narewa 11.10.06, 17:48 dziś nad Zalewem pojawiła się paskuda,a nawet dwie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narewa Re: paskuda nad Zalewem.. 11.10.06, 17:49 nie wklejam wiadomości,bo nie umiem,ale poczytajcie na stronie gazety.. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: paskuda nad Zalewem.. 11.10.06, 17:51 narewa napisała: dziś nad Zalewem pojawiła się paskuda,a nawet dwie... --------------- znaczy Iwona z Zuzką?.. Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: paskuda nad Zalewem.. 11.10.06, 17:59 no nie....oj,bo znowu podpadniesz... były i aktualny vicepremier..czyli gadki o koalicji-bis.. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: paskuda nad Zalewem.. 11.10.06, 18:10 aha...bo na Onecie to napisali, ze spotkanie bylo pod Warszawa. no i co wymyslili te nasze charaktery niezłomne, te łojce narodu? spiknom się czy nie?.. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: paskuda nad Zalewem.. 11.10.06, 21:52 narewa napisała: no nie....oj,bo znowu podpadniesz... ----------------------------------- ja kocham kobiety po swojemu... :) Odpowiedz Link Zgłoś
chodorski Re: paskuda nad Zalewem.. 12.10.06, 10:10 > były i aktualny vicepremier..czyli gadki o koalicji-bis.. > Oooooooooo fuuuuuuj, toz ci dopiero paskuda. Da sprzed 20 lat była przynajmniej ciekawa i sprowadzala turystów nad Zalew, ta dzisiejsza może tylko odstraszyć. PRECZ Z PASKUDAMI!!! Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: paskuda nad Zalewem.. 11.10.06, 18:14 właśnie się doczytałam,że i trzecia paskuda tam była... wczoraj sie dowiedziałam,ze dwie z nich tworzą jedno ciało..ciekawe,czym zrośnięte??hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: paskuda nad Zalewem.. 11.10.06, 18:26 a jeszcze pare dni temu jeden z Braci Rzadzacych powiedzial, ze juz nigdy nie beNdoM rozmawiac z ludzmi marnej prowieniencji. jednym slowem...operetka. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: paskuda nad Zalewem.. 11.10.06, 23:19 to ja już wolałabym taką paskudę... ;o))) www.nieporet.pl/index.php?cmd=aktualnosci&opt=pokaz&id=572 Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: paskuda nad Zalewem.. 12.10.06, 14:26 przynajmniej wiadomo co po takiej paskudzie można się spodziewać ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: paskuda nad Zalewem.. 12.10.06, 19:38 jak sięgnę w zakamarki swojej pamięci to sprawa paskudy znad zalewu byla znana jeszcze jak Giertych chodzil w krotkich spodenkach. szczegolnie w okresie letnich wakacji redachtory rozpisywali się o rozmaitych szczegolach. jak to bylo konkretnie to jednak nie pomnę. moze ktos z Was wie o co tam chodzilo? Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: paskuda nad Zalewem.. 13.10.06, 08:21 Rodzima paskuda J. Zegrzyńskiego to analogia do Nessie – potwora ze szkockiego jeziora Loch Ness. Grasowały ci one w okresie około ogórkowym w latach 70/80 ale nikt ich nie widział oprócz pismaków. Odpowiedz Link Zgłoś
narewa Re: paskuda nad Zalewem.. 13.10.06, 11:49 o ile ja pamiętam,chodziło o to,że Zalew był /i jest/,brudny..stad ta paskuda.. Odpowiedz Link Zgłoś