Dodaj do ulubionych

zatowarowanie targowiska?

30.09.06, 22:56
z kumplem sprzedajemy na naszym targu. Nie będę pisał czym żeby nie robić
reklamy. Chcemy jednak poszeżyć asortyment. Wstępnie myśleliśmy o sprzęcie CB.
Czego wam brakuje na targu? Jakiego rodzaju towarów? Może nie koniecznie czego
wam brakuje na targu tylko jakiego rodzaju towaru wam brakuje w Legionowie i
chcielibyście go kupić np. na targu?

z góry dziękuje za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • edyta.gulawska Re: zatowarowanie targowiska? 04.10.06, 14:04
      WLegionowie jest wszystko i zarazem nic,a ceny sięgają zenitu i idą w górę.Pa.
      • polokokt Re: zatowarowanie targowiska? 04.10.06, 15:03
        dokladnie, troszke odbiegne od tematu, ale w legionowie w sumie mozna kupic
        wszystko, tylko albo czynne do 16-tej, albo ceny z kosmosu. Czemu adidasy firmy
        Adidas w legionowie sa sporo drozsze niz w wawie? (ten sam model) do tego brak
        sezonowych przecen i sie okazuje ze jak sie chce kupic cos to i tak taniej
        wychodzi jechac do wawy do jakiegos hiper... tym bardziej ze tam mam 7 sklepow
        np ze spodniami, obok siebie, gdzie maja pelna rozmiarowke i nie ma problemow z
        porownaniem oferty. Dlaczego np Pan ze sklepu z lakierami samochodowymi wciska
        mi lakier podkladowy w puszcze bodajze 500 ml za 60 PLN a ja potrzebuje
        pomalowac kawalek o powierzchni 10 cm^2 gdzie wiadomo, że są w ofercie małe
        puszczeczki (w wersji wypasisatej w sprayu) za kilkanascie PLN i w zupelnosci
        starczaja na sporzadzenie zaprawek przed zima a nie musze od razu kupywac
        puszki farby w ilościach że starczy na pokrycie całego samochodu. Najlepsza
        ciastkarnia (moim zdaniem) otwarta tylko do 16-tej :)
        na pewno zauwazam brak dobrego sklepu ze sprzetem Audio-Video, cos takiego jak
        dzialy profesjonalne w MediaMarkt czy Saturnie, ale tez domyslam sie ze w
        Legionowie po prostu brak popytu na takie rzeczy (w ilościach w których
        pozwoliłoby to na utrzymanie takiego sklepu), wiec w sumie sie nie oplaca.
        Generalnie, jak dla mnie, to jest w tym miescie wszystko (jeśli chodzi o
        sklepy) czego potrzebuje w sypialni Warszawy. A po inne i tak jeżdze do wawy bo
        większy wybór a często także taniej.
        Pozdrawiam
        • misio_patysio Re: zatowarowanie targowiska? 07.10.06, 17:46
          Mamy do czynienai z zamkniętym kołem. Nikt nie kupuje w Legionowie, bo sklepy są
          czynne do 16 albo nic w nich nie ma, a jak coś jest to i tak taniej jest w
          Warszawie. Z drugie strony wałaściciel sklepu nie będzie towarował sklepu w
          towary niszowe, tylko w najpotrzebniejsze bo przecież i tak ludzie kupują w
          Warszawie.

Moim zdaniem powoli przestajemy być "sypialnią" Warszawy i żyć wlasnym życiem.
          Nie będę pisał o tym że się remontuje buduje itp. Chodzi o to że do nie dawna w
          Legionowie nie bylo gdzie pójść na piwko a teraz możemy wybierać pomiędzy
          kilkoma pubami. Mam nadzieje że w dziedzinie sklepów też się coś zmieni. Tylko
          trzeba troszkę poczekać. Ukryć się nie da że praca w Legionopwie jest w handlu,
          usługach i budrzetówce i ponad 3/4 mieszkańców Legionowa pracuje w Warszawie i
          woli tam robić zakupy, ale mam nadzieje że się to zmieni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka