Gość: Anna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 23:02 Czy ktoś wie gdzie w Gliwicach lub okolicy są prowadzone zajęcia nauki malarstwa,rzeźby itp. dla dorosłych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Re: Nauka malarstwa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 21:58 Podbijam.Może ktoś jednak wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Nauka malarstwa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 22:22 wiediałbym, co i gdzie, ale ann, trzeba walczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Nauka malarstwa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 00:12 Nie rozumię o czym do mnie rozmawiasz?Art - trzeba walczyć o co?! Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: Nauka malarstwa? 24.07.05, 09:19 spróbuj tam : "Pracownia rysunku i malarstwa "Na Drugim Piętrze" w Gliwicach. Zajęcia z rysunku i malarstwa, przygotowujące do egzaminów na wyższe uczelnie artystyczne oraz do liceów plastycznych, odbywają się w weekendy. W tygodniu również zajęcia plastyczne dla dzieci i młodzieży. Zapraszamy. tel.kontaktowy: 607 45 30 22" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Nauka malarstwa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 16:14 Dziękuję.Zobaczę.Chodzi mi jednak o naukę malarstwa tak na luzie,dla mojej własnej przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
dapop Re: Nauka malarstwa? 25.07.05, 13:37 Tak na luzie to może sama spróbujesz, co nieco poczytasz i gotowe. Jeśli chodzi o malarstwo olejne, parę wskazówek znajdziesz tutaj grafdan.w.interia.pl/technika.html Poza tym w Gliwicach funkcjonuje chyba jeszcze amatorska grupa FAUN, zrzeszająca amatorów, kiedyś spotykali się raz w miesiącu w Rynku (TPG) ale nie wiem czy to wszystko jeszcze funkcjonuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Nauka malarstwa? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 19:36 Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś