Dodaj do ulubionych

szukam laryngologa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 23:14
Czy możecie mi polecić dobrego laryngologa w Gliwicach lub okolicach?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa Re: szukam laryngologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.06, 23:44
      Tylko w szpitalu w Zabrzu przy ul.Sklodowskiej ,przychodnia
      laryngologiczna,zarejestruj sie bo kolejka to okolo miesiac oczekiwania.Polecam
      leczylam tam dziecko.
    • Gość: 01gosia Re: szukam laryngologa IP: *.gliwice.msk.pl 14.11.06, 14:56
      jak moje dziecko byøo male i dzieci sásiadów teæ to zawsze jedziøam do dr. łodej, raz pamiętam nawet w wigilię. Nigdy nie odmówiła przyjęcia chorego dziecka

pozdrawiam
    • kolceros Re: szukam laryngologa 14.11.06, 18:51
      Moje dziecko chorowalo na zatoki permamnetnie ( bo ok. 7-8 m-cy rocznie ) przez
      6 lat. Koczowalem u wiekszosci gliwickich laryngologow, i tych drogich i
      taniech, i przyjmujacych w zawsze i tych tylko na godziny. Dopiero podczas
      jednej z wizyt w Szpitalu LAryngologii Dzieciecej w Chorzowie ( owczesnej )
      jeden z lekarzy poradzil mi, zeby znalesc sobie laryngologa ( jesli nie chce
      jezdzic do Chorzowa ), ktory leczy tylko dzieci- bo nie ma dobrych leczacych i
      dzieci i doroslych. Z rady tej skorzystalem, a nastepne leczenia okazaly jets
      trafione i skuteczne, az klopoty zatokowe sie calkiem skonczyly.
      I Tobie tez rdze skorzystac z tego.
    • Gość: qwe Re: szukam laryngologa IP: *.gl.digi.pl 19.11.06, 21:44
      Luchowska i Łodej
    • ruckzuck Re: szukam laryngologa 22.11.06, 08:41
      Pani Luchowska na ul. Długosza, jak się nie mylę. Wiekowa kobieta, ale pełen
      profesjonalizm... :)
    • margatte Re: szukam laryngologa 22.11.06, 11:32
      dr Luchowska ... tanio i praktycznie zawsze. (30 zł)
      dr łodej ul. Daszyńskiego 56/3 tel 0322319997 ,b dobra droga (70 zł)
    • Gość: Sabina Re: szukam laryngologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 20:09
      Dr Łodej. Bardzo dobry lekarz. przez 5 lat moje dziecko ciągle chorowało tzn
      zaczynało się katarem zielonym i paskudnym a kończyło sie zapaleniem oskrzeli
      (średnio raz w miesiącu). Znajoma podpowiedziała mi żeby zgłosić sie do dr
      Łodej. Poszłam prywatnie. Już po pierwszym badaniu i długim wywiadzie u Pani
      doktor wiedziałam gdzie leży problem. Okazało się że trzeba usunąć migdał i
      podczas zabiegu zostaną oczyszczone zatoki przynosowe. Dr Łodej pracuje w
      szpitalu na oddziale laryngologicznym w Gliwicach. Od zabiegu minęło już ponad
      pół roku a moje dziecko jest zdrowe i nie brało ani razu antybiotyku. Jestem
      bardzo zadowolona i wszystkim z czystym sercem polecam Panią dr Łodej. I myślę
      że jeśli chce się pomóc własnemu dziecku to wyskrobiesz te 70zł na pierwszą
      pożadną wizyte u bardzo dobrego lekarza. Ona naprawde kocha swoją prace i to
      widać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka