Dodaj do ulubionych

Nauka malarstwa?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 23:02
Czy ktoś wie gdzie w Gliwicach lub okolicy są prowadzone zajęcia nauki
malarstwa,rzeźby itp. dla dorosłych?
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: Nauka malarstwa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 21:58
      Podbijam.Może ktoś jednak wie?
      • Gość: art Re: Nauka malarstwa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 22:22
        wiediałbym, co i gdzie, ale ann, trzeba walczyć
        • Gość: Anna Re: Nauka malarstwa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 00:12
          Nie rozumię o czym do mnie rozmawiasz?Art - trzeba walczyć o co?!
    • stasiek17 Re: Nauka malarstwa? 24.07.05, 09:18
      • stasiek17 Re: Nauka malarstwa? 24.07.05, 09:19
        spróbuj tam :

"Pracownia rysunku i malarstwa "Na Drugim Piętrze" w Gliwicach. Zajęcia z
        rysunku i malarstwa, przygotowujące do egzaminów na wyższe uczelnie artystyczne
        oraz do liceów plastycznych, odbywają się w weekendy. W tygodniu również zajęcia
        plastyczne dla dzieci i młodzieży. Zapraszamy.
        tel.kontaktowy: 607 45 30 22"
        • Gość: Anna Re: Nauka malarstwa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 16:14
          Dziękuję.Zobaczę.Chodzi mi jednak o naukę malarstwa tak na luzie,dla mojej
          własnej przyjemności.
          • dapop Re: Nauka malarstwa? 25.07.05, 13:37
            Tak na luzie to może sama spróbujesz, co nieco poczytasz i gotowe. Jeśli chodzi
            o malarstwo olejne, parę wskazówek znajdziesz tutaj
            grafdan.w.interia.pl/technika.html
            Poza tym w Gliwicach funkcjonuje chyba jeszcze amatorska grupa FAUN,
            zrzeszająca amatorów, kiedyś spotykali się raz w miesiącu w Rynku (TPG) ale nie
            wiem czy to wszystko jeszcze funkcjonuje.
            • Gość: Anna Re: Nauka malarstwa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:36
              Dziękuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka