conspekt Re: nowy"markiet" 01.10.03, 20:20 Niech go cholera weźmie. Jedne świała więcej i korki będą dłuższe... Bandyci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: nowy"markiet" IP: *.ssmb.com 02.10.03, 12:56 poprawka dwa nowe markety: kaufland i obi w najblizszym czasie to jest bandytyzm na co sie zgodzil urzad gminy jablonna!!! patrzac na budujace sie gdzieindziej markety wszedzie jest przebudowywana i poszerzana trasa dojazdowa/przelotowa w poblizu marketu wystarczy zobaczyc na nowy mega market chyba Auchan na trasie do pruszkowa, jak zajebiscie zostala przebudowana trasa, doszly tam swiatla i po conajmniej jednym pasie ruchu, ciezka tragedia nastapi pozdrowka Peter Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: nowy"markiet" 02.10.03, 15:46 Najwyższa pora zamiast rysować na papierze, zacząć budować obwodnicę w Jabłonnej. A powiat legionowski ma mega węża w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grracjan Re: nowy'markiet' IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.03, 17:37 conspekt napisał: > Niech go cholera weźmie. Jedne świała więcej i korki będą dłuższe... Bandyci... > . I bez tych świateł robi się korek przy wyjeździe z parkingu, to co będzie później. :( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: nowy'markiet' 03.10.03, 11:31 Z tego co słyszałam to sprawa miała trafić do sądu, bo decyzje o marketach zostały podjęte przez poprzednie władze z naruszeniem prawa. Ale jak tylko zaczęto mówić o sądzie to budowa migiem ruszyła. Ciekawe jak to się skończy. Korki to niestety problem. Sam Kaufland to nic, gorzej zacznie być jak otworzą OBI. Odpowiedz Link Zgłoś
bbkk Re: nowy'markiet' 22.10.03, 12:00 Żenada. Niby duży sklep, a nie można płacić kartą. W XXI wieku? Odpowiedz Link Zgłoś
conspekt Re: nowy'markiet' 04.11.03, 18:04 W tym Kauflandzie rzeczywiście nie da się zapłacić kartą. Wstąpiłem tam jadąc z pracy- do wózka wrzuciłem coś tam i... wędruję do kasy. No i okazało się, ze kartami tu zapłacić nie można. A bankomat przy wejsciu jeszcze nie działał....Z pół godzinki zmarnowałem. Co do cen- bez rewelacji. To tylko taki lepszy "Lider szajs". Ale czteropak mocnego okocimia wart jest zakupu- zaledwie 9,99PLN. Osobiście wolę zakupy na miejscowym, legionowskim bazarku. No i Globi zostaje....Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AA Re: nowy"markiet" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 23:48 wszystko grubo smarowane....a co jest w naszym kraju budowane zgodnie z prawem??? nikt juz nic nie zmieni , a zwlaszcza wladze bo musialoby to za duzo kosztowac..wyobrażacie sobie rozbiórke takich obiektów i czy kiedykolwiek zdarzyło sie cos takiego ..oczywiście w naszym kraju raju... Odpowiedz Link Zgłoś
magda_kielczyk Re: nowy"markiet" 26.11.03, 15:25 Ratunku, przerażenie mnie ogrania, co się będzie działo, kiedy w maju lub czerwcu w sobote rano cala modlinska stanie w korku, bo czesc Warszawy bedzie jechala nad Zegrze, druga czesc do OBI na dzialkowe zakupy, Jablonna i okolice na targowisko do Legionowa etc. Wczoraj jechalam o 17 do Warszawy i korek byl od wiaduktu na Piaskach do skrzyzowania w Jablonnie. I tak juz teraz bedzie. Albo jeszcze gorzej. W obliczu wyhamowania prac z droga 61 i obwodnica Jablonny, klopotami z mala obwodnica jakie mozecie mi dac rady jak sie dostac w miare normalnie np na Tarchomin (oprocz drogi obok Grabiny, bo w zimie tam troche kiepsko). Pozdrawiam Magda K Odpowiedz Link Zgłoś
grracjan Re: nowy"markiet" 26.11.03, 19:17 magda_kielczyk napisała: > W obliczu wyhamowania prac z droga 61 i obwodnica Jablonny, klopotami z mala > obwodnica Co? Po prostu super. Wiadomo, chociaż przez kogo się to opóźnia (żeby wiedzieć później, na kogo kląć za te korki). > jakie mozecie mi dac rady jak sie dostac w miare normalnie np na > Tarchomin (oprocz drogi obok Grabiny, bo w zimie tam troche kiepsko). Znam chyba dwie, ale nie wiem czy do końca przejezdne, a jeżeli już to po dużych dziurach. :( Jak nie chcesz jechać cały czas Strużańską i przez Józefów, to może spróbuj przez Stanisławów - niewiele dłuższa droga, a mniej zakrętów niż na Strużańskiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo.pl Re: nowy"markiet" 30.11.03, 03:05 od samego poczatku to jest jeden wielki przekret, a teraz jeszcze wykonanie takich kosmicznych wysepek pomiedzy swiatlami przy Ku..landzie a nastepnymi swiatlami przy Modlinskiej to jest pomysl jakiegos oszoloma, wystarczy ze zepsuje sie na ich wysokosci jakis samochod a niedajboze tir czy autobus to bedzie niezly sajgon, do tego brak mozliwosci wyjazdu z CPNu w strone Kosciola. Peter Odpowiedz Link Zgłoś