nekotian 16.11.07, 16:26 Który sklep komputerowy w Legionowie polecacie, w którym warto zakupić sprzęt komputerowy. Planuję taki zakup w najbliższym czasie tylko nie wiem do którego sklepu się udać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztofkg Re: sklep komputerowy 16.11.07, 16:35 polecam sklem w blekitnym, pomogli mi 2 razy i kupilem kilka czesci w miare dobrych cenach, jak mam czas to kupuje w Wawie w podziemiach kolo GUS-u /WGE/ Odpowiedz Link Zgłoś
unoman Re: sklep komputerowy 18.11.07, 09:30 W błękitnym doradzili i sprzedali mi dobry towar OK! Nad Cukiernią chyba Swiątkowskiego jest sklep "TIMO", kupiłem po paru latach kolejny komputer, poleciłem komuś z rodziny -również nie narzeka! Niedaleko na parterze konkurencja sprzedała do firmy głośny komputer a na uwagę, że było umówione , że będzie cichy chcieli dopłaty. Potem nie radzili sobie z ustawieniami sieci. Po tygodniu padł dysk. Jak wchodziłem do nich coś kupić, to ci co robili sieć, robili miny i nie potrafili powiedzieć "dzień dobry" Klientowi. Przestałem z nich korzystać. Dysk to przypadek ale kultura... już nie. Widziałem, że ktoś na bazarku również ma stoisko komputerowe. Co do przesyłek pocztowych... przestałem wierzyć w jeden dzień dostarczenia czegokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: sklep komputerowy 18.11.07, 11:07 a kto mówi o przesyłkach? sa kurierzy, czasami pracownicy firmy dowoza lub odbiór osobisty - korzystałam ze wszystkich opcji i nigdy nie narzekałam:) a poczta - ok 3 dni Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: sklep komputerowy 18.11.07, 11:10 ps. w błekitnym byłam kiedys - bardziej zajeci byli rozmowa niz klientem:( w Legionowie musza jeszcze wiele sie nauczyc...chociaz zauwazyłam juz kilka sklepów otwartych do 18:30 i 19:00 a to juz duzy postep:) Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: sklep komputerowy 16.11.07, 19:10 a po co przepłacac? ja kupuje w internecie nastepnego dnia mam już w domu:) Odpowiedz Link Zgłoś
lisiczka_76 Re: sklep komputerowy 18.11.07, 12:40 Również polecam sklep w Błękitnym centrum - zwłaszcza komuś, kto potrzebuje porady i nie ma pewności, że decydując się na samodzielne zakupy przez internet wybierze najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
alealex Re: sklep komputerowy 18.11.07, 21:12 A ja polecam sklep internetowy ale Legionowski www.lms.pl odbiór towaru w pawilonach na Piłsudskiego. Mają naprawdę konkurencyjne ceny. Co do złożenia komputera to nie wiem na ile są pomocni. Odpowiedz Link Zgłoś
nekotian Re: sklep komputerowy 20.11.07, 07:54 A co myślicie o sklepie - przedstawiciel Vobisa, który mieści przy ulicy prowadzącej do SP 1 idąc od ul. Warszawskiej. Odpowiedz Link Zgłoś