Gość: Szwager IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.01, 17:36 Kery(o) zno coke slowa tyj przispiywki ? Jo znom ino fragmynty i szukom colkego tekstu . Za pomoc piykne dziynki . Pyrsk ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Emma Re: Jak jo jechol do Gliwic IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.01, 17:54 Jo ino znom "poszla karolinka do Gogolina" - i racja dziolcha miala, po co ktos miol by jezdzic do Gliwic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Jak jo jechol do Gliwic IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.01, 18:12 Acha , to znaczy bieresz mie pod wos . Dobra . Ale we Glywicach som fajniejsze dziolchy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: Jak jo jechol do Gliwic IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.01, 18:26 Ale nie takie fajne, jak w ... Zabrzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Jak jo jechol do Gliwic IP: *.dip.t-dialin.net 02.08.01, 18:34 W Zabrzu ? Hmmmm ? Jo prawie ino znom Rokietnica - zaliczosz to do Zabrza ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlk Re: Jak jo jechol do Gliwic IP: 217.153.81.* 02.08.01, 20:43 Gość portalu: Szwager napisał(a): > W Zabrzu ? > > Hmmmm ? > > Jo prawie ino znom Rokietnica - zaliczosz to do Zabrza ? no..., rokietnica to chyba najważniejszo część zabrza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: Jak jo jechol do Gliwic IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.01, 14:41 > no..., rokietnica to chyba najważniejszo część zabrza! Jak jo slysza, "najwazniejszo" czesc Zabrza - to mie az biere. Te takie zadupia, jak Pawlow, Grzybowice, albo Rokietnica, kaj o 22.00 asfalt sfijaja ino przez Zufall zaliczaja sie do Zabrza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niymrawa Re: Jak jo jechol do Gliwic IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.01, 15:11 Ale tam miyszkajom fajne Niymrawy !" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Jak jo jechol do Gliwic IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 20:17 Szwagier! Co tez to godocie? Pieronie, kole Gogolina so takie gryfne frelki ze mozna hertzklekotow dostac a gybis sam s gemby wylatuje... Ehhh... jo tam przaja dziolsze co kole Gogolina mieszko :) A szykowno babeczka, jakiej na calutkim Slunsku ni znojdziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Jak jo jechol do Gliwic IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.01, 20:26 Niy mogs to pryndzyj pedziec , to bych mozno (jak zech bol wolny) tam tysz trocha frelkom w gowie pozawrocol . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: Jak jo jechol do Gliwic IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.01, 21:14 Szwager, jestem zawiedziona! WIDZIALY GALY, CO BRALY!!! A nie teraz plakac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Jak jo jechol do Gliwic IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.01, 21:16 Toc jo ino pedziol "w gowach pozawracol" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy Re: Jak jo jechol do Gliwic IP: *.stg.tli.de 03.08.01, 22:16 niy chca być brzidki, ale jak "brały" to może było ćma...................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Jak jo jechol do Gliwic IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.01, 22:20 Moja je piykno frelka , jak kozdo ze Labond !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emma Re: Jak jo jechol do Gliwic IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.01, 22:29 Wierza Ci! Ale z Zabrza tez byly (sa) ho-ho! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwager Re: Jak jo jechol do Gliwic IP: *.dip.t-dialin.net 03.08.01, 22:32 Wiym moj kuzyn tam miyszkol i se tam tysz "baba" znaloz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ballest Re: Jak jo jechol do Gliwic IP: 195.122.190.* 04.08.01, 11:14 Z Zobrzou nie som najgorsze , jou juz gorsze widziol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bm Re: Jak jo jechol do Gliwic IP: 213.9.248.* 08.08.01, 15:54 Moj kolega zna caly tekst ale nie mam z nim teraz kontaktu, ale moge zacytowac to co znam; Jokzech jechol do Gliwic, szrudi la la la ni miol jo waluty nic szrudi la la la /*2 ... Walnol ja sie pod plotem szrudi la la la Nakryl ja sie szalotem Szrudi la la la /*2 Odpowiedz Link Zgłoś