Dodaj do ulubionych

a czemu by nie...

16.04.07, 19:10
poniewaz forum kompletnie zaniemogło, a rozmowa z samym sobą jest bezsensu
zegnam sie z wami na czas jakis.
pa!
Obserwuj wątek
    • psychomaszyna Re: a czemu by nie... 16.04.07, 20:54
      Ja mam prawie tak samo na fotoforum. Widać, że w.iwo bardzo zajęta, albo się
      obija - i to po obu forach. Chyba będziemy musieli wystąpić obydwaj o rekompensatę.

A co do wątków - maszynowo (co nie jest sprzeczne z moim nickiem) można
      wyprodukować wiele wątków. A pomysł polega na tym, aby w pierwszym poście nie
      dawać tytułu o co chodzi, tylko numer wątku. W ten sposób zmusi się czytelników
      do przekopywania wszystkich wątków. Dotarcie do konkretnego posta będzie trochę
      utrudnione, a tym samym same jego odnalezienie da większą satysfakcję użytkownikowi.
    • aganiok32 Re: a czemu by nie... 17.04.07, 12:54
      nastała piękna wiosna i lepiej obcować z przyrodą niż siedzieć przed komputerem.
      • w.iwo Re: a czemu by nie... 17.04.07, 23:02
        no... ładnie....

że kobietę dopadnie rzeczywistość i nawet nie ma czasu na podstawowe czynności
        higieniczne hihi to od razu żądają reką... czy jakoś tak... takich trudnych słów
        używacie... ;o)))
        strasznie mnie dopadło... i jeszcze trochę będzie mnie trzymać... ale wszystko
        się kiedyś przecie musi skończyć więc nie traćcie nadziei ;o)

a widzicie że bez baby choćby nie wiem jaka marudna była i brzydka to smutno...
        a na wystawę z portretami Papieża się nie było...
        ej, mężczyźni, mężczyźni... a teraz płaczą...
        • w.iwo Re: a czemu by nie... 17.04.07, 23:08
          a Ty Syropie paskudny gdzie się wybierasz ?
          Psycho doczytaj o satysfakcji, hehe... wiesz że i tak wrócę na fotoforum...
          ostatnio zaprosiłam tam kogoś bardzo ciekawego, mam nadzieję że się pojawi...
          przygotowywałam fotki na kolejną wystawę, mam nadzieję że trochę mi napsujesz
          krwi i wpadniesz pokrytykować ;o)
          Syropku nie poddawaj się, pamiętaj że stara miłośc nie rdzewieje :O)
          • psychomaszyna Re: a czemu by nie... 17.04.07, 23:46
            Jeśli będzie to wystawa foto, gdzie będą Twoje fotki, to na pewno nie odpuścimy
            jej otwarcia :-P
            • w.iwo Re: a czemu by nie... 18.04.07, 17:18
              bedą i obrazy, i fotki :o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka