w.iwo 25.10.08, 01:57 Jak się popatrzy w nocy na miasto, widać gdzieniegdzie rozświetlone kwadraciki okien... a jak patrzę nocką w gg, to często zastanawiam się, czemu jeszcze nie śpicie ? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mozaika00 Re: ludzie czemu Wy jeszcze nie śpicie ? 25.10.08, 13:06 Ja kiedyś pisałam na gg do 3:00 rano ;-) Jak się cierpi na bezsenność (ale i bez tego się da)to wystarczy mieć włączony komputer...i samo jakoś tak wciąga :-) Odpowiedz Link Zgłoś
naretta Re: ludzie czemu Wy jeszcze nie śpicie ? 26.10.08, 01:52 Ja jeszcze nie śpię, bo jako typowa blĄdyna czekam na moment przesunięcia czasu z godziny 3.00 na 2.00 :) A zatem jeszcze trochę posiedzę... Odpowiedz Link Zgłoś
ralphie która godzina? 26.10.08, 12:27 o matko! przespałem zmianę czasu, żyję w niedoczasie? nadczasie? przyczasie? czy pozaczasie? w ogóle to która gadzina jest? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: która godzina? 26.10.08, 14:17 a czy ten najwazniejszy legionowski zegar...ten na Ratuszu...to jak on tam?.. wyjrzyj no który. Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 pracowal ktos dzis w nocy? 26.10.08, 14:32 Kiedy następuje zmiana czasu letniego na zimowy, wykonujący pracę w nocy pracują o godzinę dłużej. Przysługuje im więc wynagrodzenie z odpowiednim dodatkiem za pracę w nadgodzinach z racji przekroczenia normy dobowej. takie jest stanowisko Glownego Inspektoratu Pracy i Departamentu Prawa Pracy Ministerstwa Pracy i Polityki Spolecznej Odpowiedz Link Zgłoś