Dodaj do ulubionych

TW "marta" to Pieczyrak

IP: *.centertel.pl 20.07.09, 12:17
Jak ujawnił Informator Rynkowy TW "marta" to Pieczyrak! Mamy Cię gagadku....
Obserwuj wątek
    • Gość: Crowley Re: TW "marta" to Pieczyrak IP: *.111.196.11.static.crowley.pl 20.07.09, 22:06
      Nie bredź. Nie słyszałem, żeby Pieczyrak zmieniał płeć. Poza tym
      znam "martę" i na pewno ani Pieczyrak nie ma na nazwisko, ani tym
      bardziej nie jest facetem. Chyba masz jakieś zwidy... kurde,
      facet... Ty wszędzie widzisz Pieczyraka! Niedobrze z Tobą.
      Jak to mówią... Kto ma troszku ten do Toszka, kto już na nic, ten do
      Branic. Wybieraj! Hahahahahaaaa
    • Gość: laxigen Re: TW "marta" to Pieczyrak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 01:04
      nic nowego. Tu ogolnie wszedzie czuc zaduch Pieczyraka i jego kolesi z tej samej
      kanapy. Nawet jak cos komentuja to konsultuja sie telefonicznie z o. pieczyrakiem.
      • Gość: proste Re: TW "marta" to Pieczyrak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 01:09
        Nie Pieczyrak tylko Pieczyrakowa
    • Gość: laxigen kto tu jeszcze konsultuje wpisy z Pieczyrakiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 01:17
      Gość portalu: marta napisał(a):
      > zapewniam, że nie jestem Andrzejem Pieczyrakiem :))) Nie
      > przeczę, że jestem z nim w kontakcie i wczorajszą sytuację w nim konsultowałam

24gliwice.pl/fotki/spam-marta-pieczyrak.jpg
      No i wyszlo ze cale to stado ziejacych nienawiscia zakopleksionych hipokrytow
      siedzi na jednej kanapie. To mala grupka znajomych wielonickowcow z masa wolnego
      czasu, klepiaca bzdury na forach internetowych tak intensywnie ze latwo uwierzyc
      ze jest ich wiecej niz kilku frustratow.
    • Gość: niebe Re: TW "marta" to Pieczyrak IP: *.centertel.pl 21.07.09, 15:40
      Endrju czemu już nie piszesz na wiadomosci24.pl ostatni wpis 2008-09-26 ?
      wybrałeś jakiś niszowy portalik doorg.info ? czyżby Cię już tam nie chcieli?
      Jesteś tendencyjny czy jak?

Why Endrju why?
      • Gość: gosc Re: TW "marta" to Pieczyrak IP: 195.205.21.* 21.07.09, 16:55
        Endrju odkrył że portal w24 również opanowali ONI...
        • Gość: marta Re: TW "marta" to Pieczyrak IP: *.na5.pl 21.07.09, 18:35
          Z dedykacją dla tych, co mają obsesję na punkcie Pieczyraka :)

i685.photobucket.com/albums/vv215/kopiko_photos/Slajd1.jpg
          i685.photobucket.com/albums/vv215/kopiko_photos/Slajd2.jpg
          i685.photobucket.com/albums/vv215/kopiko_photos/Slajd3.jpg

Zapewniam, że marta to nie Pieczyrak, a Pieczyrak to nie marta.

I proszę nie zapominać, że cała sprawa wzięła początek stąd, że IR wstydził się
          swojego nierzetelnego artykułu o DTŚ. Po prostu nie sprawdzili, że to spółka DTS
          SA sama wnioskowała o wstrzymanie procedury i napisali, że stowarzyszenie GdG
          "zablokowało" budowę.

IR dał plamę, więc nie chciał opublikować sprostowania, a jak Pieczyrak napisał
          artykuł o tej całej hecy - to IR nie pozwolił zamiścić linka do tego artykułu na
          swoim forum. Jeżeli jest inaczej, to czekam, aż link do
          www.doorg.info/historia-klamstwem-pisana/ pojawi się na forum IR :) Wtedy
          uwierzę w rzetelność IR
          • Gość: Aniia Re: TW "marta" to Pieczyrak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 21:14
            Myślę, że gdyby pan Pieczyrak ograniczył się do rzeczowej polemiki to IR niczego
            by nie blokował. Niestety artykuł zaczyna się od mało dyplomatycznych
            złośliwości typu "darmowa gazeta reklamowa." Reklamowa to znaczy jaka? Czy Metro
            to też gazetka reklamowa a Nowiny? Zupełnie niepotrzebne złośliwości, które nie
            przystoją komuś, kto chce uchodzić za dziennikarza na poziomie.
            Z kolei komentarz Marty widoczny na skanie to niezbyt kulturalne spoufalanie się
            z naczelnym IR. Nie wiem czy znają się osobiście ale przypuszczam, że nie. Per
            Marcinku droga Marto wypada Ci się zwracać do dziecka sąsiadki albo kochanka,
            ale tu przydałaby się odrobina respektu.

To takie moje przemyślenia po lekturze forum. Mam nadzieję, że mnie za to nie
            zjecie.
          • Gość: nieberee Re: TW "marta" to Pieczyrak IP: *.centertel.pl 22.07.09, 09:09
            poco endrju się czaisz w takim razie pod tyloma dziwnymi domenami? w d....
            miałbym twoje uwiarygodnienie gazety jak piszesz i szkalujesz ich w każdym
            poście Adnrzej, nie jesteś ich targetem więc możesz sobie takie posty tutaj pisać.

Andrzeju "Marto" P.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka