Dodaj do ulubionych

w Forum brak Bankomatu

IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.07, 19:51
miejcie to na uwadze wybierajac sie na zakupy badz do kina,
no i brak jakielkowiek restauracji, nawet zadnego fast-food'u nie ma
Obserwuj wątek
    • mieszko966 Re: w Forum brak Bankomatu 03.07.07, 22:01
      > miejcie to na uwadze wybierajac sie na zakupy badz do kina,
      > no i brak jakielkowiek restauracji, nawet zadnego fast-food'u nie ma

Restauracje maja jeszcze jakieś powstać (między innymi na pierwszym piętrze
      przy oknie), więc może i bankomat jakiś się z czasem pojawi. Tak czy inaczej, w
      większości butików można zapewne płacić kartą, wiec na jedno wychodzi.
      • stasiek17 Re: w Forum brak Bankomatu 04.07.07, 00:04
        ale za parking kartą nie zapłacisz, a gotówki tam nigdzie nie pobierzesz i mogą
        cię z parkingu nie wypuścić ;)
        będziesz musiał wziąć taksówkę, pojechać do bankomatu w mieście i wrócić po auto
        • mieszko966 Re: w Forum brak Bankomatu 04.07.07, 00:45
          > ale za parking kartą nie zapłacisz, a gotówki tam nigdzie nie pobierzesz i
          > mogą cię z parkingu nie wypuścić ;)

Obawiam się jednak, choć pewności nie mam, że automaty parkingowe przyjmują
          tylko monety, a tych przecież bankomaty nie wydają. No chyba, że wypłacisz
          sobie jakąś sumę w papierze, a dopiero później wymienisz ją gdzieś na bilon. ;)
          • ainhoe Re: w Forum brak Bankomatu 05.07.07, 18:39
            Uważam jednak ze brak bankomatu w Forum jest poważnym nieudogodnieniem, to ze w
            każdym sklepie można zapłacić gotówką nie zmienia faktu ze posiadanie gotowki
            jest potrzebne.Ja np dzis bedac w Forum potrzebowalam wybrac pieniazki bo
            chcialm jechac taksowka do domu i sie bardzo wkurzylam brakiem bankomatu.Ale
            miejmy nadzieje ze sie jeszcze pojawi gdyz byloby to kompletna glupota!
            • mieszko966 Re: w Forum brak Bankomatu 05.07.07, 18:45
              Nie no, ja się oczywiście zgadzam, że to obciach z tym bankomatem. No ale skoro
              już taki fakt zaistniał, to staram się szukać w tym jakichś pozytywów. ;)

PS. Parkomaty są jednak na banknoty, a nie na monety.
              • stasiek17 Re: w Forum brak Bankomatu 09.07.07, 09:44
                Z parkometrem to jest trochę śmisznie. Wjeżdżając na parking pobierasz bilet
                parkingowy, później kupując bilet do kina dają darmowy bilet parkingowy, a
                wychodząc po seansie z forum na parking należy skasować w automacie parkingowym
                najpierw bilet normalny, potem ten rabatowy i możemy podjeżdżać do bramki
                wyjazdowej. Na bramce dajemy skanować do automatu skasowany bilet parkingowy, a
                szlaban stoi. Podchodzi ochraniasz i mówi :
                - pan nie zapłacił za bilet
                - nie musiałem, odpowiadam, mam darmowy, byłem w kinie, ale skasowałem razem z
                rabatowym
                - nie mam czasu panu udowadniać, bo kolejka, tym razem daruję- mówi pan ochraniasz
                • Gość: Marcin Re: w Forum brak Bankomatu IP: *.junisoftex.pl 09.07.07, 10:47
                  No i wlasnie koles stracil prace ;]
                • braid ?? Ty jedziesz autem do Forum??? 09.07.07, 12:17
                  stasiek17 napisał
                  > wyjazdowej. Na bramce dajemy skanować do automatu skasowany bilet parkingowy,
                  a > szlaban stoi. Podchodzi ochraniasz i mówi :
                  > - pan nie zapłacił za bilet
                  > - nie musiałem, odpowiadam, mam darmowy, byłem w kinie, ale skasowałem razem z
                  > rabatowym

;)) a ile to masz na piechote do Forum?
                  5 czy 9 minut?
                  Filmu "An Inconvenient Truth" Al Gore´a nie widziales ;))
                  Muzycy swiata sobie ostatnio gardla strzepili ,
                  miliardy ( podobno) przed TV siedzialy ...
                  a ludzie dalej po przyslowiowe "fajki" do kiosku autem jada ;)

A potem jeszcze sie kierowcom TIRow dziwicie ze przez miasto na skroty jada
                  • Gość: piesi się nałażą Ty jedziesz autem do Forum Ja! - ze Zabrza IP: *.3s.pl 09.07.07, 12:57
                    Forum to dziadostwo parking dla głupków szlabany i kupony !

A piesi też muszą chodzić jak idioci aby do wejścia dotrzeć !!!!
                  • stasiek17 Re: ?? Ty jedziesz autem do Forum??? 09.07.07, 19:37
                    braid napisał:

;)) a ile to masz na piechote do Forum?
                    > 5 czy 9 minut?
                    ..........

:))

Mam może 19 min.. Problem nie w spacerze, ale w tym, że idąc tam na piechotę z
                    moją Frau ryzykuję, że coś kupi i musiałbym to nieść z powrotem, a tak to
                    wrzucam do bagażnika i jedziemy.
      • Gość: Ee Re: w Forum brak Bankomatu IP: 212.106.191.* 13.07.07, 13:46
        Bankomat powinien być standartem w takim miejscu! Sklepy mają płatnści kartą -
        ale od pewnej kwoty, za dorobienie klucza kartą nie zapłacisz, za parking też.
    • lunciaczek Re: w Forum brak Bankomatu 14.07.07, 23:42
      Pewnie bedzie i bankomat. Wystarczy ze bedzie jakis wolnostojacy...Kwestia czasu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka