Gość: pepe IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 12:26 "każe płacić procent od pensji swoim urzednikom do własnej kieszeni i i handluje na lewo gminną ziemią"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pepe_2 Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.01.03, 12:26 a ja wyczytałem w ostatnim "TiO", że Smogorzewski zarabia "tylko" 9 289 zł (brutto) :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: ile zarabia Smogorzewski? 18.01.03, 14:08 Skoro napisali ile zarabia, to po co pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.01.03, 16:18 "...pan prezydent ma działkę ze sporym domkiem w Nieporęcie - dzięki temu nie musi płacić legionowskich podatków od nieruchomości - a jak wiadomo ostatnio na jego wniosek uchwalono niemal 300% podwyżkę na niektóre grunty w naszym mieście!!! cwany gość - o swoje umie zadbać!" :) Odpowiedz Link Zgłoś
meszko Re: ile zarabia Smogorzewski? 18.01.03, 20:22 Gość portalu: pepe napisał(a): > "każe płacić procent od pensji swoim urzednikom do własnej kieszeni i i > handluje na lewo gminną ziemią"... Ja myślę, że pomieszało ci się trochę w głowie, drogi pepe. Każdy, kto choć trochę zna sie na funkcjonowaniu gminy wie, że to niemożliwe. A może twoja wypowiedź to dalsza część "małoojczyźnianej" kampanii byłego Kicmana? Apropos - pan były prezydent założył własną firmę, która ma obracać... nieruchomościami. Czyżby na początku lat 90-tych, gdy nie było jeszcze Ustawy o Zamówieniach Publicznych Kicman raczył był nabyć jakieś tanio przez siebie (i dla siebie) wycenione nieruchomości? Dobrze, że teraz podobne numery są mało możliwe i wszyscy patrzą na ręce Smogiemu - jeszcze by się skusił... A tak nie ma po co wypisywać nonsensów, niech forum pozostanie sferą uczciwych i normalnych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anex Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 17:21 Drogi naiwny Meszko! Widzę, że starasz się na siłę i dosyć nieudolnie bronić "Smogiego" (czy to Twój kumpel z piaskownicy)? :)) meszko napisał: > Każdy, kto choć trochę zna sie na funkcjonowaniu gminy wie, że to niemożliwe. Opowiedz więc co jest niemożliwe? Ustawianie przetargów i wywieranie presji na podległych sobie urzędników??? Smogorzewski wiele razy już pokazał na ile go stać i nie takich jeszcze numerów będziemy w przyszłości świadkami! niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: ile zarabia Smogorzewski? 21.01.03, 18:36 Durka tez podczas kampanni swoimi "agentami" pokazal na co Go stac, wiec nie spodziewalem sie ze bedzie lepszy. Jednym slowem wielkiego wyboru nie bylo. Ale pociesze Was, w nastepnych moze i ja sie zdecyduje kandydowac wiec bedziecie mogli zaglosowac na mnie :) bezpartyjny, bez koleszkow, bez plecow, czyli kandydat idealny Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.01.03, 20:50 Zmartwię wszystkich panów wietrzących afery i rozczarowanych wysokością wynagrodzenia Smogorzewskiego. Chłopak zamierza je obniżyć, podobnie jak pensje w całym urzędzie. Zapowiedział to oficjalnie w TV. Chyba was rozczarował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipek Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 11:00 bardzo intrygująco to brzmi i ciekawe czy obniży sobie o kilkanaście czy kilkadziesiąt złotych? a kto ogląda LTV, co tam jeszcze ciekawego mówią? przecież to tuba propagandowa władz miasta! Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt takie pytanie do pepe poza konkursem 20.01.03, 23:03 Co Ty masz do naszego Legionowa, skoro jestes Łodzianinem???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legionowianin Re: takie pytanie do pepe poza konkursem IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 00:44 Im więcej ludzi wyczulonych na matactwa i cwaniactwo będzie przyglądać się naszym lokalnym "politykom" tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.01.03, 22:19 Nie mam nic przeciw mieszkańcom innym miast, ale co oni mogą wiedzieć o Legionowie? Niech nie mieszają nam w głowach. Sam jestem ciekawy o ile obniży sobie pensje prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erd Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 09:53 O kilkaset złotych, z tego co wiem to w okolicach 600. może to nie bardzo dużo, ale zawsze coś. Pozostałe cięcia w urzedzi od 10 do 30 %. Przy czym mówią, że różnica w obnizkach to efekt równania pensji. To znaczy, że naczelnicy dostaną najbardziej po kieszeni, a ci ktorzy zarabiali i tak mało stracvą w miarę najmniej. I tu mam dwa pytania, 1. czy solidne obcinanie pensji naczelnikom (którzy bądź co bądź nie zarabiali po 7 tysięcy, a znacznie mniej) nie jest nakłanianiem do korupcji? w końcu równanie płac i równanie w ogóle wszystkiego trąci nieco nieświezym systemem 2 o drugim na razie zapomniałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 11:31 prezydent podobno nieźle oberwał od opozycji na sesji nt. wynagrodzenia. widać opozycja ma spore wpływy w radzie :) i tak zamiast 9300 zarabia 8700 - za dużo sobie nie obciął ale lepiej te 5% niż wcale. ale skoro w urzędzie równają pensje o 10-30% w dół to chyba trochę zbyt skromnie pan prezydent podszedł do obniżania sobie pensji :) może zaokrąglić do 8000? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 13:06 Tak słyszałem o tym oberwaniu. Niezła kicha. Najpierw Smogorzewski zaproponował, że sobie obniży pensje, a chwilę później radna Zaklika (opozycja) przeczytała (bo jej ktoś wcześniej to napisał), że zadużo prezydent zarabia i powienien sobie obniżyć pensje. Cała sala się śmiała, że radna niezauważyła deklaracji Smogorzewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipek Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 14:51 koleś, skoro znasz tak dobrze sprawę i bywasz na sesjach, to znaczy, że jesteś albo radnym albo pracujesz w Urzędzie Miesta (byłem kiedyś na sesji i wiem, że oprócz radnych + kilku pracowników urzędu i ewentualnie ludzi z TiO i GM nikt właściwie nie przychodzi - ja byłem "jednorazowo"), a skoro tak, to wybacz, ale chyba nie jesteś obiektywny. Druga sprawa - z uchwał, które są na stronie Urzędu www.legionowo.pl wynika, że Smogorzewski leci wg. najwyższych stawek wg. jakich może zarabiać (wynagrodzenie zasadnicze i dodatek funkcyjny), a tylko stawkę dodatku specjalnego ma 30% (a max. jest 40%). ALE dodatek specjalny powinien być przyznawany za specjalne zadania i NIE KAŻDY prezydent i burmistrz MUSI go mieć. A już z pewnością nie w sytuacji kiedy podobno miasto ma ogromne zadłużenie i p. Smogorzewski deklaruje cięcia wydatków i płac!!! Reasumując - łatwo przyznać sobie maxymalne wynagrodzenie, a potem je trochę (o 5% - sic!!) obniżyć, ale jest to typowy ruch pod publikę i bardziej dla mediów... w końcu obecny pan prezydent to showmen jakich mało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anex Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.01.03, 16:16 Faktycznie na stronie urzędu miasta są uchwały naszej kochanej rady, i faktycznie jeden ze składników wynagrodzenia prezydent sobie obniżył (dodatek specjalny), ale dwa pozostałe wzrosły (wynagrodzenie zasadnicze i dodatek funkcyjny) :)))))))))) Teraz zarabia "tylko" niecałe 9,000 zł - ciekawe co na to nasi legionowscy lekarze, nauczyciele, pielęgniarki... zarabiają po 800, 1,200, 1,600 zł!!! SKANDAL, co za kraj :(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
singleman Re: ile zarabia Smogorzewski? 05.02.03, 13:27 Bardzo trafna uwaga. Ja myślę, że "kolesiem" jest pan radny-dziennikarz Piotruś Zadrożny. On taki zawsze super układny, z roześmianą gębusią,z fantazyjnie ufryzowaną grzywką; zawsze dobrze poinformowany, usłużny taki. Jak "przepytuje" delikwenta podtykając mu pod ryjek mikrofon, to z takim uwielbieniem wpatruje się w rozmówcę, tak mu przytakuje, że aż przyjemnie popatrzeć... Mylę się? Chyba nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 11:00 Wyraźnię wyczuwam nutkę zazdrości, zwłaszcza w kwestii fryzury i "gębusi". Odpowiedz Link Zgłoś
singleman Re: ile zarabia Smogorzewski? 06.02.03, 12:46 Koleś!- zero zazdrości hehehe. Po pierwsze- wierny, słżualczy uśmieszek przylepiony do "gębusi" nie jest w moim typie;. Po wtóre- fryzurka jest mocno niemodna, więc... I po trzecie- czegóż tu zazdrościć? Służalczości, wazeliniarstwa... To już było Koleś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snoopy Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 14:22 > Koleś!- zero zazdrości hehehe. Wierny, słżualczy uśmieszek przylepiony do "gębusi" nie jest w moim typie;. Czegóż tu zazdrościć? Służalczości, > wazeliniarstwa... To już było Koleś... a ja słyszałem, że pan radny "koleś" w domu nie jest taki miły i delikatny - lubi krótko trzymać - i ma ciężką rękę :( widać gdzieś trzeba rozładować napięcie. smutne to :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 11:52 Momencik... Albo czegoś nie rozumiem, albo ktoś chce wyciągnąc Piotrka domowe brudy. Że ma ciężką rękę i w domu nie jest miły??? Wiele można powiedzieć o jak go nazywacie "radnym Piortrusiu" ale to już przegięcie. Znam, bywałam w domu, pracowałam w znienawidzonej Miejscowej i LTV, widuję pracując w UM i zapewniam, że w domu jest równie "żywiołowy" co w pracy:) Może nie warto odpowiadać na tak idiotyczne zarzuty, ale wybaczcie - istnieją nieprzekraczalne granice przyzwoitości. Kolega snoppy chyba o nich zapomniał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 12:00 no i wychodzi jaki z radnego "kolesia" "pajac"! przeczytaj sobie wyjaśniania radnej Zaklika w ostatnim TiO (13.02) - wszystko wyłożone - podziwiam, że taka młoda, a w słusznej sprawie potrafi postawić się i wygarnąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.02.03, 16:33 Prezydent zmniejszył sobie dodatek specjalny z 40 do 30 procent, co daje jakieś 670 złotych. Jeżeli pisze o tym juz nie tylko Miejscowa i mówi się w LTV, ale wspomina również To i owo, to chyba nie jest tylko propoagandowy chwyt. Poza tym w kwestii tuby urzędowej, czyli legionowskiej Gazety Miejscowej: czy to, że przetarg na ogłoszenia urzędu wygrało To i owo również świadczy o tym, że Smogorzewski widzi tylko jedną gazetę, a przetargi w gminie są ustawiane? Ludzie opamiętajmy się trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reds_fans Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.02.03, 17:27 Ad 1 Pensje w urzędzie podobno - według tychże gazet mają być niższe nawet o ponad 1,000 zł, czyli prezydent obniża sobie dosyć skromnie, zważywszy, że mając najwyższe wynagrodzenie powinien najwięcej (kwotowo) stracić! coś mi tu nie gra :( Ad 2 W sprawie przetargu to słyszałem, że Gazeta Miejscowa przekroczyła granice absurdu proponując ceny za zamieszczanie ogłoszeń i nie dało się już tego odkręcić :( Pytanie konkursowe Red - jesteś rzeczniczką prasową Urzędu Miasta? Czy mam przyjemność ze śliczną "red"owłosą Magdusią Łuczak? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 12:03 Naturalnie, że to ja. Gratuluje przenikliwości. Tymczasem jednak dość prywatnie, przy czym mam nadzieje, że uzyskam zgodę na oficjalną obecność rzecznika na forum. Myslę, że byłoby interesująco. Co zaś do przetargu, to granice przekroczyło raczej TiO oferując więcej niż dumpingową cenę za ogłoszenie. Ale chwała im za to. Swoja droga Miejscowa naprawdę podała rozsądna cenę, więc nie wiem skąd biwerze wiadomości mój przemiły fan. Ps. Jak diabli nie lubię zdrobnień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 12:45 Gość portalu: red napisał(a): Co zaś do przetargu, to > granice przekroczyło raczej TiO oferując więcej niż dumpingową cenę za > ogłoszenie. Ale chwała im za to. Swoja droga Miejscowa naprawdę podała rozsądna cenę... ciekawi mnie ta dumpingowa cena - bo ostatnio faktycznie walka jest ostra. widziałem informacje - GM bierze coś koło 7 zł, a TiO nawet koło 5 zł za moduł (PROMOCYJNIE). a wcześniej to było w granicach 30-40 zł (sam kiedyś zamawiałem "ramki"). pozdrawiam i niecierpliwie czekam na szczegóły :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 12:59 Jak już pisałam, na razie odzywam się tu całkiem prywatnie, więc nie podzielę sie wiedza szczegółową. Jednak byłeś blisko z tym TiO - jescze tylko troszke mniej i masz cenę za moduł. Miejscowa oferowała z pewnością dużo mniej niż wspomniana przez Ciebie "normalna" stawka w TiO. A przy okazji z plakatów GM wyczytałam, że 7.50 to cena netto za moduł (tez w promocji). TiO oferuje chyba 4.90 (ale nie wiem czy netto). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 15:26 Widzę, że snoppy stosuje stare esbeckie metody manipulacji, albo pisze to co zna z własnego podwórka. Natomiast kolega singleman, zapomniał, że sam pracuje w usłużnej stacji radiowej (RDC) regionalnej publicznej i usługuje koalicjantom SLD i PSL. Używając biblijnej retoryki, najpierw u siebie szukajcie "belki" w oku. Raczej oczekuję konkretnych argumentów w dyskusji na temat pensji prezydent niż osobistych i rodzinnych "wycieczek". Widać jednak, że "kolegom" argumentów brakuje, więc stosują takie chamskie metody. Ciekawe, czy sami się ujawnią. Chyba, że to forum ma być to jedynie miejsce dla jednej opcji myślenia i niemożna przedstawiać własnych argumentów (bo prywatne niewypaliło). jeżeli tak to ja się wypisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
singleman Re: ile zarabia Smogorzewski? 06.02.03, 16:32 Panie koleś. To nie jest miejsce, by mówić o etyce, o zasadach uprawiania zawodu ale, czasami trzeba. 1. Każdy pracuje na własny rachunek. Każdy firmuje coś swoim nazwiskiem. Ja bardzo sobie cenie niezależność. Nie mam poczucia, że uprawiam jakąkolwiek manipulację pracujc tu, gdzie pracuję. A już kilka ładnych latek zawód ten uprawiam. Na marginesie- z moją niezależnością jest chyba wszystko o.k.; zwalniali mnie już i przedstawiciele SLD, i PSL,i przedstawiciele kościoła. A zatem chyba jest nieźle. To raz. Za to, co robię odpowiadam swoim nazwiskiem. Informacja- a tym się zajmuję, jest bezprzymiotnikowa- nie jest ani zła, ani dobra. Musi być sprawdzona, wiarygodna i pozbawiona komentarza. To elementarz uprawiania tego zawodu. Ci, ktrzy o tym zapomnieli i próbowali mieszać informację z polityką- zwykle żle kończyli. Mówi się w środowisku dziennikarskim o nich dosadnie: szmaty. Szmatyą nie jestem i być nie zamierzam, bo zbyt wysoko cenię sobie niezależność. Czego i Panu życzę. Dziennikarstwa nie da się pogodzić z czynnym uprawianiem jakiejkolwiek polityki. Traci się wiarygodność. Albo rybki, albo akwarium, Panie Koleś. 2. Ad meritum: obniżanie pensji - popieram. Tylko jkażda rzecz winna być widziana w odpowiedniej proporcji. To też Panu polecam. 3. Co do rozładowywania frustracji: nie mam zadania, nie mam danych, by wiarygodnie o tym mówić. Podpowiem jednak: jak jest bardzo żle, to czasami można umilić sobie czas oglądaniem fajnych obrazków w sieci www. To odpręża, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipek Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 16:36 nerwy puszczają? Panie Piotrze, w Gazetce z którą Pan współpracuje znalazłem informację, że pensje w urzędzie są obniżane o 10-30%. Moje pytanie o ile procent obniżył sobie pensję Pana szef z Platformy Samorządowej Pan Smogorzewski? Oczekuję na konkretne argumenty w dyskusji - ot choćby te konkretne dane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 13:25 "bujać to my was, a nie wy nas" Kto oglądał choć raz Wiadomości publicznej telewizji i prywatne Fakty nie ma wątpliwości co do rzetelności pracujących tam osób. Z publicznym radiem jest tak samo. W kwestii procentów i liczb wszystko można wyczytać z lokalnych gazet (obu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hipek Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.02.03, 14:19 koleś napisał: >Raczej oczekuję konkretnych argumentów w dyskusji na temat pensji prezydent niż osobistych i rodzinnych "wycieczek". hipek napisał: Panie Piotrze, w Gazetce z którą Pan współpracuje znalazłem informację, że pensje w urzędzie są obniżane o 10-30%. Moje pytanie o ile procent obniżył sobie pensję Pana szef z Platformy Samorządowej Pan Smogorzewski? Oczekuję na konkretne argumenty w dyskusji - ot choćby te konkretne dane ;) koleś napisał: > W kwestii procentów i liczb wszystko można wyczytać z lokalnych gazet (obu). I oto okazuje się, że rozmowa o konkretach z radnym Zadrożnym kończy się w chwili rozpoczęcia... Rozumiem, że nie jest Pan umysłem ścisłym, ale chociaż treści uchwał, za którymi sam Pan głosował, powinien Pan znać, a nie odsyłać mnie do prasy... chyba, że rozmowa o zbyt wysokim wynagrodzeniu Prezydenta Smogorzewskiego nie jest Panu na rękę. Odpowiedz Link Zgłoś
singleman Re: ile zarabia Smogorzewski? 07.02.03, 17:54 Oj Panie Koleś... Prawdę Pan napisał z tym bujaniem- ładnie Pan buja ludek legionowski:-) Nie sądziłem, że chce Pan wcielić się w rolę (Matoła), jaką prof. Nałęczowi przypisał prof. Marcin Król . Ogłądał Pan "Kropkę nad i"? Okazuje się zatem, że i Koleś chce spełniać rolę matołka. Co do zasad: kiedyś czynnie udaremniłem próbę ocenzurowania wiadomości o "goleni pana prezydenta Kwaśniewkiego. Ówczesny szef i red. nacz. Antoni Styrczula chciał zakazać podawania informacji na ten temat. I nic biedaczek nie wskórał, bo szum podniósł się straszliwy. Pan " kolesiu" chyba wszystkich mierzy swoją miarką. Mam przypomnieć Panu teksty z czasów kampanii wyborczej? Otóż naruszeniem uczciwości i przyzwoitości było, e tweksty te sygnował Pan swoim nazwiskiem. Mogł je podpisać ktokolwiek, ale nie Pan. Ale jak się przebiera nóżkami do tego, by być wybranym, to tak jest. A jak jeszcze powiem Panu, że znam okoliczności i kulisy powstawania owych tekstów to dopełnię reszty. Mam przypomnieć o próbach zmuszania niektórych osób do podpisywania nie swoich tekstów? To może później zrobię, jak z dyktafonu spiszę zarejestrowane podówczas rozmowy. Mam taki wredny dziennikarski zwyczaj, że ważniejsze rozmowy rejestruję. Nie tylko A. Michni to jak widać robi.... Trochę przyzwoitości drogi Panie koleś!! Współczuję pany prezydentowi Smogorzewskiemu, którego bardzo cenię, że zbytnia natarczywość i gorliwość zaślepionych współpracowników może obrócić się przeciw niemu. A szkoda by była, bo chłop nie jest głupi. Ale dorosły jest, podobnie jak i Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enemy Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.02.03, 20:59 w Urzędzie pensje obcięto o 10-30% radni obcięli sobie diety o 20% a prezydent ograniczył swoje zarobki o 5% i kto teraz wychodzi na największego krzykacza, kanciarza i cwaniaka - Smogorzewski i jego ekipa. To chyba "koleś" Zadrożny tak głośno krzyczał ostatnio - co ta radna Zaklika się wygłupia - czemu czepia się pana prezydenta - o co jej chodzi. Teraz juz wiadomo - Smogorzewski to festyniarz, który wszystko musi sprzedać w mediach. A potrafi nawet sprzedać temat obniżki swojej pensji, chociaż wychodzi, że tak naprawdę jej prawie nie było!!! Ciężkie czasy nastały dla Legionowa :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
singleman Re: ile zarabia Smogorzewski? 21.02.03, 20:00 Hm... Czy nasz rzecznik głos zabierze? Pani Magdo- praca czeka. Trzeba to wyjaśnić, skomentować, etc,etc,.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejko Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 11:25 hehe... jak nie ma argumentów, to można albo milczeć albo zacząć "bić pianę". Póki co pani rzecznik, pan radny koleś i reszta ekipy stosują tą pierwszą taktykę... ciekawe kiedy przejdą do drugiej :-)) nagle się zrobiło tak cichutko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 12:57 w faktami ciężko dyskutować :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pete Re: ile zarabia Smogorzewski? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.02.03, 13:42 Pani Magdo... hop, hop... czy Urząd Miasta obraził się na forum? Czy może przygotowywana jest jakaś miażdżąca krytyka? A może sam pan Prezydent Smogorzewski się wypowie? Podobnie jest w wątku nt. Transludów i wzajemnych układów "prywaciarzy" z UM! Nagle cicho, nagle sza :) Nikt nie skomentuje? Odpowiedz Link Zgłoś