guayazyl1 16.04.07, 19:10 poniewaz forum kompletnie zaniemogło, a rozmowa z samym sobą jest bezsensu zegnam sie z wami na czas jakis. pa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
psychomaszyna Re: a czemu by nie... 16.04.07, 20:54 Ja mam prawie tak samo na fotoforum. Widać, że w.iwo bardzo zajęta, albo się obija - i to po obu forach. Chyba będziemy musieli wystąpić obydwaj o rekompensatę. A co do wątków - maszynowo (co nie jest sprzeczne z moim nickiem) można wyprodukować wiele wątków. A pomysł polega na tym, aby w pierwszym poście nie dawać tytułu o co chodzi, tylko numer wątku. W ten sposób zmusi się czytelników do przekopywania wszystkich wątków. Dotarcie do konkretnego posta będzie trochę utrudnione, a tym samym same jego odnalezienie da większą satysfakcję użytkownikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: a czemu by nie... 17.04.07, 12:54 nastała piękna wiosna i lepiej obcować z przyrodą niż siedzieć przed komputerem. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: a czemu by nie... 17.04.07, 23:02 no... ładnie.... że kobietę dopadnie rzeczywistość i nawet nie ma czasu na podstawowe czynności higieniczne hihi to od razu żądają reką... czy jakoś tak... takich trudnych słów używacie... ;o))) strasznie mnie dopadło... i jeszcze trochę będzie mnie trzymać... ale wszystko się kiedyś przecie musi skończyć więc nie traćcie nadziei ;o) a widzicie że bez baby choćby nie wiem jaka marudna była i brzydka to smutno... a na wystawę z portretami Papieża się nie było... ej, mężczyźni, mężczyźni... a teraz płaczą... Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: a czemu by nie... 17.04.07, 23:08 a Ty Syropie paskudny gdzie się wybierasz ? Psycho doczytaj o satysfakcji, hehe... wiesz że i tak wrócę na fotoforum... ostatnio zaprosiłam tam kogoś bardzo ciekawego, mam nadzieję że się pojawi... przygotowywałam fotki na kolejną wystawę, mam nadzieję że trochę mi napsujesz krwi i wpadniesz pokrytykować ;o) Syropku nie poddawaj się, pamiętaj że stara miłośc nie rdzewieje :O) Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Re: a czemu by nie... 17.04.07, 23:46 Jeśli będzie to wystawa foto, gdzie będą Twoje fotki, to na pewno nie odpuścimy jej otwarcia :-P Odpowiedz Link Zgłoś