zuziknatropie 06.11.07, 09:22 czy ktos wie od kiedy i czy w ogóle będzie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuziknatropie Re: Wspólny bilet MZA-PKP 06.11.07, 09:34 tak obiecuja i obiecuja - najpierw mial być wrzesien, potem grudzień...grudzień juz niedługo a tu ani widu ani słychu:( Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Wspólny bilet MZA-PKP 06.11.07, 17:14 nie sądzę aby się szybko dogadali w sprawie kasy. Już listopad to jakby się mieli dogadać to już byłyby informacje że od 1 grudnia jest wspólny bilet. Jak na mój gust to grudzień za rok to jest optymistyczny termin :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: Wspólny bilet MZA-PKP 06.11.07, 23:09 cholera mnie juz bierze od tych remontów, korków, przestojów, postojów, braków pociagów i autobusów..wrr, zamiast ułatwiac to ciagle cos utrudniaja. Nie dośc ze długo to i drogo. Czy w tym kraju nic nie potrafia zrobic szybko i sprawnie? Mam nadzieje ze w niedlugim czasie zredukuja ceny mieszkań ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Wspólny bilet MZA-PKP 07.11.07, 20:36 bo problem leży w tym, że Ci co mają ustanowić te wspólne bilety nie korzystają z komunikacji publicznej, więc ciśnienia nie ma.... tak samo z drogami. Jak jakaś ważna persona jeździ z miejscowości X do Y to droga jest od razu a jak nie ma osoby potrafiącej coś załatwić (bo w tym kraju niestety nadal tak jest) to niestety nie ma i prędko nie będzie.... Ale moim zdaniem, najważniejsze jest aby byłą osoba której zależy. Jak osobie nie zależy to się sprawa będzie ciągnęła wiecznie. A niestety wszystko trzeba wychodzić.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: Wspólny bilet MZA-PKP 15.11.07, 16:07 po zmianach nadal nic nie wiadomo o wspólnym bilecie:( A MIAŁO BYĆ TAK PIĘKNIE... a teraz archiwum.... SZANOWNI PAŃSTWO! Zarząd Transportu Miejskiego przygotował małą komunikacyjną rewolucję na terenie Legionowa. Zmiany wejdą w życie najprawdopodobniej już od 1 września. Z inicjatywy Dyrektora ZTM Leszka Ruty, doszło do spotkania z prezydentem Legionowa Romanem Smogorzewskim. Na spotkaniu szef ZTM-u przedstawił propozycje zmian w układzie komunikacyjnym na terenie tego podwarszawskiego miasta, a prezydent Legionowa je zaakceptował. Teraz Zarząd Transportu Miejskiego przygotuje szczegółową kalkulację kosztów rozszerzenia obsługi komunikacyjnej. Zmiany zakładają m.in. obsługę nowych osiedli mieszkaniowych takich jak np. Piaski oraz obsługę stacji PKP na terenie Legionowa. Jest to szczególnie istotne w perspektywie wprowadzenia w przyszłości Wspólnego Biletu Aglomeracyjnego. Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Wspólny bilet MZA-PKP 15.11.07, 23:22 i wszystko się mniej wiecej zgadza, autobusy są, a ta bliżej nieokreślona przyszłość wprowadzenia wspólnego biletu nadal jest :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: Wspólny bilet MZA-PKP 18.11.07, 22:28 mozemy na razie pomarzyc:( miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,4684131.html?as=2&ias=2&startsz=x Odpowiedz Link Zgłoś
ktosiuf Re: Wspólny bilet MZA-PKP 18.11.07, 22:43 Wspólnego biletu MZA-PKP nigdy nie będzie....jeśli już to ZTM-KM Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: Wspólny bilet MZA-PKP 18.11.07, 22:50 tak jest - swieta racja...I co chcesz przez to udowodnic??? Mi zalezy na bilecie i na ludziach a Tobie?? Odpowiedz Link Zgłoś
ktosiuf Re: Wspólny bilet MZA-PKP 19.11.07, 21:03 Tak a mi jak mieszkańcowi Wołomina nie zależy wcale na wspólnym bilecie i na oszczędności 50 zł miesięcznie, po prostu Koleje Mazowieckie to nie PKP, tak samo jak stacja benzynowa Statoil to nie CPN, Fakty w TVN to nie Wiadomości, a Kaufland i Carrefour to nie Megasam....Przez takie ciągłe używanie słowa PKP ludzie nie rozumieją, że za remont torów nie odpowiada firma Koleje Mazowieckie, tak samo jak za remont drogi w Legionowie nie odpowiada ZTM , który puszcza autobusy np 723. Odpowiedz Link Zgłoś
zbrodel Re: Wspólny bilet MZA-PKP 21.11.07, 11:29 Jakis czas temu (ze dwa tygodnie będzie) zadałem w tej sprawie pytanie prezydentowi miasta na stronie Urzędu Miasta. Jakoś nie mogę się dopatrzyć mojego pytania i odpowiedzi na nie :/ Jak by ten bilet miał zaraz być, to pewnie by nie omieszkali się pochwalić. Skoro się nie chwalą, to chyba sprawa jest jasna :( Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: Wspólny bilet MZA-PKP 21.11.07, 19:48 normalka - w pazierniku napisałam z 5 - ani jednej odpowiedzi:( naszegp prezia tylko sukcesy interesuja.... Odpowiedz Link Zgłoś