psychomaszyna 19.09.06, 12:48 www.legionowo.com.pl/ZupaRomana2.mpg :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aganiok32 Re: Zupa Romana - video cz.2 19.09.06, 13:59 no no jeszcze trochę a RS ani się obejrzy a znajdzie się w ukrytej kamerze psychomaszyny :-) A czy na wiecu zadał mu ktoś jakieś niewygodne pytania? Np o słynną deklarację dot. wiaduktu?? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
amberglass Re: Zupa Romana - video cz.2 21.09.06, 23:29 ...dobre... Exvideooperator o chorobliwym przeroście ambicji zniewala/onieśmiela przeszło setkę legionovian ;))) Pamiętam jak dziś, gdy swoją kadenecję rozpoczynał z WIEEEELKIM hukiem rezygnacją z części SWEJ pensji. Slownie - z kwoty sześciuset złotych !!! Przy zarobku rzędu powyżej 9 000 złociszy polskich na rękę! Hipokryzja już nie na naszą, tatrzańską miarę, lecz już zgoła europejską ;))) Śnieżne szczyty Alp... Lepperiada pełną legionowską gębą ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
meszko Re: Zupa Romana - video cz.2 21.09.06, 23:55 No i mamy wybory pełną gębą, jeszcze może parlamentarne, zaczynają się małe(wielkie) kłamstwa. Jak ja oceniam Romka to nieważne, widzę, co się dzieje w Legionowie. Jak ocenia amberglass widać. Ważne jednak, by mieć trochę wiedzy, ot wystarczy zajrzeć na stronę Legionowa i dowiedzieć się, że Smogo zarabia 6000 na rękę... Krytyczna reakcja na głupie kłamstewka powinna dotyczyć nie tylko politków, prezydenta, ale i zwykłych mieszkańców, nawet nienawidzących z jakiegoś powodu Smogorzewskiego. Chyba, że pod tym nickiem kryje się jakiś zawiedziony w swych oczekiwaniach lokalny polityk. Pewnie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
keechaczu Re: Zupa Romana - video cz.2 22.09.06, 00:01 nie wiem czy mi sie to uda i e-legionowo ofkors too, ale postaram/y sie zeby jednak na forum nie bylo za duzo kampanii wyborczej. Ze bedzie to pewnik...w koncu kazdy moze oceniac wladze. Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Zupa Romana - video cz.2 22.09.06, 04:20 keechaczu napisał: > nie wiem czy mi sie to uda i e-legionowo ofkors too, ale postaram/y sie zeby > jednak na forum nie bylo za duzo kampanii wyborczej. Ze bedzie to pewnik...w > koncu kazdy moze oceniac wladze. no coz ostatnio nie mam za duzo czasu i jakby tu powiedziec zaczelo mi troche byc obojetne to politykowanie, jak chca niech sie zagryza, a my po wyborach posprzatamy forum :P Odpowiedz Link Zgłoś
amberglass Re: Zupa Romana - video cz.2 29.09.06, 22:58 "......w koncu kazdy moze oceniac wladze..." Dzięki "keechaczu" :))) Zaczynałem już nabierać podejrzeń, że jest to forum platformy samorządowej, a nie Legionowa... Odpowiedz Link Zgłoś
amberglass Re: Zupa Romana - video cz.2 29.09.06, 00:58 Łał!!! Padł zarzut kłamstwa ;) Spokojnie.... Taki był ruch prezydenta-eks-video-operatora po wygranych wyborach prezydenckich w stosunku do otrzymanej wówczas pensji. Na witrynie jest dokładnie to , co "powinno" na niej być. Jeżeli jednak już mamy być tacy drobiazgowi, niechże na tejże stronie zawisną pity włodarzy za ostatnie 4 lata plus stan majątków sprzed tego pięknego okresu i o-b-e-c-n-y ;))) ps. Nie jestem/byłem politykiem. Wasze nożyczki drżą od piwnego chuchu, cóż tam dopiero od uderzenia w stół ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ordakowska Re: Zupa Romana - video cz.2 30.09.06, 14:43 zobacz sobie www.bip.legionowo - oswiadczenia majatkowe - skladane na podstawie PIT - pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gapajestem Re: Zupa Romana - video cz.2 01.10.06, 00:01 9, a może nawet 12 zarabiał prezydent, ale nie obceny, a poprzedni (kicman) pisała o tym szeroko lokalna prasa po wymianie preziów przed 4 laty spokojnie nie zalicytujcie się na śmierć Odpowiedz Link Zgłoś
amberglass Re: Zupa Romana - video cz.2 04.10.06, 00:18 Mam gdzieś byłego prezia;) Jednak to obecny swoją osoba firmuje grupę ludzi BĘDĄCYCH AKTUALNIE U WŁADZY, których li tylko władza łączy. Ręczę Wam, że w innym przypadku oczy by sobie powydłubywali, a kilka osób z tej świty ( chciałem napisać , że to .... hmmm...) nie ma moralnego prawa to decydowania o losach przyszłości Legionowa. I jak to się dzieje, że jednak mogą ? Bo oczywiście wszystko jest w pełni legalne w świetle prawa, jak , by nie byc gołosłownym ,pośrednie uwłaszczanie się miejscowego "mamełege" na majątku było-nie-było spóldzielczym, wide jabłonowska spółka budowlana. Spółka ta w spóldzielni to nie przynosiła zysku, jednak wytransferowana poza spóldzielnię mieszkaniową to i owszem, ale wtedy ten zysk wywędrował .... .... no właśnie ;))) Czy bidni blokersi wiedzą, jakie faktury do zapłaty wystawia (pośrednio) im tuba propagandowa członka platformy samorządowej, który zresztą jakby co , to i w pięć minut zmieni barwy klubowe ? Plus jeszcze ze trzy persony z tegoż towarzystwa... A wszystko firmuje... właśnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś