Dodaj do ulubionych

Radio CB+elektromechanik

28.11.06, 19:35
Witam wszystkich! Jak kłopociki to znowu zwracam się do Was(bo niby do kogo:)
Z góry dzięki za wcześniejsze odpowiedzi i pomoc. Tym razem szukam
elektromechanika a mianowicie- chcę założyć CB w samochodziku i potrzebuję
drugie gniazdo zapalniczki. Te które mam
Obserwuj wątek
    • tworek26 Re: Radio CB+elektromechanik 28.11.06, 19:40
      UUUUUpsss! To nie tak miało być-jeszcze raz. Witam wszystkich! Jak kłopociki to
      znowu zwracam się do Was(bo niby do kogo:)
      Z góry dzięki za wcześniejsze odpowiedzi i pomoc. Tym razem szukam
      elektromechanika a mianowicie- chcę założyć CB w samochodziku i potrzebuję
      drugie gniazdo zapalniczki. Te które mam działa OK ale chciałbym dodatkowe żeby
      nie wystawały mi kable. Poleccie mi proszę elektromechanika który zrobił mi to
      za rozsądną cenę. Dzięki i Pozdrawiam! Ps.Ma ktoś może z Was radio CB a Yarisie-
      gdzie powinienem je zamocować?
      • e-legionowo Re: Radio CB+elektromechanik 28.11.06, 20:10
        odezwij sie na GG: 9731 to obgadamy temat
      • radi242 Re: Radio CB+elektromechanik 28.11.06, 21:12
        kup sobie "rozgaleziacz" gniazda zapalniczki. mozna kupic toto chocby na allegro.
        albo sprobuj poprowadzic sobie oddzielny przewod zasilajacy z jakas szybkozlaczka.
        • e-legionowo Re: Radio CB+elektromechanik 28.11.06, 21:58
          no wlasnie On nie chcial zeby mu zwisaly kable wiec opcja z rozdzielaczem srednio do tego pasuje, najlepiej pociagnac zasilanie bezposrednio z akumulatora. Dzieki temu pozbedzie sie czesci zaklocen a dodatkowo uniknie rozlaczania radia przy przekreceniu i wyjeciu kluczyka.

Najlepiej pociagnac tak jak Radi wspomnial kabelek z szybkozlaczka. Natomiast co do zamontowania radia w tym modelu to trzeba byloby oblukac go w srodku i zastanowic sie nad plusami i minusami roznych rozwiazan.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka