Dodaj do ulubionych

Zupa Romana - video cz.2

19.09.06, 12:48
www.legionowo.com.pl/ZupaRomana2.mpg
:-)
Obserwuj wątek
    • aganiok32 Re: Zupa Romana - video cz.2 19.09.06, 13:59
      no no jeszcze trochę a RS ani się obejrzy a znajdzie się w ukrytej kamerze
      psychomaszyny :-)
      A czy na wiecu zadał mu ktoś jakieś niewygodne pytania? Np o słynną deklarację
      dot. wiaduktu?? ;-)
      • amberglass Re: Zupa Romana - video cz.2 21.09.06, 23:29
        ...dobre...
        Exvideooperator o chorobliwym przeroście ambicji zniewala/onieśmiela przeszło
        setkę legionovian ;)))
        Pamiętam jak dziś, gdy swoją kadenecję rozpoczynał z WIEEEELKIM hukiem
        rezygnacją z części SWEJ pensji. Slownie - z kwoty sześciuset złotych !!!
        Przy zarobku rzędu powyżej 9 000 złociszy polskich na rękę!
        Hipokryzja już nie na naszą, tatrzańską miarę, lecz już zgoła europejską ;)))
        Śnieżne szczyty Alp... Lepperiada pełną legionowską gębą ;)))

• meszko Re: Zupa Romana - video cz.2 21.09.06, 23:55
          No i mamy wybory pełną gębą, jeszcze może parlamentarne, zaczynają się
          małe(wielkie) kłamstwa. Jak ja oceniam Romka to nieważne, widzę, co się dzieje w
          Legionowie. Jak ocenia amberglass widać. Ważne jednak, by mieć trochę wiedzy, ot
          wystarczy zajrzeć na stronę Legionowa i dowiedzieć się, że Smogo zarabia 6000 na
          rękę... Krytyczna reakcja na głupie kłamstewka powinna dotyczyć nie tylko
          politków, prezydenta, ale i zwykłych mieszkańców, nawet nienawidzących z
          jakiegoś powodu Smogorzewskiego. Chyba, że pod tym nickiem kryje się jakiś
          zawiedziony w swych oczekiwaniach lokalny polityk. Pewnie tak...
          • keechaczu Re: Zupa Romana - video cz.2 22.09.06, 00:01
            nie wiem czy mi sie to uda i e-legionowo ofkors too, ale postaram/y sie zeby
            jednak na forum nie bylo za duzo kampanii wyborczej. Ze bedzie to pewnik...w
            koncu kazdy moze oceniac wladze.
            • e-legionowo Re: Zupa Romana - video cz.2 22.09.06, 04:20
              keechaczu napisał:

> nie wiem czy mi sie to uda i e-legionowo ofkors too, ale postaram/y sie zeby
              > jednak na forum nie bylo za duzo kampanii wyborczej. Ze bedzie to pewnik...w
              > koncu kazdy moze oceniac wladze.

no coz ostatnio nie mam za duzo czasu i jakby tu powiedziec zaczelo mi troche
              byc obojetne to politykowanie, jak chca niech sie zagryza, a my po wyborach
              posprzatamy forum :P
            • amberglass Re: Zupa Romana - video cz.2 29.09.06, 22:58
              "......w koncu kazdy moze oceniac wladze..."

Dzięki "keechaczu" :))) Zaczynałem już nabierać podejrzeń, że jest to forum
              platformy samorządowej, a nie Legionowa...

• amberglass Re: Zupa Romana - video cz.2 29.09.06, 00:58
            Łał!!!
            Padł zarzut kłamstwa ;)
            Spokojnie....
            Taki był ruch prezydenta-eks-video-operatora po wygranych wyborach
            prezydenckich w stosunku do otrzymanej wówczas pensji. Na witrynie jest
            dokładnie to , co "powinno" na niej być. Jeżeli jednak już mamy być tacy
            drobiazgowi, niechże na tejże stronie zawisną pity włodarzy za ostatnie 4 lata
            plus stan majątków sprzed tego pięknego okresu i o-b-e-c-n-y ;)))

ps.
            Nie jestem/byłem politykiem.
            Wasze nożyczki drżą od piwnego chuchu, cóż tam dopiero od uderzenia w stół ;)))
            • ordakowska Re: Zupa Romana - video cz.2 30.09.06, 14:43
              zobacz sobie www.bip.legionowo - oswiadczenia majatkowe - skladane na podstawie
              PIT - pozdrawiam
            • gapajestem Re: Zupa Romana - video cz.2 01.10.06, 00:01
              9, a może nawet 12 zarabiał prezydent, ale nie obceny, a poprzedni (kicman) pisała o tym szeroko lokalna prasa po wymianie preziów przed 4 laty
              spokojnie nie zalicytujcie się na śmierć
              • amberglass Re: Zupa Romana - video cz.2 04.10.06, 00:18
                Mam gdzieś byłego prezia;)

Jednak to obecny swoją osoba firmuje grupę ludzi BĘDĄCYCH AKTUALNIE U WŁADZY,
                których li tylko władza łączy. Ręczę Wam, że w innym przypadku oczy by sobie
                powydłubywali, a kilka osób z tej świty ( chciałem napisać , że to ....
                hmmm...) nie ma moralnego prawa to decydowania o losach przyszłości Legionowa.
                I jak to się dzieje, że jednak mogą ? Bo oczywiście wszystko jest w pełni
                legalne w świetle prawa, jak , by nie byc gołosłownym ,pośrednie uwłaszczanie
                się miejscowego "mamełege" na majątku było-nie-było spóldzielczym, wide
                jabłonowska spółka budowlana. Spółka ta w spóldzielni to nie przynosiła zysku,
                jednak wytransferowana poza spóldzielnię mieszkaniową to i owszem, ale wtedy
                ten zysk wywędrował ....
                .... no właśnie ;)))
                Czy bidni blokersi wiedzą, jakie faktury do zapłaty wystawia (pośrednio) im
                tuba propagandowa członka platformy samorządowej, który zresztą jakby co , to i
                w pięć minut zmieni barwy klubowe ?
                Plus jeszcze ze trzy persony z tegoż towarzystwa...
                A wszystko firmuje...

właśnie ;)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka