Gość: mik IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.07, 19:51 miejcie to na uwadze wybierajac sie na zakupy badz do kina, no i brak jakielkowiek restauracji, nawet zadnego fast-food'u nie ma Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszko966 Re: w Forum brak Bankomatu 03.07.07, 22:01 > miejcie to na uwadze wybierajac sie na zakupy badz do kina, > no i brak jakielkowiek restauracji, nawet zadnego fast-food'u nie ma Restauracje maja jeszcze jakieś powstać (między innymi na pierwszym piętrze przy oknie), więc może i bankomat jakiś się z czasem pojawi. Tak czy inaczej, w większości butików można zapewne płacić kartą, wiec na jedno wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: w Forum brak Bankomatu 04.07.07, 00:04 ale za parking kartą nie zapłacisz, a gotówki tam nigdzie nie pobierzesz i mogą cię z parkingu nie wypuścić ;) będziesz musiał wziąć taksówkę, pojechać do bankomatu w mieście i wrócić po auto Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko966 Re: w Forum brak Bankomatu 04.07.07, 00:45 > ale za parking kartą nie zapłacisz, a gotówki tam nigdzie nie pobierzesz i > mogą cię z parkingu nie wypuścić ;) Obawiam się jednak, choć pewności nie mam, że automaty parkingowe przyjmują tylko monety, a tych przecież bankomaty nie wydają. No chyba, że wypłacisz sobie jakąś sumę w papierze, a dopiero później wymienisz ją gdzieś na bilon. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ainhoe Re: w Forum brak Bankomatu 05.07.07, 18:39 Uważam jednak ze brak bankomatu w Forum jest poważnym nieudogodnieniem, to ze w każdym sklepie można zapłacić gotówką nie zmienia faktu ze posiadanie gotowki jest potrzebne.Ja np dzis bedac w Forum potrzebowalam wybrac pieniazki bo chcialm jechac taksowka do domu i sie bardzo wkurzylam brakiem bankomatu.Ale miejmy nadzieje ze sie jeszcze pojawi gdyz byloby to kompletna glupota! Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko966 Re: w Forum brak Bankomatu 05.07.07, 18:45 Nie no, ja się oczywiście zgadzam, że to obciach z tym bankomatem. No ale skoro już taki fakt zaistniał, to staram się szukać w tym jakichś pozytywów. ;) PS. Parkomaty są jednak na banknoty, a nie na monety. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: w Forum brak Bankomatu 09.07.07, 09:44 Z parkometrem to jest trochę śmisznie. Wjeżdżając na parking pobierasz bilet parkingowy, później kupując bilet do kina dają darmowy bilet parkingowy, a wychodząc po seansie z forum na parking należy skasować w automacie parkingowym najpierw bilet normalny, potem ten rabatowy i możemy podjeżdżać do bramki wyjazdowej. Na bramce dajemy skanować do automatu skasowany bilet parkingowy, a szlaban stoi. Podchodzi ochraniasz i mówi : - pan nie zapłacił za bilet - nie musiałem, odpowiadam, mam darmowy, byłem w kinie, ale skasowałem razem z rabatowym - nie mam czasu panu udowadniać, bo kolejka, tym razem daruję- mówi pan ochraniasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: w Forum brak Bankomatu IP: *.junisoftex.pl 09.07.07, 10:47 No i wlasnie koles stracil prace ;] Odpowiedz Link Zgłoś
braid ?? Ty jedziesz autem do Forum??? 09.07.07, 12:17 stasiek17 napisał > wyjazdowej. Na bramce dajemy skanować do automatu skasowany bilet parkingowy, a > szlaban stoi. Podchodzi ochraniasz i mówi : > - pan nie zapłacił za bilet > - nie musiałem, odpowiadam, mam darmowy, byłem w kinie, ale skasowałem razem z > rabatowym ;)) a ile to masz na piechote do Forum? 5 czy 9 minut? Filmu "An Inconvenient Truth" Al Gore´a nie widziales ;)) Muzycy swiata sobie ostatnio gardla strzepili , miliardy ( podobno) przed TV siedzialy ... a ludzie dalej po przyslowiowe "fajki" do kiosku autem jada ;) A potem jeszcze sie kierowcom TIRow dziwicie ze przez miasto na skroty jada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piesi się nałażą Ty jedziesz autem do Forum Ja! - ze Zabrza IP: *.3s.pl 09.07.07, 12:57 Forum to dziadostwo parking dla głupków szlabany i kupony ! A piesi też muszą chodzić jak idioci aby do wejścia dotrzeć !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek17 Re: ?? Ty jedziesz autem do Forum??? 09.07.07, 19:37 braid napisał: ;)) a ile to masz na piechote do Forum? > 5 czy 9 minut? .......... :)) Mam może 19 min.. Problem nie w spacerze, ale w tym, że idąc tam na piechotę z moją Frau ryzykuję, że coś kupi i musiałbym to nieść z powrotem, a tak to wrzucam do bagażnika i jedziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ee Re: w Forum brak Bankomatu IP: 212.106.191.* 13.07.07, 13:46 Bankomat powinien być standartem w takim miejscu! Sklepy mają płatnści kartą - ale od pewnej kwoty, za dorobienie klucza kartą nie zapłacisz, za parking też. Odpowiedz Link Zgłoś
lunciaczek Re: w Forum brak Bankomatu 14.07.07, 23:42 Pewnie bedzie i bankomat. Wystarczy ze bedzie jakis wolnostojacy...Kwestia czasu Odpowiedz Link Zgłoś