cmok_wawelski 25.02.06, 06:13 ...Bo zamiast kupić sobie psa lub ciepłą podłogę Paniom fiu-bździu w główkach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m6ron Re: Powrót Mrs. Robinson 25.02.06, 08:04 nie zawsze tak naturalny układ: kobieta i dziecko, oparty jest na prawidłowych zasadach!!! dość często nawet w polskich szkołach i internatach panie w różny sposób zaspokajają się nieletnimi... bo pedofile to nie tylko faceci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arturiowpska tacy zwyrodnialcy powinni być traktowani na równi 25.02.06, 08:12 obojętnie czy kobiety czy mężczyxni i choć też fantazjowałem o dwóch paniach jednej z chemmi drugiej co ciekawe z angielskiego, to jednak co innego fantazje a co innego rzeczywistość./ Odpowiedz Link Zgłoś
patman Czy zwyrodnialec chciał być zwyrodnialcem... 25.02.06, 10:40 ... zanim został nim? Oto jest pytanie. Zastanów się nad moim mottem, które jest poniżej: Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta [...] 26.02.06, 08:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
inmyeyes Hey Mrs. Robinson 26.02.06, 14:32 nic dziwnego że ulegli, uczeń musiałby mieć dużo samozaparcia, aby odmówić takim paniom nauczycielkom sam miałem często takie fantazje, już w podstawówce, na fantazjach się (niestety) skończyło, chociaż seks z ponętną nauczycielką mógłby być ciekawym doświadczeniem, byłoby co wspominać Odpowiedz Link Zgłoś
sma1 Re: Hey Mrs. Robinson 26.02.06, 21:41 Moim zdaniem powinna być granica - 15 lat - z dzieckiem poniżej tego wieku seks zabroniony i tyle, każdy dorosły karany równo, powyżej tego wieku seks dozwolony. Czemu? Temu że nikt mi nie powie że 13 letni chłopiec jest na tyle wykształcony fizycznie a co ważniejsze psychicznie aby podjąć świadomą decyzje o rozpoczęciu życia seksulanego! W wieku 13 lat to jeszcze dziecko i nawet prędzej możnaby pozowlić dziewczynie na seks w tym wieku, gdyż szybciej dojrzewają w tym etapie i w dawnych kulturach bycie matką w tym wieku było czymś naturalnym. Po prostu, poniżej 15 lat nie ma i koniec, jeżeli ktoś chce uprawiać seks z 14 czy 13 latkami to ma wyraźne skłonności pedofilskie bez względu na płeć, co innego 15 latka któremu podoba się 14 latek, praktycznie nie ma między nimi różnicy, a co innego 20-letnia, dorosła kobieta, która po prostu wykorzystuje nastolatka do zaspokojenia własnego popędu i temu się stanowczo sprzeciwiam. Czytam tutaj głosy usprawiedliwiające te kobiety, że nastoletni chłopcy marzą o takich kontaktach, dobra, marzą i tylko marzą, z rączkami pod kołderką, ale w realnej sytuacji już mają inne odczucia, kobieta-nauczycielka ma być dla ucznia wzorem, dawać przykład, a nie utrzymywać z nim kontakty seksualne. Powyżej 15 roku życia, w szkole średniej OK. Tutaj z reguły mamy do czynienia już z dorosłymi ludźmi którzy mają swój rozum i wolną wole. Tutaj sprawa gwałtu jest jasna, taka jak w każdym innym przypadku dorosłego człowieka, choć nie popieram kontaktów nauczycieli z uczniami z uwagi właśnie na ten wychowawczy aspekt. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany To powiadasz, że wypakowany na siłowni dwumetrowy, 27.02.06, 01:23 golący się od roku piętnastoletni dryblas dzień przed 15-tymi urodzinami to niewinne pacholę, a dzień po to "... z reguły już z dorosły człowiek który ma swój rozum i wolną wolę"? A dla odmiany cherlawy 19-latek bez zarostu czerwieniący się w odpowiedzi na każde spojrzenie kobiety to także "dorosły człowiek", którego można już uwodzić bez przeszkód :-))? Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: To powiadasz, że wypakowany na siłowni dwumet 01.03.06, 14:34 Liczy sie procesor, a nie obudowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
martuska_ja Re: Hey Mrs. Robinson 27.02.06, 15:14 "(...)byłoby co wspominac" Ciekawe tylko czy gdyby twoj 14-letni synek przyszedl do domu i powiedzial,ze przespal sie ze swoja nauczycielka, czy bylbys z niego taaki dumny...:| Bo on po prostu chcialby "miec kiedys co wspominac..." Odpowiedz Link Zgłoś
kruklanka Re: tacy zwyrodnialcy powinni być traktowani na r 26.02.06, 12:12 Lekka bzdura. Słowo zwyrodnialec w stosunku do kobiet i to pięknych kobiet, jest nie na miejscu. Nawet słowo zwyrodnialec jest rodzaju męskiego i dla mężczyzn. Kobieta nauczycielka, może tylko nauczyć, nie uszkadzając. Mali masturbanci wiedzą, dzięki takiemu kontaktowi, co tracą. I to jest dla nich nauką! Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorek44 Re: tacy zwyrodnialcy powinni być traktowani na r 26.02.06, 13:25 A co bys zrobil gdyby do tego mialo dojsc w rzeczywistosci? Pewnie jak sadze z tego co napisales, nie dalbys sie poniesc fantazji i powiedzialbys NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
bonadeux Sprawiedliwość po amerykańsku 26.02.06, 14:14 Facet zostaje skazany za seks na 45 lat z 16 latkiem, a kobieta kilka miesiecy góra kilka lat. Nie, to po prostu PARANOJA ! Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany A ta rzeczywistość to aby nie dwóje z chemii i z 27.02.06, 01:12 angielskiego...? arturiowpska napisał: > obojętnie czy kobiety czy mężczyxni > > i choć też fantazjowałem o dwóch paniach jednej z chemmi drugiej co ciekawe z a > ngielskiego, to jednak co innego fantazje a co innego rzeczywistość./ Odpowiedz Link Zgłoś
nookie7 Re: Powrót Mrs. Robinson 25.02.06, 08:13 No paniom troszeczkę sie poprzestawiało w główkach. Fakt, że 13 latek ma ciało dojrzałego faceta, nie oznacza jeszcze,że można go traktować jak mężczyznę.A poza tym uczeń o uczeń, nawet jeśli ma 30, 40 lat ... Odpowiedz Link Zgłoś
arturiowpska czy to przypadek, że wszystkie są blondynkami 25.02.06, 08:36 nie to że głupiutkie to jeszcze fiksniete na tym punkcie Odpowiedz Link Zgłoś
elzbieta_pyda widziałam te "dzieci" 25.02.06, 08:41 Byłam ostatnio na praktykach w gumnazjum; te dzieci są naprad=wdę bardzo lubieżne; dziewczyny wygladają na starsze o kilka lat, trzymają się za ręce i przytulają. Chłopcy, oczywiście ci bardziej wyrośnieci, nie są za nimi daleko; jeden z uczniów robił do mnie miny jak filmowy amant. Śmiać mi się z tego chciało, ale, jako że robił to dość sprytni, w pewnym momencie zaniepokoiło mnie to, do czego to dziecko się posunie. I nauczyciel zawsze powinien mieć dystans do takich zachowań, zawsze. Jak można dopuścić do bliższych kontaktów z uczniem? Nie mówię nawet o seksie. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum ILE DLA nauczyciela za gwalt na 13 letniej uczenni 25.02.06, 08:44 Ile by dostal nauczyciel za gwalt na 13 letniej uczennicy??? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwatorek44 Re: ILE DLA nauczyciela za gwalt na 13 letniej uc 26.02.06, 13:30 maksimum napisał: > Ile by dostal nauczyciel za gwalt na 13 letniej uczennicy??? Gwalt jest gwaltemm bez wzgledu na wiek. Pewnie miales na mysli, sex z 13 letnia uczennica i to np za jej zgoda. Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: ILE DLA nauczyciela za gwalt na 13 letniej uc 26.02.06, 20:51 obserwatorek44 napisał: > maksimum napisał: > > > Ile by dostal nauczyciel za gwalt na 13 letniej uczennicy??? > Gwalt jest gwaltemm bez wzgledu na wiek. Pewnie miales na mysli, sex z 13 > letnia uczennica i to np za jej zgoda. Sex doroslegoz dzieckiem ponizej 15 roku zycia jest gwaltem,nawet jak odbywa sie za zgoda malolata.Tak stanowi prawo amerykanskie. W Polsce mozna filozofowac na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
m6ron Re: widziałam te "dzieci" 25.02.06, 09:02 panie potrafią swoim ubiorem lub sposobem bycia świadomie prowokować takie lubieżne zachowania, czasem jest to również sposób na łatwe zdobycie uwielbienia i może to tak trwać dość długo... ale do czasu aż... Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta [...] 26.02.06, 08:54 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dzielanski A przeczytałeś komentowany artykuł? 25.02.06, 09:30 A przeczytałeś komentowany atykuł? Skoro facet dostał 45 lat za seks z 16 latkiem (przypuszczalnie wymiar kary podniosło sodomy law, ale wcale nie jestem pewien , czy obowiazuje ono w Tennese), to ile mógłbyś dostać za seks z jego rówieśniczką - tylko 25 (czyli tyle ile za morderstwo?!)? Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.zory Re: A przeczytałeś komentowany artykuł? 25.02.06, 10:49 tyle, że ja póki co jeszcze się edukuję, więc... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dzielanski Więc...? 25.02.06, 11:06 Więc jak spodoba Ci się pani starsza o rok (albo 2?) od Ciebie, to sędzia stanowy nie pozwoli na to, żeby Cię deprawowała. A może rzeczywioście lepiej, żeby smarkacze trzepali sobie kapucyna pod prysznicem, niż wchodzili w takie kontakty ze starym (np. osiemnastoletnimi babami)? a fe! Odpowiedz Link Zgłoś
fritz-fritz kara za seks z 16 latkiem? 26.02.06, 13:56 Chlopak mial skonczone 16 lat to kazdy moze miec z nim seks nie rozumiem dlaeczego faceta zamnkeli za to? Ja zaczolem wspolzycie z moim starszym o 12 lat mezczyzna kiedy mialem lat 15 i nikt na szczescie go nie wsadzil, mojego misia! Odpowiedz Link Zgłoś
dzielanski Re: kara za seks z 16 latkiem? 26.02.06, 19:32 Ale, jak rozumiem, Twój miso często Tobie wsadzał. Powiedz mi, czy tak właśnie wyrasta się na skrajnego prawicowca? Czy może jednak stanowisz wyjątek? Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Czy macie podobne historie z Polski? 25.02.06, 09:01 Czy macie podobne historie z Polski? W ósmej klasie szkoły podstawowej, na wycieczce klasowej w Pieninach, nasza pani polonistka spała z nami (3 chłopców) w jednym łóżku, bo była "niedysponowana alkoholowo"... A tak poza tym to było OK. To się dzieje nie tylko w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
dlugi26 Re: Powrót Mrs. Robinson 25.02.06, 09:02 moja pani od polskiego lubi i kilku uczniow to wie. nikt nie placze z tego powodu. co prawda to szkola srednia wiec nie podlega nikt sadowi ale sprawa jest kontrowersyjana. bo kazdy z nia chce a ona nie chce z kazdym. grzechu zazdroszcze ci !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michalw4 Co prawda to prawda... 25.02.06, 09:11 Molestowanie seksualne dzieci jest ciężkim przestępstwem, ale czy w przypadku WSZYSTKICH 12-15 latków można dziś mówić, że to wciąż są dzieci, tak jak 6-8 latki? Z pewnością nie chciałbym, aby mojego kilkunastoletniego syna "uświadamiała" jakaś niedopieszczona nauczycielka (a tak naprawdę wykorzystywała go do zaspokajania siebie samej), ale z drugiej strony może rzeczywiście przynajmniej wymiar kary powinien zależeć od realnych szkód w psychice ofiary, choćby z grubsza ustalonych przez specjalistę? Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Szkód psychicznych nigdy do końca nie ustalisz... 25.02.06, 09:23 Szkód psychicznych nigdy do końca nie ustalisz... michalw4 napisał: > Molestowanie seksualne dzieci jest ciężkim przestępstwem, ale czy w przypadku > WSZYSTKICH 12-15 latków można dziś mówić, że to wciąż są dzieci, tak jak 6-8 > latki? Z pewnością nie chciałbym, aby mojego kilkunastoletniego syna > "uświadamiała" jakaś niedopieszczona nauczycielka (a tak naprawdę wykorzystywał > a > go do zaspokajania siebie samej), ale z drugiej strony może rzeczywiście > przynajmniej wymiar kary powinien zależeć od realnych szkód w psychice ofiary, > choćby z grubsza ustalonych przez specjalistę? Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta Od tamtej pory wierzę tylko w Boga 26.02.06, 11:55 Będąc w liceum wyglądałem na 24 lata. Przyszła nowa nauczycielka chemii świeżo po studiach. Bardzo szybko zajęła się mną wyjątkowo. Miałem problemy z chemią a ona chętnie zostawała ze mną po lekcjach żeby mnie podciągnąć w nauce. już po miesiącu zrobiliśmy TO na stole laboratoryjnym. Było cudownie i trwało tak aż do matury. Potem przyszedł wstyd że to ciężki grzech z mojej strony więc poszedłem na studia teologiczne. Dziś uczę religii w tym samycm liceum. My z moją panią od chemii robiliśmy to na stole i się przyznaję i nie rozumiem dlaczego administrator wprowadza cenzurę i wycina z forum moją historię za każdym razem jak tylko próbuję ją opisać. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Od tamtej pory wierzę tylko w Boga 26.02.06, 12:14 qrde..przestam bo to jest nudne jak co raz wklejsza to samo Odpowiedz Link Zgłoś
piotrvs Re: Szkód psychicznych nigdy do końca nie ustalis 26.02.06, 12:01 business3 napisał: > Szkód psychicznych nigdy do końca nie ustalisz... > zwlaszcza po praniu mózgu tej mlodzieży w wykonaniu psychologów sądowych itp Odpowiedz Link Zgłoś
m6ron Re: Co prawda to prawda... 25.02.06, 09:29 nie jest łatwo ustalić dokładnie wymierne skutki w psychice molestowanych, bo są one zwykle dość odległe w czasie, tak jak nie jest łatwo udowodnić istnienie paniom patologicznych zachowań, bo zwykle nie ma na to konkretnych dowodów, dlatego takie sytuacje zbyt rzadko się ujawniają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex9991 Re: Co prawda to prawda... 26.02.06, 13:56 Kochałem się ze swoją nauczycielką. W liceum. To jedno z najpięknieszych moich doświadczeń w życiu.Mogła mnie odepchnąć, ale czy byłbym dzisiaj wśród żywych? Wątpię...Nie zdeprawowała mnie i nie sprowadziła na manowce. Ale gdyby świat o tym wiedział, odsądziłby ja od czci i wiary, choć uratowała mi życie. Dzisiaj jest szczęśliwa mężatką.Jej syn ma na imię tak jak ja...Chciałbym, aby to było z sentymentu. Cóż..."żeby mnie sądzić, nie ze mną trzeba być, lecz we mnie..."Pomyslcie nad tym. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
reja36 Re: Co prawda to prawda... 26.02.06, 20:29 Moimi serdecznymi przyjacielami sa nauczycielka i jej uczen (ona starsza o 6 lat). Sa razem od prawie 30 lat, maja dorosle dzieci. Bardzo z nich fajne malzenstwo, bez wiekszych zgrzytow (male sa w kazdym malzenstwie). Odpowiedz Link Zgłoś
natural7 Re: Powrót Mrs. Robinson 25.02.06, 09:25 Gdzie są feministki dlaczego nie protestują na skandalicznie niskie wyroki dla tych kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
natural7 Re: Powrót Mrs. Robinson 25.02.06, 09:32 Ale tak naprawdę to te panie korzystają z okazji ten okres 13 - 17 lat to dla chłopców okres największego popędu w całym życiu. One traktują ich jak takie lepszej jakości wibratory. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Re: Powrót Mrs. Robinson 25.02.06, 09:41 ... w dodatku mówiące, myślące, przeżywające, czujące, i reagujące. Ciepłe i żywe. Czy tak? natural7 napisał: > Ale tak naprawdę to te panie korzystają z okazji ten okres 13 - 17 lat to dla > chłopców okres największego popędu w całym życiu. One traktują ich jak takie > lepszej jakości wibratory. Odpowiedz Link Zgłoś
asp420 dobry artykul... 25.02.06, 09:44 ...ale nieco powierzchowny. Niemniej dobrze, ze cos takiego wreszcie ujrzalem. Mysle, ze do calkiem niedawnego czasu takowy bylby w "Wysokich Obcasach" nie do pomyslenia. Po prostu srodowiska feministyczne zakrzyczalyby wszystkich. Sa zjawiska, ktore jakkolwiek zostana uregulowane (prawnie, obyczajowo, etc.) beda zmiana - z punktu owego srodowiska - niekorzystna. Pamietam jak napisalem kilka listow do Magdaleny Srody, aby zajela stanowisko w sprawie "bicia seksualnego rekordu swiata" w Warszawie. Odpowiedzi zadnej, a chcialem sie jedynie dowiedziec czy jak 700 chlopa rznie kobiete we wszystkie otwory (i ona sie na to zgadza) to jest zdobycz srodowiska feministycznego, bo kobieta ma prawo decydowac o sobie, czy tez odwrotnie - nalezy rodzierac szaty, bo jest to jej ponizanie. Niestety, odpowiedzi nie uzyskalem do dzis. Za to pani Sroda zgromila pare reklam telewizyjnych i brala udzial w akcji uswiadamiajacej, ze nie nalezy pisac "redaktorka" czy "pani minister" a "redaktora" i "ministra". Odpowiedz Link Zgłoś
wal.do Re: Powrót Mrs. Robinson 25.02.06, 10:05 cmok_wawelski napisała: > ...Bo zamiast kupić sobie psa lub ciepłą podłogę Paniom fiu-bździu w główkach. Chciałem wspomnieć, że spółkowanie ze zwierzętami też jest karalne ;P Nie wiem jak to wygląda w przypadku podłogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
eileenn zadrościcie małolatom hehe 26.02.06, 13:09 Przemawia przez was zazdrość, bo was nikt nie chciał "molestować" i teraz wam żal du...pe ściska! Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio93 Paranoja! 25.02.06, 10:46 Bo ja sie 15-to latek przespi ze swoja kolezanka to jest ok, a jak z dorosla kobieta to juz jest molestowanie. Zwolnic z pracy czy do wiezienia? Ani jedno ani drugie! Nasrane macie ludzie gurbo, system jest chory. Poczytajcie sobie Malinowskiego i jego badania terenowe na wyspach Triobranga kolo Nowej Gwinei, tam dzieci rozpoczynaja zycie seksualne od wieku 10-12 lat! I sa na pewno zdrowsi od tego popieprzonego spoleczenstwa wychowyanego w takim scislym tabu. Odpowiedz Link Zgłoś
scorpio93 Re: Powrót Mrs. Robinson 25.02.06, 10:49 USA - kraina 'wolnosci', jasne, purytanski kraj bandy nieudacznikow i chodowcow bydla o zgnilej mentalnosci. Tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
m6ron Kiedy wreszcie??? 25.02.06, 10:51 a powinien wreszcie odbyć się nagłośniony w całym kraju proces jakiejś lubieżnej pani, aby wszystkim uświadomić, co potrafi się wyprawiać za zamkniętymi drzwiami klasy, bądź podczas szkolnych wyjazdów zbyt "integracyjnych", bo zamiast jedynie epatować sukcesami z ujęcia jakiś facetów wymieniającymi się pedofilskimi plikami, warto przecież zacząć skuteczniej ścigać i karać panie, które codziennie "wychowują" żywe dzieci... Odpowiedz Link Zgłoś
quark7 W sumie to ... 25.02.06, 11:04 niezła laska z tej nauczycielki :-) ZOBACZ Australię na mapach satelitarnych: mapy.pomocnik.com/index.php?s=australia Odpowiedz Link Zgłoś
ktos.inteligentny Re: Powrót Mrs. Robinson 25.02.06, 11:32 Oczywiście, że taka przygoda to marzenie chłopaka w wieku dojrzewania! Co więcej, jest tu różnica między chłopcami a dziewczynkami i wynika ona z bardzo prostego faktu. Otóż męska strategia seksualna to promiskuityzm. Kobieca wręcz odwrotnie i jest to zakodowane w genach. Był taki eksperyment na BBC pokazywany niedawno. Po kampusie uniwersytetu chodził przystojny chłopak z ukrytą kamerą i ładna dziewczyna z ukrytą kamerą. Osobno podchodzili do osób płci przeciwnej. On do dziewczyn, ona do chłopaków. W pierwszym zdaniu proponowali nieznajomym seks. Wiecie jaka różnica między mężczyznami a dziewczynami wyszła? Wszyscy faceci się zgodzili spać z nieznajomą. Żadna kobieta się nie zgodziła spać z nieznajomym. Powód jest prosty - dla faceta to pięć minut przyjemności. Dla kobiety decyzja prokreacyjna. Tak to ustawiła matka natura, dzięki jej za to. Byłoby hipokryzją karać tak samo surowo kobiety za molestowanie nastolatków, jak karze się mężczyzn za molestowanie nastoletnich dziewcząt. Dla jednych to prezent, dla drugich z reguły upokorzenie i cios. Choć bywają wyjątki i na nie sędzia powinien być przygotowany. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Powrót Mrs. Robinson 03.03.06, 15:10 Bzdury opowiadasz. Znam osobe, ktora przeprowadzila to badanie. Wyniki sa jednak bardziej skomplikowane. Facetowi "nie honor" odmowic, gdy ladna dziewczyna prosi ... a dziewczyna, nawet jakby chciala, musi sie troche poopierac. Badanie wykazalo jedynie istnienia stereotypow. Odpowiedz Link Zgłoś
ookk miałam praktyki w liceum i ci chłopcy tak patrzą.. 25.02.06, 11:42 Taki wiek, hormony szaleją. Zazwyczaj w Stanach wszystko jest tak samo tylko 100 razy bardziej, a kiedy ja miałam praktyki w liceum (jęz. francuski) to uczniowie byli naprawde bardzo przejęci lekcjami ze mną... jeden z nich - klasowy łobuz - na początku siedział w ostatniej ławce, a potem co lekcja siadał bliżej, aż w koncu siedział na samym początku... Bałam sie, że pewnego dnia usiądzie mi na kolanach :)) Troche mnie to śmieszyło, ale nie chciałam ranić jego uczuć, więc starałam się być miła. A on przychodził do mnie do pokoju nauczycielskiego pod byle pretestem. Bo był z tych odważniejszych... Inny, na szczęście, co prawda patrzył głęboko w oczy, ale zwracał moją uwagę inaczej, po prostu zaczął się jak szalony uczyć, przygotowywać do lekcji, zgłaszał się ciągle do odpowiedzi itd. O to chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Kazdy uczen w marzeniach spi ze swoja profesor 25.02.06, 12:24 Wiem.Pamietam.Sam stracilem dziewictwo w klasie maturalnej ze swoja cudowna historyczka.A moj kolega z mlodszej klasy nawet sie z nia pobral.10 lat wytrzymali.Rzucil ja,gdy juz dojrzala i mlodsze smakowaly bardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
paulos25 Re: miałam praktyki w liceum i ci chłopcy tak pat 26.02.06, 08:54 ookk napisała " Bałam sie, że pewnego > dnia usiądzie mi na kolanach" nie chrzań że sie bałaś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Powrót Mrs. Robinson 25.02.06, 13:16 Kara powinna być taka sam dla mężczyzn i dla kobiet za współżycie z nieletnimi. Nawet jeśli 13 latek ma chęć na seks to osoba dorosla popelnia przestepstwo. Nie jest to gwalt, ale i tak kara wiezienia powinna byc. I to niezaleznie od plci osoby doroslej. co innego jesli nastolatek ma skonczone 15 lat, wtedy wszystko jest zgodne z prawem. Najwyzej wątpliwe jest czy nauczycielka powinna sypiać z uczniem. Ale za to grozi tylko zwolnienie z pracy Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Powrót Mrs. Robinson 26.02.06, 12:16 ciekawe jest to, ze 14-latnia dziewczynka uprawia sex z 35 letnim mezczyzna poprzez gwalt 14-letni chlopak robi to z 35-letnia kobieta swiadomie czy tu nie ma gdzies jakiejs paranoi?? Odpowiedz Link Zgłoś
vivian.darkbloom molestowanie seksualne? 25.02.06, 13:34 nie rozumiem czemu używa się w kontekscie tych spraw określenia "molestowanie seksualne"? przeciez uczniowie zgodzali się na seks. Trzeba odróznić gwałty czy molestowanie seksualne osób poniżej 15 od sytuacji gdy te osoby na seks ochoczo przystają. W drugim przypadku kary nie powinny być tak surowe, choć na pewno jakieś powinny być, bo nie wierzę, żeby 13 czy 14 -latek czy -latka zdawał sobie w pełni sprawę z konsekwencji swoich decyzji, choć nie można tez przeginać w drugą stronę i traktowac tych osób jak 3 czy 4 latków, ktoryz w ogóle nie wiedzą co robią. Odpowiedz Link Zgłoś
rapsodiagitana ciekawe, czy jak 14-latek zgwałci nauczycielkę... 25.02.06, 21:36 ... to ona pójdzie siedzieć ;) a tak powaznie, to 13-, 14-letni chłopcy wciąż myslą o seksie, obmacują koleżanki, oglądaja filmy porno i coraz częściej przechodzą już inicjacje seksualną z dziewczynami w swoim wieku. Moim zdaniem ustalona przez prawo granica 15 lat jest całkowicie sztuczna i często zwyczajnie się nie sprawdza. Dojrzała kobieta może w końcu podstepnie uwieść i wykorzystać 16-latka (i pozostac bezkarną). Może też iść do łóżka z chętnym 14-latkiem, który będzie to przez całe życie miło wspominał. tutaj wkroczy prawo. A szkody w pierwszym przypadku są większe. Kurczę, nie mozna karać ludzi za zawody miłosne - a do tego sprowadzaja sie szkody w psychice 14-latka w przypadku, gdy on się godzi na seks. Ktos się powyżej powołał na badania Malinowskiego - a wystarczy siegnąć do naszej kultury, jeszcze nie tak całkiem dawno. Moment inicjacji seksualnej był u chłopaków bardzo wczesny i jakos sie nam cywilizacja nie rozpadła. Niedługo uznamy, że człowiek jest w pełni zdolny do kierowania swoim życiem po 30 :/ U dziewczyn dochodzi problem ciąży, która nastolatce może mocno skomplikowac życie- ze względów znowu kulturowych i instytucjonalnych. U chłopaków teo problemu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: ciekawe, czy jak 14-latek zgwałci nauczycielk 03.03.06, 15:14 Jest problem, jest. Bo jak taki 14-latek zostanie ojcem, to kto bedzie placil alimenty? jego tatus? Odpowiedz Link Zgłoś
oko21 [...] 25.02.06, 15:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
katecheta [...] 26.02.06, 11:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
idonea Utrata dziewictwa w 13 roku życia 25.02.06, 21:51 z dorosłą kobietą to dla chłopaka powód do dożywotniej chwały. Jeden z moich byłych szczycił się tym, że tak wcześnie "stał się mężczyzną". To bzdura karać za to kobiety, które często są w takich relacjach stroną uwiedzioną. Szkoda, że artykuł nie wspomina niedawnego ślubu jednej z takich nauczycielek, która za wpółżycie z uczniem trafiła na wiele lat za kratki. Urodziła mu dwoje dzieci, on sam twierdzi, że spokanie z nią (on z czarnego getta, ona biała) to najlepsza rzecz, jaka go w życiu spotkała. Proszę wskazać na jakieś szkody psychologiczne. Pewnie, że ludzie powinni się hamować, zwłaszcza szkoła nie jest miejscem na takie rzeczy, bo nauczyciel ma w niej przynajmniej teoretycznie władzę nad uczniami, którą może wykorzystać. Nie wierzę jednak, że ci młodzieńcy uprawiali seks z nauczycielkami, bo "pani tak im kazała". Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Re: Powrót Mrs. Robinson 26.02.06, 09:20 mlode nauczycielki powinny miec obowiazek kochania sie z chlopcami od 14-tego roku zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
wojna71 Re: Powrót Mrs. Robinson 26.02.06, 09:31 E lamerujesz. Diabli, ale mają szczęście. Pamietam tylko jedną nauczycielkę z podstawówki. Była bardzo młoda po studiach licencjackich i każdy o niej tylko myślał. Pozostałe były brzydkie. Odpowiedz Link Zgłoś