millka73 03.10.07, 11:55 Czy ktoś z was był może na wizycie u dr Tadeusza Podsiadłowskiego, który przyjmuje na Zegrzyńskiej 6, czy polecacie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelinakucz Re: ginekolog-endokrynolog w legionowie 03.10.07, 16:21 ja znam pana doktora tylko z przychodni publicznej,ale wiem,że są zarówno jego zwolenniczki jak i przeciwniczki. Ja należę akurat do tych anty, pan doktor swego czasu nie pomógł mi w moich problemach a podejście jego było obojętne, ale to moje prywatne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
stara_szafa Re: ginekolog-endokrynolog w legionowie 03.10.07, 17:40 Ja równiez nie polecam:( Mało profesjonalne jak na lekarza specjalistę podejście do pacjentki... Odpowiedz Link Zgłoś
millka73 Re: ginekolog-endokrynolog w legionowie 03.10.07, 19:18 Dzięki za opinie,a może polecacie innego lekarza o tej specjalizacji, może być z Warszawy,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
psychomaszyna Re: ginekolog-endokrynolog w legionowie 03.10.07, 19:38 Starajmy się nie mnożyć wątków na ten sam temat Polecam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=93&w=35616611 Odpowiedz Link Zgłoś
millka73 Re: ginekolog-endokrynolog w legionowie 03.10.07, 21:02 Sorki,ale ginekolog-endokrynolog to niekoniecznie od prowadzenia ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka79 Re: ginekolog-endokrynolog w legionowie 08.10.07, 12:16 w Legionowie nie znam nikogo kogo można polecić ... napewno nie Podsiadłowski i nie Czarnowska ! w Warszawie najlepsi z jakimi miałam dotąd doczynienia to w szpitalu Bielańskim, tylko że tam kolejki straszne ... większośc oczywiście przyjmuje również prywatnie tylko że to kosztuje :-/ poszukaj na forach medycznych tam jest więcej osób w temacie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
millka73 Re: ginekolog-endokrynolog w legionowie 10.10.07, 19:25 dzięki za informację,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaob2 Ginekolog Kucewicz 17.10.07, 12:14 Dziewczyny czy możecie coś napisać o dr Kucewicz, wiem że oprócz prywatnych wizyt przyjmuje w szpitalu bielańskim i że za prywatną wizytę razem z usg bierze 100 zł. Jestem ciekawa ile kosztuje wizyta bez usg, czy wypisuje kila recept na środki antykoncepcyjne, tak że człowiek ma spokój na jakiś czas czy trzeba do niego za każdym razie chodzić po receptę i jeszcze może za samo wypisanie płacić jak za normalna wizytę. No i najważniejsze jakim jest lekarzem? Piszczie jakie macie doświadczenia. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
oliviena Godna polecenia!!! 18.10.07, 13:52 Ja leczę swoją tarczycę w klinice Lux-Med, na ul. Szernera (od jagielońskiej) przyjmuje endokrynolog doktor Jankowska- jest poprostu super. Jej kompetencja i podejście do pacjenta są rewelacyjnie.Ale jest tam też wielu innych - można wybrać Wiem, że pojedyncza wizyta może być droga, ale jeśli zamierzasz leczyć się prywatnie to wykup abonament w PZU ŻYCIE, kosztuje 90 zł miesięcznie i masz kompletną opiekę w tej klinice na terenie całej Warszawy i to u wszystkich specjalistów. Bezpośrednio w Lux Medzie, abonament jest droższy, trochę tego nie rozumiem, ale tak jest. Ja korzystam z tego abonamentu od ponad 4 lat i jestem zadowolona. Zdecydowałam się na ten abonament jak w mojej przychodni dowiedziałam się, że na wizytę u ginekologa są 3 miesięczne terminy, a z chorym dzieckiem to powinnam się umówić tydzień wczesniej. Obłęd ta nasza służba zdrowia. Wydaje mi się że warto zapłacić te 90 zł, za czas, nerwy i zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
ansag Re: Godna polecenia!!! 07.11.07, 11:23 A ona przyjmuje prywatnie? I ile się płaci? Odpowiedz Link Zgłoś
oliviena Re: Godna polecenia!!! 08.11.07, 10:52 Można w Lux Medzie iść prywatnie na wizytę, ile kosztuje nie wiem, ale zadzwoń 022 676-40-10 do Lux Med na Szernera lub na ogólny telefon na terenie Warszawy 022 811 29 19 Odpowiedz Link Zgłoś