Dodaj do ulubionych

Rozbieraja Polske a wszyscy sie przygladaja !

IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 17.03.04, 09:30
Nie tylko OPLA w kieszeni wynosza, ogrodki z Cmentarzy sprzedawaja, auta
kradna - teraz rozkrecaja szyny, kradna siec, deckle z kanalow.
Musi sie pol Polski na zlomie znalezc, zeby wkoncu poslom sie oczy otworzyly
i zareagowali na te upiekszanie POLSKI?
ROKITA, nie bedzie mial czasu umrzec za Nicee, bo do gulika wpadnie, wtedy
zajmnie sie byc moze tym, czym juz dawno powinien a nie "glupie mondrowac" i
na oklaski "glupich" liczyc!
--
Pyrsk ballest
Obserwuj wątek
    • Gość: kolcero Re: Rozbieraja Polske a wszyscy sie przygladaja ! IP: *.fluor.com 17.03.04, 10:45
      Czasem sie mozna nawet z Toba zgodzic :))
      • Gość: ballest Re: Rozbieraja Polske a wszyscy sie przygladaja ! IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 17.03.04, 13:08
        Nie wiem, co sie jeszcze musi wydarzyc, zeby sie zajeli tym problemem!
        On sie zajmuja takimi problemami, gdzie mozna oklaski zbierac, ale tym czym sie
        powinni zainteresowac, tym sie nie zajmna!
        Chyba, ze Zlomnicy takie lobby maja, ze nikt ich "wykopnac" nie potrafi!

--

pyrsk
        ballest
      • Gość: ballest Re: Rozbieraja Polske a wszyscy sie przygladaja ! IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 17.03.04, 13:08
        Nie wiem, co sie jeszcze musi wydarzyc, zeby sie zajeli tym problemem!
        On sie zajmuja takimi problemami, gdzie mozna oklaski zbierac, ale tym czym sie
        powinni zainteresowac, tym sie nie zajmna!
        Chyba, ze Zlomnicy takie lobby maja, ze nikt ich "wykopnac" nie potrafi!

--

pyrsk
        ballest
        • kolcero Re: Rozbieraja Polske a wszyscy sie przygladaja ! 17.03.04, 13:37
          Gość portalu: ballest napisał(a):
          > Chyba, ze Zlomnicy takie lobby maja, ze nikt ich "wykopnac" nie potrafi!

Heheheh no koncepcja jest niezla ;)))
          Przypatrzmy sie uwaznie poslom-lobbystom :)
          • ballest Re: Rozbieraja Polske a wszyscy sie przygladaja ! 17.03.04, 20:53
            Przeciez, to nie pierwsza i nie ostatnia Afera! Jakie lobby majam "haderloki",
            moze Wam opowiedziec pewna Gliwiczanka, ktorej "plotek porwano" a ten plotek
            odkryla na zlomowisku, z ktorego go wykupic musiala, dodam, ze plotek ten byl
            nie jej, - tylko dobytkiem kulturalnym miasta Gliwice!
            • Gość: Choltzero Re: Rozbieraja Polske a wszyscy sie przygladaja ! IP: *.fluor.com 18.03.04, 08:36
              Nawet tak prstych i opisanych jawnie faktow niemozesz poprawnie powtrorzyc :)))
              Chyba, ze masz problemy z rozroznianiem plci???
              • Gość: ballest Re: Rozbieraja Polske a wszyscy sie przygladaja ! IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 18.03.04, 09:20
                Holzero, co to ma do sprawy, czy wy wszyscy chorujecie na ta sama chorobe?

Pyrsk
                ballest
                • kolcero Re: Rozbieraja Polske a wszyscy sie przygladaja ! 18.03.04, 09:26
                  To swiadczy tylko i wylacznie o Tobie: Twojej wiarygodnosci a moze i
                  zdolnoscich czytania i rozumienia tekstu.
                  Moze to wlasnie to jest Twoim problemem?? Nie doczytasz, nie zrozumiesz i
                  walczysz z wiatrakami....
                  • wilym Re: Rozbieraja Polske a wszyscy sie przygladaja ! 18.03.04, 09:29
                    Kolcero, daremne trudy! To co napisales ustalilismy juz dawno. Szkoda tylko, ze
                    ballest produkuje sie tu jak mrowka, bo w zsadazie cale gliwickie forum kreci
                    wokol jego nieuctwa i braku zdolnosci czytania ze zrozumieniem :-(((
                    • Gość: pepe Re: Rozbieraja Polske a wszyscy sie przygladaja ! IP: *.dip.t-dialin.net 18.03.04, 09:33
                      Powiedzial co wiedzial-PRZYCHLAST!!!!!!
                      • Gość: kolcero Re: Rozbieraja Polske a wszyscy sie przygladaja ! IP: *.fluor.com 18.03.04, 10:02
                        Moze i przychlast wg Ciebie, ale nie boi sie pisac pod swoim nickiem
              • meg_s Re: Rozbieraja Polske a wszyscy sie przygladaja ! 18.03.04, 11:20
                Gość portalu: Choltzero napisał(a):

> Nawet tak prstych i opisanych jawnie faktow niemozesz poprawnie
                powtrorzyc :)))
                > Chyba, ze masz problemy z rozroznianiem plci???

czytałam, nawet w pierwszym odruchu chciałam prostować, ale stwierdziłam że nie
                warto się wysilać
    • Gość: Tell Re: Rozbieraja Polske a wszyscy sie przygladaja ! IP: *.210.static-adsl.customer.ch.easynet.net 18.03.04, 12:27
      Kradna na pewno TYLKO gorole!
      • Gość: ballest Re: Rozbieraja Polske a wszyscy sie przygladaja ! IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 18.03.04, 13:14
        W Polsce wszyscy kradna !!! Na Zachodzie ale Polacy sie tym wyrozniaja , bo
        slyna z kradziezy, nie tylko koszalinska rolex mafia.
        zreszta to nie tylko moja opinia, ta sobie sami wyrobili przez lata.

pyrsk
        ballest
        • Gość: Choltzero Re: Rozbieraja Polske a wszyscy sie przygladaja ! IP: *.fluor.com 18.03.04, 13:45
          Widocznie teraz nadszedl nasz czas ;)))
          Tylko szkoda, ze zajmujemy sie drobnica i smieciami, zamiast kompletowac fanty
          do Muzeum Narodowego. Niczego nas minione wieki i sasiedzi nie nauczyli :(
        • meg_s Re: 18.03.04, 14:31

> W Polsce wszyscy kradna !!!
        • meg_s Re: 18.03.04, 14:32

WSZYSCY - napisał ballest
        • meg_s Re: 18.03.04, 14:33

czyli ja też
        • meg_s Re: 18.03.04, 14:34

czyli moi rodzice też ?
          • wilym Re: 18.03.04, 15:04
            meg_s napisała:

> Gość portalu: ballest napisał(a):
            >
            > > W Polsce wszyscy kradna !!!
            >
            > WSZYSCY - napisał ballest
            >
            > czyli moi rodzice też ?

Meg!
            Z tego wynika ni mniej ni wiecej tylko prosty fakt, ze za kazdym razem gdy
            Ballest odwiedza Polske to KRADNIE!
        • meg_s Re: Rozbieraja Polske a wszyscy sie przygladaja ! 18.03.04, 14:36

wszyscy to wszyscy
        • meg_s Re: Rozbieraja Polske a wszyscy sie przygladaja ! 18.03.04, 14:37

WSZYSCY - napisał ballest - ale nie jest to tylko jego opinia
        • meg_s Re: 18.03.04, 14:38

jeżeli WSZYSCY - to znaczy KAŻDY
        • meg_s Re: 18.03.04, 14:40

jeżeli wszyscy - to każdy

jeżeli każdy to i ja

innymi słowy ballest dał jasno do zrozumienia że ja kradnę
        • meg_s Re: 18.03.04, 14:42

jeżeli wszyscy - to każdy
          jeżeli każdy - to i ja

jeżli ballest daje do zrozumienia że ja kradnę, a jednocześnie nie zaczyna
          wycieczek osobistych - to jak to nazwać ?
          • Gość: Kolcero Gra slow IP: *.fluor.com 18.03.04, 14:47
            Meg,
            nie zwrocilas uwagi na gre slo: ...w Polsce wszyscy kradna....

Nie ze Polacy kradna ;))))

Witajcie w Polsce cudzoziemcy
          • Gość: Kolcero Jak to nazwac? IP: *.fluor.com 18.03.04, 14:48
            Bostwo cielesne,
            ubostwo moralne
    • meg_s wycieczki osobiste 18.03.04, 14:56
      Ballest nie zaczyna wycieczek osobistych - tak sam napisał więc to musi być
      prawda

na samym początku naszej forumowej znajomości nazwał mnie "nacjonalistką" -
      potem nazywał mojego ojca "bandytą" - teraz dowiedziałam się że kradnę,
      (w międzyczasie bardzo niesympatycznie komentował mój wygląd)

zawsze mimo początkowej anonimowości starałam się przestrzegać reguł dobrego
      wychowania, a od czasu kiedy jestem "rozpoznawalna" pilnuję się jeszcze
      bardziej - nie widzę w moich postach nic takiego co upoważniłoby Ballesta do
      powyższych pomówień

jak długo ktoś dyktuje takie warunki na forum - to ja się wypisuję
      wiem, że już parę razy "zabierałam zabawki" a potem wracałam, ale
      mimo "uzależnienia" od forum są granice wytrzymałości

pozdrawiam serdecznie wszystkich sympatycznych rozmówców (adresu mail i
      drugiego forum nie zmieniam :-) - i życzę Wam zdrowia -zwłaszcza psychicznego
      • wilym Re: wycieczki osobiste 18.03.04, 15:08
        Mam nadzieje, ze mimo wszystko ochloniesz i nie stad nie zmyjesz. Chcoby
        dlatego, ze to forum caly czas nazywa sie "Gliwice", a nie "Ballest"!
        • ballest Re: wycieczki osobiste 18.03.04, 22:32
          "W Polsce wszyscy kradna !!! Na Zachodzie ale Polacy sie tym wyrozniaja , bo
          zreszta to nie tylko moja opinia, ta sobie sami wyrobili przez lata."

Mam na mysli Slazakow jak i Goroli, bo taka dzisiaj jest prawda, a nie
          wymienialem , zadnych Meg, czy jej rodzicow.
          Przypuszczam, ze to co sie dzieje w Rudzie, to nawet Slazacy sa tam wiecej
          zaangazowani, ale to inny temat!
          • wilym Re: wycieczki osobiste 19.03.04, 09:27
            Ballest napisales "wszyscy".
            I jak sie teraz czujesz sezonowy zlodzieju?
            • Gość: ballest Czy ballest jest wyrocznia ? IP: *.lbo.de.add / 62.138.243.* 19.03.04, 12:47
              Dziekuje, jak ktos sobie wszystko co napisze zaraz samemu przypisuje, to jego
              sprawa, ja sie nie czuje zlodziejem.

--

pyrsk
              ballest
              • wilym Re: Czy ballest jest wyrocznia ? 19.03.04, 12:54
                Nie musisz sie nim czuc.
                Bierz odpowiedzialnosc za to co piszesz.
                A w swietle tego co napisales jestes zlodziejem.
                • ballest Re: Czy ballest jest wyrocznia ? 20.03.04, 05:49
                  Jou je zlodziejem, a Ty dywersantem, co se za polskom udou!
                  Jak tera stoicie ze Slezanem?
                  Popierejcie dali USA !
                  • roomtsays Re: Czy ballest jest wyrocznia ? 20.03.04, 12:23
                    ballest napisał:

"Jou je zlodziejem, a Ty dywersantem, co se za polskom udou!"

Hehehehe! Wilym - jak "mogłeś"?...;o((( (mam nadzieję, że doławiasz nutkę
                    ironii i się nie obrazisz;o))
                    Ale w towarzystwo wpadłem! Chyba trzeba się pożegnać, bo ponoć "kto z kim
                    przestaje - takim się staje"?... ;o)))
                    • wilym Re: Czy ballest jest wyrocznia ? 22.03.04, 09:32
                      roomtsays napisał:

> ballest napisał:
                      >
                      > "Jou je zlodziejem, a Ty dywersantem, co se za polskom udou!"
                      >
                      > Hehehehe! Wilym - jak "mogłeś"?...;o((( (mam nadzieję, że doławiasz nutkę
                      > ironii i się nie obrazisz;o))
                      > Ale w towarzystwo wpadłem! Chyba trzeba się pożegnać, bo ponoć "kto z kim
                      > przestaje - takim się staje"?... ;o)))

Hehehe,
                      No wlasnie sam sie sobie dziwie jaki to ze mnie wredny typ :-))) Kiedys
                      myslalem, ze rejteriada to najgorszy sposob na forum, bo wtedy zostawia sie
                      wole pole dzialania takim Lepperom jak Ballest czy psztymucel, ktorzy nie
                      rozmawiaja tylko wala swoim slowotokiem na lewo i prawo, nie baczac na zadne
                      reguly, a tym bardziej na innych uczestnikow.
                      Forum uzaleznia, ale chyba przyjdzie znalezc sobie inna uzywke, albo
                      przynajmniej mocno ograniczyc te, bo to moze powaznie szkodzic zdrowiu.
                      W kazdym razie pozdrawiam,

Wilym

p.s. w swojej zlosliwosci nie moge sie doczekac chwili, w ktorej ballest po
                      wolcie np. Millera lub Kwacha w sprawie Iraku odkryje, ze jest dywersnatem albo
                      polskim partyzantem :-)))
    • Gość: John IP: *.dip0.t- Re: Rozbieraja Polske a wszyscy sie przygladaja ! IP: *.dip.t-dialin.net 20.03.04, 13:59
      Nie odpisujcie na idiotyczne watki tego palanta !!!
      NIE ODPISYWAC !!!!!!!
      NIE ODPISYWAC !!!!! BOJKOT !!!!!
      Autor: Gość: John IP: *.dip0.t-ipconnect.de
      Data: 11.03.2004 21:21
      • ballest Re: Rozbieraja Polske a wszyscy sie przygladaja ! 20.03.04, 21:19
        :-))))))))))))))))'
        Czyzby kobieca hysteria?
        • roomtsays Re: Rozbieraja Polske a wszyscy sie przygladaja ! 20.03.04, 21:28
          Ballest! Czytam to forum od dawna. Ciekawe czy kiedyś wyczytam jakąś Twoją
          aprobatę pod adresem Polaków? Aż strach pomyśleć co się będzie tutaj działo po
          1 maja... ;o)))
          • ballest Re: Rozbieraja Polske a wszyscy sie przygladaja ! 20.03.04, 23:02
            Tu sie ale mylisz, choc "mnie przez kwiaty" wyrzucono z metamorfoz, to jednak
            chwalilem i dalej chwale ich prace i zaangazowanie w szukaniu i w "kopaniu"
            historycznej przeszlosci Gliwic, szczegolnie wlasnie MEG na mysli mialem oraz
            jej wspolnikow jak np.Macpor, Ee, Jimi oraz paru innych!
            • hans111 Re: Rozbieraja Polske a wszyscy sie przygladaja ! 31.03.04, 12:21
              a przeciez to Polacy czyli według twoich słów "złodzieje"?

ballest napisała:

> Tu sie ale mylisz, choc "mnie przez kwiaty" wyrzucono z metamorfoz, to jednak
              > chwalilem i dalej chwale ich prace i zaangazowanie w szukaniu i w "kopaniu"
              > historycznej przeszlosci Gliwic, szczegolnie wlasnie MEG na mysli mialem oraz
              > jej wspolnikow jak np.Macpor, Ee, Jimi oraz paru innych!
              >
              • ballest Re: Rozbieraja Polske a wszyscy sie przygladaja ! 31.03.04, 17:34
                Moze, czytac nie potrafisz, napislem, ze dzisiaj w Polsce >WSZYSCY KRADNA<
                a wiec nie tylko Polacy, ale takze Slonzoki, Niemcy, Ukraincy,itd.
                - po prostu wszyscy, niezaleznie od narodowosci, DLACZEGO, to jest inna
                sprawa!???
                Oczywiscie nie mam na mysli jednostek, tylko narodowosci
                • wilym Re: Rozbieraja Polske a wszyscy sie przygladaja ! 31.03.04, 19:54
                  Wiec jako nie jednostka, ale Niemiec spedzajacy na Slasku jakis czas co jakis
                  czas (hehehe) jestes zlodziejem.
                  Ballest czas do spowiedzi albo na komisariat!
                  • Gość: Joe Złodzieje IP: 80.50.20.* 08.04.04, 20:24
                    Ballest jak piszesz, że Polacy kradną to czują się oni strasznie obrażeni -"bo
                    on nic nie ukradł". I słusznie. Jest dużo uczciwych i prawych Plaków. Nie można
                    wszystkich do jednego worka wrzucać. Ale też np. nigdy nie słyszałem, żeby się
                    mówiło, że to Naziści wywołali wojnę, tylko Niemcy.I dzisiaj 60 lat po wojnie
                    jak ktoś powie na Niemca "Szwab, Gebels, hitlerowiec" to nie wzbudza to takiego
                    sprzeciwu. Druga rzecz, dlaczego na przykład o Czechach, Węgrach, Słowakach,
                    itd. nie mówi się złodzieje samochodów.
                    • ballest Re: Złodzieje 08.04.04, 20:43
                      Wlasciwie racje masz, ale ja po pierwsze nie jestem tak uwrazliwiony jak
                      Polacy, ktorych wiekszosc kompleks nizszosci ma, stad te obrazenia.
                      Dlacze inni nie maja tego "rufu" jako zlodzieje aut?, bo Polacy z tym
                      zlodziejstwem zaczeli, a do dzis nam dalej auta kradna, jak ktos na besuch
                      jedzie.
                      Nikt nie jest w Polsce bezpieczny na besuchu, chyba ze do Mafii powiazania ma!
                      • wilym Re: Złodzieje 08.04.04, 20:56
                        Jako nie-Polak (bo to chyba w tym watku leitmotive) chcialbym zauwazc, ze
                        ballest nie napisal, ze Polacy kradna, tylko (cytuje) "W POLSCE WSZYSCY
                        KRADNA". Co oznacza, ze kradnie nie tylko przecietny Kowalski, ale tez np.
                        ambasador Niemiec, niemiecki konsul z opola, posel Kroll, ballest podczas wizyt
                        w tym kraju, Papiez podczas swych pielgrzymek, meg_s, kolcero, moja skromna
                        osoba, kanclerz Schroeder czy Guenther Verheugen.
                        TAK NAPISAL BALLEST, po czym probowal sie dosc nieudolnie z tego wycofac, a
                        raczej jak zwykle obrocic kota do gory ogonem.
                        • ballest Re: Złodzieje 08.04.04, 21:39
                          "• Re: Rozbieraja Polske a wszyscy sie przygladaja ! IP: *.210.static-
                          adsl.customer.ch.easynet.net
                          Gość: Tell 18.03.2004 12:27 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Kradna na pewno TYLKO gorole!

• Re: Rozbieraja Polske a wszyscy sie przygladaja ! IP: *.lbo.de.add /
                          62.138.243.*
                          Gość: ballest 18.03.2004 13:14 odpowiedz na list odpowiedz cytując

W Polsce wszyscy kradna !!! Na Zachodzie ale Polacy sie tym wyrozniaja , bo
                          zreszta to nie tylko moja opinia, ta sobie sami wyrobili przez lata.
                        • Gość: ballest Re: Złodzieje IP: *.dip.t-dialin.net 08.04.04, 21:40
                          Teraz ja się pobawię w egzegezę Twoich postów. Jeżeli wysunąłem jakieś
                          wątpliwości,to najwyżej co do tego, czy Twoja śląskość ma chrakter
                          autochtoniczny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka