Dodaj do ulubionych

forum dla wszystkich

27.02.07, 12:34
nowybukowiec.mojeforum.net/index.php - niby nowy bukowiec, ale mysle,
ze tak naprawde sporo osob znajdzie tam duuuzo ciekawostek.
Jesli ktos chce - moze zamiescic ogloszenie, jesli chce - moze zaprosic na
jakies wazne wydarzenie kul;turalne, jesli chce - zada pytanie prawne,
techniczne, a my postaramy sie pomoc.

Kryptoreklama poweicie? Nie. Forum jest darmowe. Zalozone po to, by nikt nie
gubil sie w gaszczu przepisow, nie szukal potrzebnych informacji...

Jesli ktos cche - zapraszam serdecznie. Miejsca dosc.
Obserwuj wątek
    • guayazyl1 Re: forum dla wszystkich 27.02.07, 20:17
      ja juz nie nadązam Magda:)
      to ile nowobukowieckich for działa? oprocz gazetowego ukrytego, jest jeszcze
      forum Randzita w wersji zdaje sie publicznej i ukrytej, był epizod z forum
      mieszkancow ulicy Roi no a teraz to Twoje autorskie i z Tobą w roli głownej:)
      forum moze załozyc kazdy. jaki jest własciwy powod, ze zaprzegłas sie do
      mrowczej pracy bo wszystko co proponujesz mogło sie spokojnie znalezc w ramach
      tego co działa do tej pory?
      • madziulec Re: forum dla wszystkich 27.02.07, 20:33
        Powiem Ci tak - nie zalezy mi na rejestracji ilus uzytkownikow, zreszta forum istnieje znacznie dluzej niz forum Randzita i na "moim forum" istnieje mozliwosc wypowiedzenia sie jako gosc bez koniecznosci logowania w kazdym z dzialow, czego nie gwarantuja, ba wrecz nie umozliwiaja oba wymienione przez Ciebie fora.

Forum to bylo tylko w stanie uspienia (zalozone w lutym 2006). Pewnego dnia jednak stwierdzilam, ze przydaloby sie zebrac iles informacji, ktorych szuka sporo osob w jednym miejscu.
        Tu, na tym forum nie wolno na przyklad umieszczac reklam, czy tez jak to ladnie okreslono "przekazow reklamowych", za pare dni - tamto forum przeniesione na dedykowany serwer pomiesci bajeczna ilosc reklam, ogloszen i informacji z roznych dziedzin, z ktorymi to forum z powodu regulaminu nie jest w stanie sobie poradzic.

Inny powod - stronniczosc adminow, ktorzy poda plaszczykiem "sprawdzania" chetnych do forum wpuszczaja wszystkich jak leci, przez co doszlo nawet do paradokslanej sytuacji, gdy okazalo sie, ze E-legionowo ma statut mieszkanca osiedla Nowy Bukowiec, a na mojej twarzy wzbudzilo to spory usmiech ;)))) To tylko jeden przyklad, wiecej moge podac, ale nie chodzi o pokazywanie jak bardzo admini nie nadaja sie na swoje stanowiska i jaki krysztal mamy w osobie E-Legionowo.

Nie chodzi o zakladanie ilus for, co wysmiewaja co poniektorzy zazdrosni forumowicze, chodzi o jakosc, jakos podawanych informacji, jakosc dostepu do tychze, jakosc zamieszczanych wiadomosci i ich wiarygodnosc.
        Ale moze wskazesz mi forum mojego osiedla, ktore nie odwoluje sie do mojego forum, a np. omawia problem modenizacji linii kolejowej E65, czyli bardzo zywotnego problemu nie tylko dla mieszkancow osiedla???? Albo modernizacja drogi krajowej 61???
        To takie .. drobiazdzki, ale z drobiazdzkow sklada sie zycie.

Mam nadzieje, ze Ci wyjasnilam Twoje watpliwosci.

Zapraszam - nie kaze Ci sie rejestrowac, ale przeczytac mozesz co dzieje sie w Legionowie, co moze dotyczyc Twojego domu, Twojej wspolnoty mieszkaniowej (o ile taka posiadasz)...
        • guayazyl1 Re: forum dla wszystkich 27.02.07, 21:34
          zaliczam sie do ciemnego ludu i trzeba mi wszystko cierpliwie wyjasniac. mimo
          Twojego trudu dalej uwazam, ze mnozenie bytow doprowadzi tylko do
          niepotrzebnego rozproszenia strumienia informacji. ale to juz zmartwienie
          zalozyciela forum nie moje.
          nie ma rzeczy niemozliwych. są tylko malo prawdopodobne. zycze wiec zarliwych
          dyskusji w temacie modernizacji drogi krajowej czy trakcji kolejowej.
          moim zdaniem rezonans bylby wiekszy na Forum Legionowo.

zycze powodzenia. bede zaglądal:)
          • madziulec Re: forum dla wszystkich 27.02.07, 21:40
            Oczywiscie, ze tak - tylko zadjmy sobie pytanie moze nieco retoryczne. Czy na forum Legionowo ktos zadal pytanie o modernizacje linii kolejowej?
            Chyba nie, a przynajmniej ja sobei nie przypominam. Co wiecej, dotyczy to Ciebie, mnie, coz wiekszosci mieszkancow naszego miasta. 4 tory... Takie plany.
            Wiedziales???
            Ja nie. A jednak przebrnelam przez dokumentacje i to co najwazniejsze staralam sie wyciagnac.

Tak wiec nie chodzi o dyskusje na tamtym forum, dyskusja moze byc tu, na kazdym innym forum. Forum w tej chwili ma charakter informacyjny i to spelnia moje "zachcianki" i ambicje co do twoerzenia.. wybacz, ale juz 3-go forum tegoz osiedla ;)
            • misiowicz Re: forum dla wszystkich 01.03.07, 11:42
              Witajcie madziulcu i guajazylu.
              Nie jest problemem zdobycie informacji, jeśli jest skąd ją posiąść.
              Dla poszukujących ciekawostek lub gotowej, przetworzonej informacji, "papka"
              jaką stworzyła madziulec jest cenna i przystępna.
              Każde z istniejących forów ma swoją specyfikę, dla gadaczy, poszukiwaczy info
              lub szukających "własnego grona" - zawsze się coś w tym towarzystwie znajdzie.
              Na tym polega pluralizm, jeśli się nie mylę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka