ballest 07.08.05, 09:58 Zmarl byly minister W.Brytanii, Robin Cook, ustapil bo nie zgadzal sie z polityka Blaira. To byl czlowiek, ktorego bardzo powazalem! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blank_zabanowany_hanys_hans Re: Zmarl Robin Cook! 07.08.05, 10:04 meg_s napisała: > ustąpił poprzez "umarcie" ? To sie godo "wzioon i umar" Nos to tysz czeko! www.zegarsmierci.com/index.php?z=1 Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: Zmarl Robin Cook! 07.08.05, 10:06 mie niy jo ajnfach krepna kajs i tela :))) Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Zmarl Robin Cook! 07.08.05, 10:11 Jedyna sprawiedliwa rzecz tego świata ,nikt jej nie czmychnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: Zmarl Robin Cook! 07.08.05, 10:13 mosz recht, przed Ponboczkym wszyske stanymy sagate, ale kobiyty po jednyj a chopy po drugyj stronie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Zmarl Robin Cook! 07.08.05, 10:15 najpierw św. Pyjter musi nas wpuścić;)) Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: Zmarl Robin Cook! 07.08.05, 10:18 z nim to jo juz sie tam ugodom, gorzyj ze tymi aniouoma, bo ani to baby ani chopy - niywiadomo jak z takimi godac :))) Odpowiedz Link Zgłoś
annak12 Re: Zmarl Robin Cook! 07.08.05, 10:22 nie cza goudać ,styknie minka herubinka i skrzydełka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Zmarl Robin Cook! 07.08.05, 10:22 Aniouy w niebie, to przeca chopy, na ziemi to ale baby ! Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: Zmarl Robin Cook! 07.08.05, 10:25 jo tam niywia kto to som tam na wiyrchute aniouy, ale tukej na ziymi do mie aniouym je moja jak mi fajnie obiod uwazy, he,he! Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Zmarl Robin Cook! 07.08.05, 10:27 No , widzisz, czyli mom recht, a w lozku tysz je aniouem? Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: Ballest co za myśli Cie nachodzą od rana? 07.08.05, 10:45 ballest napisała: > No , widzisz, czyli mom recht, a w lozku tysz je aniouem? Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: 07.08.05, 10:53 niesamowite "skręcenie wątku" - od śmierci do łóżkowych igraszek Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re: meg_s 07.08.05, 10:56 ponoć najlepszo smierć jest w chwili przeżywania extazy--ale moga sie mylić bo jeszcze żyja może inksi bardzi doswiadczyni sie sam wypowiedom na tyn tymat Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: 07.08.05, 11:01 sloneczko1 napisała: > ponoć najlepszo smierć jest w chwili przeżywania extazy hmmm - zwłaszcza dla tego co nie umiera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: 07.08.05, 12:04 hm, znaczy umzec przi seksie je ekstazom :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Re:Hanys to je dobre-jusz wiym kiedy sie straca 07.08.05, 10:48 z tyj ziymi trocha jednak jeszcze mom do przeżycia - asz 28 lot 4 dni i trefi mi to we siyrpniu--to byda miec czas sie na to przigotowac i wszystko obsztalowac na tyn czas Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re:Hanys to je dobre-jusz wiym kiedy sie straca 07.08.05, 11:06 Suoneczko, a skond Ty to wiysz, prouwdom ale je, ze najlepsza smierc je przez powieszenie ! Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczko1 Ballest --jak sie powiesza to Ci przida pedzieć 07.08.05, 11:12 czy to prowda czy niy--ale musisz jeszcze poczekać bo jakoś mi sie niy chce jeszcze tam iść Odpowiedz Link Zgłoś
szwager_ze_laband Re: Ballest --jak sie powiesza to Ci przida pedz 07.08.05, 12:06 najlepi je sleciec ze uozka, jo juz tela razy sleciou i dalyj zyja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: MITY BALLESTA 07.08.05, 12:17 ballest napisała: > Zmarl byly minister W.Brytanii, Robin Cook, ustapil bo nie zgadzal sie z > polityka Blaira. > To byl czlowiek, ktorego bardzo powazalem! > Cook zrezygnowal w marcu 2003, przyczyna nie byla polityka Blaira a tylko to, z`e nie zgadzal sie jako jeden z nielicznych na wejs`cie do Iraku, poza tym nie mo`gl sobie juz` poradzic` ze zwiazkiem ze swoja sekretarka, dla kto`rej w 1998 zostawil swoja z`one z dwojga swoimi dziec`mi, prasa brytyjska kiedy z`yl okres`lala go jako "mala s`winie", Odpowiedz Link Zgłoś