ewelon1 11.07.07, 03:15 poszukuje Adasia z Legionowa który ma kolegę Edka i gra na gitarze.który mówił mi NIE PUJDĘ Z TĄD NIM ZAŚNIESZ,ZANIM NOC STRZĘPÓW DNIA NIE ZAMIENI W BAŚNIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guayazyl1 Re: adaś 11.07.07, 04:05 ...ale poszedł jednak? bo stąd chyba te poszukiwania?..to oszust mogł byc, chociaz gitarzysta. ten Adaś. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: adaś 11.07.07, 18:20 dajmy spokoj Agnieszko ortografii. skoro dziewczyna pisze list w środku nocy to musi byc bardzo zdesperowana, a wtedy nikt nie patrzy do słownika. ciekawe czy Adaś czyta to forum?.. ciekawi mnie czy jakiekolwiek forum komukolwiek w czyms pomogło. czy z pisaniny wynikło cos konkretnego. mam obawy, ze grafomanskie gryzmoły, wymundrzanie sie, robienie z siebie ekspertow od wszystkiego, perorowanie i tokowanie rozjuszonych kwok, co od czasu do czasu mozna przeczytac, obchodzą innych tyle co zeszłoroczny snieg. tylko autorzy przekonani są, ze ktos bierze powaznie ich teksty. :) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: adaś 13.07.07, 13:27 jak nie ten to inny adaś się znajdzie... mnie tak chodzi głównie o grafomaństwo hehe to taka choroba, w zasadzie niegroźna, ale jednak dokuczliwa... ;o))) a że moi kochani czasem odpisujecie - to w tymże schorzeniu zagłębiam się z lubością :o) no i jeszcze te Słodkie tajemnice... w każdym razie, kobieto, (mówię kobieto zawsze z sympatią i niejakim zaangażowaniem z powodu podobnej płci hehe) nie poddawaj się, a w razie samotności nocnej czy dziennej pisz koniecznie... będziemy Ci podporą w trudnych chwilach... zdecydowanie można tu spotkać osoby ciepłe oraz cokolwiek schizofreniczne ;O)... zawsze można coś wybrać Odpowiedz Link Zgłoś