06.03.11, 11:38
Wiem, że trudno jest pisać bez błędów i nie mylić Magdy z Martą, ale można się chociaż POSTARAĆ. Np. zatrudniając osoby kompetentne, tak do pisania, jak i do korekty.
Wstyd, Gazeto...
Obserwuj wątek
    • aveon Ser deser 06.03.11, 12:19
      ser lamany np dojrzaly górski cheddar pychota
    • starystormy Ser deser 06.03.11, 13:18
      pani gessler nie poznala by parmezanu nawet jakby podszedl i kopnal ja w dvpe.
      chyba ze nauczyla sie odrozniac fete od twarozku wiejskiego co pare lat temu sprawialo jej trudnosci.
    • basic.woman222 Re: Ser deser 06.03.11, 13:53
      Pomyliliście autorkę artykułu, Martę z Magdą Gesller, która jej odbiłą męża. Pomyłka co najmniej obraźliwa.
      • felinecaline Re: Ser deser 06.03.11, 14:33
        Zadna zadnej zadnego meza nie "odbila", sa szwagierkami.
        • martusia.3 Re: Ser deser 06.03.11, 17:52
          Mylisz się. Nie są szwagierkami. Magda - czyli ta gruba i rozczochrana pseudoblondyna, ukradła męża Marcie - czyli tej normalnej i sympatycznej pani, która prowadzi restaurację Qchnia Artystyczna. W Wysokich Obcasach pisuje Marta Gessler. Ta druga pewnie nie potrafi sensownie zdania sklecić, podobnie jak wątpliwości budzą jej "umiejętności kucharskie.
      • starystormy Re: Ser deser 06.03.11, 15:01
        jesliktos pomylil to gazeta.. bo w tytule jak byk jest napisane "Magda Gessler o wspanialych smakach"
    • ladyjm Re: Ser deser 07.03.11, 08:55
      MAGDA Gesler mnie przeraza :/
    • ziuz MARTA! 07.03.11, 09:15
      prosze, poprawcie ten blad na glownej, gdzie reklamuje sie artykul jako tekst Magdy Gessler.
      gazeta.pl schodzi na psy, ostatnio blad na bledzie...
    • czarny-dziadoslaw Ser deser 15.03.11, 03:21
      Najbardziej pani Gessler lubi ten ser ...jak mu tam...aha ser z podlaski
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka