pit-zeolit 31.08.06, 11:43 Ręce już opadają. Agenci na polecenie SB obalili komunę. Mrożek z Witkacym by czegoś takiego nie wymyślili. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sss9 Re: Jacek Kuroń agentem ? 31.08.06, 12:56 żenada. za tego rodzaju insynuacje powinno się dawać w ryj. pozdro Pit! Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: Jacek Kuroń agentem ? 31.08.06, 12:59 sss9 napisał: > żenada. za tego rodzaju insynuacje powinno się dawać w ryj. > > pozdro Pit! Witam serrrrdecznie SSS9!!! Jurczyk też agent, nie zasłużył u Kaczora na odznaczenie. Za to post-pzperowiec Lepper jest czysty jak łza. Pozdr!!!!! Pit Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Jacek Kuroń agentem ? 31.08.06, 13:43 A lepper dostał ten order, wydaje mi się że nie. Ja mu dam natomiast order uśmiechu jak wyemigruje na Białoruś:) Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: Jacek Kuroń agentem ? 31.08.06, 13:55 aqua napisał: > A lepper dostał ten order, wydaje mi się że nie. Ja mu dam natomiast order > uśmiechu jak wyemigruje na Białoruś:) Już kiedyś się odgrażał, że tak zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Jacek Kuroń agentem ? 31.08.06, 13:56 No widzisz, może jest człowiekiem honoru:) Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: Jacek Kuroń agentem ? 31.08.06, 13:57 aqua napisał: > No widzisz, może jest człowiekiem honoru:) Jak pojedzie do baćki Łuki to wtedy nim będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Jacek Kuroń agentem ? 31.08.06, 14:01 On ma tam pojechać i zostać. Pojechać tam, tylko, to i człowiek bez honoru potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: Jacek Kuroń agentem ? 31.08.06, 14:05 aqua napisał: > On ma tam pojechać i zostać. Pojechać tam, tylko, to i człowiek bez honoru > potrafi. O tym własnie myślę. Kończę Aqua!!!! Trzym się zdrowo!!!! Pit Odpowiedz Link Zgłoś
aqua Re: Jacek Kuroń agentem ? 31.08.06, 14:07 Czołem Pit, miło było Ciebie znowu spotkać:) Odpowiedz Link Zgłoś
pit-zeolit Re: Jacek Kuroń agentem ? 31.08.06, 14:09 aqua napisał: > Czołem Pit, miło było Ciebie znowu spotkać:) Mnie także było miło. Do zobaczyska. Na pohybel naziszlyzjerstwu. Odpowiedz Link Zgłoś