Widać jednak, że "kolegom" argumentów
      brakuje, więc stosują takie chamskie metody.
      Ciekawe, czy sami się ujawnią. Chyba, że to forum ma być to jedynie miejsce dla
      jednej opcji myślenia i niemożna przedstawiać własnych argumentów (bo prywatne
      niewypaliło). jeżeli tak to ja się wypisuję.
      • singleman Re: ile zarabia Smogorzewski? 06.02.03, 16:32
        Panie koleś. To nie jest miejsce, by mówić o etyce, o zasadach uprawiania
        zawodu ale, czasami trzeba.
        1. Każdy pracuje na własny rachunek. Każdy firmuje coś swoim nazwiskiem. Ja
        bardzo sobie cenie niezależność. Nie mam poczucia, że uprawiam jakąkolwiek
        manipulację pracujc tu, gdzie pracuję. A już kilka ładnych latek zawód ten
        uprawiam. Na marginesie- z moją niezależnością jest chyba wszystko o.k.;
        zwalniali mnie już i przedstawiciele SLD, i PSL,i przedstawiciele kościoła. A
        zatem chyba jest nieźle. To raz. Za to, co robię odpowiadam swoim nazwiskiem.
        Informacja- a tym się zajmuję, jest bezprzymiotnikowa- nie jest ani zła, ani
        dobra. Musi być sprawdzona, wiarygodna i pozbawiona komentarza. To elementarz
        uprawiania tego zawodu. Ci, ktrzy o tym zapomnieli i próbowali mieszać
        informację z polityką- zwykle żle kończyli. Mówi się w środowisku
        dziennikarskim o nich dosadnie: szmaty. Szmatyą nie jestem i być nie zamierzam,
        bo zbyt wysoko cenię sobie niezależność. Czego i Panu życzę. Dziennikarstwa nie
        da się pogodzić z czynnym uprawianiem jakiejkolwiek polityki. Traci się
        wiarygodność. Albo rybki, albo akwarium, Panie Koleś.
        2. Ad meritum: obniżanie pensji - popieram. Tylko jkażda rzecz winna być
        widziana w odpowiedniej proporcji. To też Panu polecam.
        3. Co do rozładowywania frustracji: nie mam zadania, nie mam danych, by
        wiarygodnie o tym mówić. Podpowiem jednak: jak jest bardzo żle, to czasami
        można umilić sobie czas oglądaniem fajnych obrazków w sieci www. To odpręża,
        prawda?
      • Gość: hipek Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 16:36
        nerwy puszczają? Panie Piotrze, w Gazetce z którą Pan współpracuje znalazłem
        informację, że pensje w urzędzie są obniżane o 10-30%.
        Moje pytanie o ile procent obniżył sobie pensję Pana szef z Platformy
        Samorządowej Pan Smogorzewski?
        Oczekuję na konkretne argumenty w dyskusji - ot choćby te konkretne dane ;)
        • Gość: koleś Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 13:25
          "bujać to my was, a nie wy nas"
          Kto oglądał choć raz Wiadomości publicznej telewizji i prywatne Fakty nie ma
          wątpliwości co do rzetelności pracujących tam osób. Z publicznym radiem jest
          tak samo.
          W kwestii procentów i liczb wszystko można wyczytać z lokalnych gazet (obu).
          • Gość: hipek Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 14:19
            koleś napisał:
            >Raczej oczekuję konkretnych argumentów w dyskusji na temat pensji prezydent
            niż osobistych i rodzinnych "wycieczek".

hipek napisał:
            Panie Piotrze, w Gazetce z którą Pan współpracuje znalazłem
            informację, że pensje w urzędzie są obniżane o 10-30%.
            Moje pytanie o ile procent obniżył sobie pensję Pana szef z Platformy
            Samorządowej Pan Smogorzewski?
            Oczekuję na konkretne argumenty w dyskusji - ot choćby te konkretne dane ;)

koleś napisał:
            > W kwestii procentów i liczb wszystko można wyczytać z lokalnych gazet (obu).

I oto okazuje się, że rozmowa o konkretach z radnym Zadrożnym kończy się w
            chwili rozpoczęcia... Rozumiem, że nie jest Pan umysłem ścisłym, ale chociaż
            treści uchwał, za którymi sam Pan głosował, powinien Pan znać, a nie odsyłać
            mnie do prasy... chyba, że rozmowa o zbyt wysokim wynagrodzeniu Prezydenta
            Smogorzewskiego nie jest Panu na rękę.
          • singleman Re: ile zarabia Smogorzewski? 07.02.03, 17:54
            Oj Panie Koleś... Prawdę Pan napisał z tym bujaniem- ładnie Pan buja ludek
            legionowski:-)

Nie sądziłem, że chce Pan wcielić się w rolę (Matoła), jaką prof. Nałęczowi
            przypisał prof. Marcin Król . Ogłądał Pan "Kropkę nad i"? Okazuje się zatem, że
            i Koleś chce spełniać rolę matołka. Co do zasad: kiedyś czynnie udaremniłem
            próbę ocenzurowania wiadomości o "goleni pana prezydenta Kwaśniewkiego.
            Ówczesny szef i red. nacz. Antoni Styrczula chciał zakazać podawania informacji
            na ten temat. I nic biedaczek nie wskórał, bo szum podniósł się straszliwy.
            Pan " kolesiu" chyba wszystkich mierzy swoją miarką. Mam przypomnieć Panu
            teksty z czasów kampanii wyborczej? Otóż naruszeniem uczciwości i przyzwoitości
            było, e tweksty te sygnował Pan swoim nazwiskiem. Mogł je podpisać ktokolwiek,
            ale nie Pan. Ale jak się przebiera nóżkami do tego, by być wybranym, to tak
            jest. A jak jeszcze powiem Panu, że znam okoliczności i kulisy powstawania
            owych tekstów to dopełnię reszty. Mam przypomnieć o próbach zmuszania
            niektórych osób do podpisywania nie swoich tekstów? To może później zrobię, jak
            z dyktafonu spiszę zarejestrowane podówczas rozmowy. Mam taki wredny
            dziennikarski zwyczaj, że ważniejsze rozmowy rejestruję. Nie tylko A. Michni to
            jak widać robi.... Trochę przyzwoitości drogi Panie koleś!!
            Współczuję pany prezydentowi Smogorzewskiemu, którego bardzo cenię, że zbytnia
            natarczywość i gorliwość zaślepionych współpracowników może obrócić się przeciw
            niemu. A szkoda by była, bo chłop nie jest głupi. Ale dorosły jest, podobnie
            jak i Pan.
            • Gość: enemy Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.02.03, 20:59
              w Urzędzie pensje obcięto o 10-30%
              radni obcięli sobie diety o 20%

a prezydent ograniczył swoje zarobki o 5%

i kto teraz wychodzi na największego krzykacza, kanciarza i cwaniaka -
              Smogorzewski i jego ekipa. To chyba "koleś" Zadrożny tak głośno krzyczał
              ostatnio - co ta radna Zaklika się wygłupia - czemu czepia się pana prezydenta -
              o co jej chodzi.
              Teraz juz wiadomo - Smogorzewski to festyniarz, który wszystko musi sprzedać w
              mediach. A potrafi nawet sprzedać temat obniżki swojej pensji, chociaż
              wychodzi, że tak naprawdę jej prawie nie było!!! Ciężkie czasy nastały dla
              Legionowa :(((((
              • singleman Re: ile zarabia Smogorzewski? 21.02.03, 20:00
                Hm... Czy nasz rzecznik głos zabierze? Pani Magdo- praca czeka. Trzeba to
                wyjaśnić, skomentować, etc,etc,....
                • Gość: ejko Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 11:25
                  hehe... jak nie ma argumentów, to można albo milczeć albo zacząć "bić pianę".
                  Póki co pani rzecznik, pan radny koleś i reszta ekipy stosują tą pierwszą
                  taktykę... ciekawe kiedy przejdą do drugiej :-))

nagle się zrobiło tak cichutko...
                  • Gość: greg Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 12:57
                    w faktami ciężko dyskutować :))
                    • Gość: pete Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 13:42
                      Pani Magdo... hop, hop... czy Urząd Miasta obraził się na forum? Czy może
                      przygotowywana jest jakaś miażdżąca krytyka? A może sam pan Prezydent
                      Smogorzewski się wypowie? Podobnie jest w wątku nt. Transludów i wzajemnych
                      układów "prywaciarzy" z UM! Nagle cicho, nagle sza :) Nikt nie skomentuje?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka