Dodaj do ulubionych

dr Koczy - Ortodoncja

05.05.08, 13:37
Co sądzicie na temat dr Koczy która przyjmuje w tym białym domku kolo
zakonnic? Czy ktoś sie u niej leczy? Jakie są opinie?
Obserwuj wątek
    • iwciab Re: dr Koczy - Ortodoncja 05.05.08, 14:41
      Miła osoba, tylko tyle mogę powiedzieć, gdyż tylko naprawiałam u niej aparat dziecka
    • tebasyle [...] 06.05.08, 18:26
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • iwciab Re: dr Koczy - Ortodoncja 06.05.08, 22:45
        cześć, tak przyjmuje w stomatologii na Sowińskiego tel. 7743732, jednak nie
        wiadomo jak długo jej nie będzie i po odbiór naprawionego aparatu zostałam
        przepisana do innego ortodonty.
        • k_dogin Re: dr Koczy - Ortodoncja 07.05.08, 09:18
          Ej ja cały czas do niech chodze i byłam jakies dwa tygodnie temu u niej więc nie
          wiem o czym Wy mówicie ..przeciez ona tam cały czas przyjmuje:/ a teraz z tego
          co wiem to ma jedno dziecko które urodziła jakis rok temu i od tego czasu nie
          widziałam żeby była w ciązy:/ nic nie rozumiem.....są dwie dr. Koczy w L-wie?:)
    • tebasyle Re: dr Koczy - Ortodoncja 07.05.08, 09:50
      Ja też byłam u Pani doktor na wizycie 2 tygodnie temu a w tym tygodniu
      poinformowano mnie telefonicznie, że muszę zmienić ortodontę bo Pani doktor
      urodziła dziecko (wcześniaka). Też się nawet nie zorientowałam, że ona była w ciąży.
      Dzięki za podanie telefonu, dzwoniłam i okazuje się, że może zacznie przyjmować
      od września, ale jeszcze nie wiadomo. Niestety nie pozostaje nic innego jak
      znaleźć innego ortodontę.
      Pozdrawiam
      • k_dogin Re: dr Koczy - Ortodoncja 07.05.08, 09:55
        NO TO SUPER:( ja jestem pod koniec leczenia;( a nie wiem do kogo pójść...kurcze
        nawet nikt mnie nie poinformował! a Ty już masz jakiegoś ortodontę upatrzonego??
        • tebasyle Re: dr Koczy - Ortodoncja 07.05.08, 16:09
          Na razie zbieram opinie o ortodontach w Warszawie. Nie chcę pójść do pierwszego
          lepszego (u mnie to dopiero kilka miesięcy leczenia) i oczywiście takiego, który
          w miarę gwarantuje prowadzenie leczenia do końca. Na razie rozważam Piotra
          Fudalej, przyjmuje na Mokotowie (niedaleko mnie) ma kilka pozytywnych opini.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka