andrzejkol2 14.02.08, 18:47 Czy są na Cafe wędkarze , założyłem Forum wędkarskie , zapraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejkol2 Re: Wędkarstwo 18.02.08, 08:36 Mam prośbę , może ktoś wie gdzie można kupić łódkę wędkarską z przyczepką podłodziową i silnikiem elektrycznym a to wszystko na raty może być z komisu używane . Szukam w necie ale tam są tylko reklamy sklepów internetowych a ja bym chciał zobaczyć i dotknąć przed kupnem osobiście. Może jakiś komis , pracuję w Legionowie i nie jeżdżę po Warszawie to nic nie wiem co się dzieje w świecie . Odpowiedz Link Zgłoś
agiss3 Re: Wędkarstwo 23.08.14, 17:21 Witam, chciałbym się dowiedzieć, jaki sprzęt wędkarski mam dokupić do następującej wędki www.wedkarski.com/wedki/7016-wedka-extera-distance-float-jaxon.html, abym miał cały zestaw wędkarski? Odpowiedz Link Zgłoś
tabaher-2 Re: Wędkarstwo 29.08.14, 13:32 Nie opłaca się. Legalne moczenie kija jest bardzo drogim i frustrującym zajęciem. Lepiej iść po rybę do supermarketu. Może coś się zmieni jak rozwiążą PZW. Postaw kija obok śmietnika to ktoś potrzebujący przygarnie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek6112 Re: Wędkarstwo 20.10.16, 18:56 www.youtube.com/channel/UCSIyGKjlJqrWnwCFBWCfUIA Odpowiedz Link Zgłoś