20.03.10, 11:04
forumowe, będzie czy nie?
bo ja chciałabym Was poznacwink
Obserwuj wątek
    • 17lipiec1976 Re: spotkanie 20.03.10, 11:21
      o Leziu nasz Preziu, kiedys cos wspominales, ale upadło, bedzie czy
      nie? jesli tak to kiedy?
      • leziox Re: spotkanie 20.03.10, 11:28
        Szczerze mowiac pisalem juz na ten temat wielokrotnie.W kwietniu bede w
        wawce,zainteresowani sie dowiedza na czas jesli cos bedzie robione.
        W kazdym razie w ktoras z sobót kwietnia.Po swietach.Kameralnie.
        • 17lipiec1976 Re: spotkanie 20.03.10, 11:38
          fajnie, ciesze sie, jak nie spanikuję to bedewink
          • debi_bebi Re: spotkanie 20.03.10, 11:42
            A przed kim chcesz panikować. Chyba nie przed naszym milusim i do rany przyłoż
            Leziem smile
            • leziox Re: spotkanie 20.03.10, 11:44
              A ty moglabys,prosze,nie psuc mojego image?
              • 17lipiec1976 Re: spotkanie 20.03.10, 11:52
                powiem tak: głos ma cudnywink reszta: nie wiemsmile
                • debi_bebi Re: spotkanie 20.03.10, 12:00
                  Za to ja się właśnie czegoś dowiedziałam, aha! big_grin
                  • 17lipiec1976 Re: spotkanie 20.03.10, 12:01
                    czego niby? opowiadajsmile
                    • debi_bebi Re: spotkanie 20.03.10, 12:11
                      Do kogo to Lezio wydzwania po kryjomu wink
                      Nooo, to teraz sprawa Muzy powoli zaczyna się klarować smile
                      • 17lipiec1976 Re: spotkanie 20.03.10, 12:16
                        debi_bebi napisała:

> Do kogo to Lezio wydzwania po kryjomu wink
                        > Nooo, to teraz sprawa Muzy powoli zaczyna się klarować smile

e tam, przeciez jakos musimy umowic sie na spotkanie forumowesmile
                        • debi_bebi Re: spotkanie 20.03.10, 12:22
                          Oczywiście, to jasne wink
                          Ale- jeśli sprawy tak stoją, to już nie wypada Ci się wymigiwać od poznania
                          właściciela Leziowego głosu. Że nie wspomnę o jego zacnej działalności na rzecz
                          prawa jazdy smile
                          • 17lipiec1976 Re: spotkanie 20.03.10, 12:24
                            faktycznie, musze wypić z nim kolejkęsmile
                • rudka.a Re: spotkanie 20.03.10, 12:00
                  To straszne musi być...żyć w takiej niewiedzy big_grin
                  • 17lipiec1976 Re: spotkanie 20.03.10, 12:02
                    rudka.a napisała:

> To straszne musi być...żyć w takiej niewiedzy big_grin

big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                    ale niebawem moj sen sie ziściwink
              • debi_bebi Re: spotkanie 20.03.10, 12:01
                Przecież zdążysz Lipcusię jeszcze nie raz NASTRASZYĆ, aniele big_grin
                • leziox Re: spotkanie 20.03.10, 12:17
                  Widzisz Lipcowa?Sprawa sie rypla-teraz nas beda laczyc w pare te forumowe wyjce.
                  • 17lipiec1976 Re: spotkanie 20.03.10, 12:21
                    sorry Leziu, ale naprawde, musialam napisac o tym głosie, żebys nie
                    był postrzegany tylko jak bad santa czy inny wampirwink
                    • debi_bebi Re: spotkanie 20.03.10, 12:23
                      Teraz już nie macie wyjścia - musicie utworzyć koalicję big_grin
                      • leziox Re: spotkanie 20.03.10, 14:12
                        Koalicja moze byc tylko jeszcze mysle nad jej rodzajem,coby tak poploszyc
                        Lipcusia deczko.
                        • marijola1 Re: spotkanie 20.03.10, 14:27
                          Jezeli macie cos przeciwko wampirom, to ja na pewno na spotkaniu
                          forumowym sie nie stawie.Nawet w przypadku gdy ktos mnie na nie
                          zaprosi!
                          • leziox Re: spotkanie 20.03.10, 14:46
                            Dobra,nikt cie zapraszac nie bedzie.Zostaniesz przyniesiona pod pacha albo
                            wspolnymi silami przywleczona na lancuchu.
                            • dunajec1 Re: spotkanie 20.03.10, 15:35
                              To ja moze furik przyniose? Czego ja bedziesz wlec?
                          • debi_bebi Re: spotkanie 20.03.10, 15:36
                            Mari, którędy sobie wydedukowałaś, że jesteś Wampirem? smile
                            • marijola1 Re: spotkanie 20.03.10, 16:49
                              Ja rzeczywiscie nie jestem ,ale nie mam nic przeciwko.Gdybym byla
                              Leziox nie bylyby taki pewny siebie ze mnie pod pacha
                              przywlecze!!!!! A co to jest to drugie,o czym pisal Dunajec to juz
                              zupelnie nie mam pojecia!
                              • dunajec1 Re: spotkanie 20.03.10, 18:30
                                Mari,u mnie to sie tak nazywa taczki,nie lepiej to na taczkach
                                jechac jak byc wleczonym?
                                • marijola1 Re: spotkanie 20.03.10, 19:46
                                  No jasne! Jeszcze troche obornika i bedzie druga Jagna!!!!
                                  Wniosek z tego ze obmyslac musze kryjowke juz na wszelki wypadek
                                  • girl_32 Re: spotkanie 20.03.10, 19:47
                                    A gdzie Ty w Stolycy gnojówke znajdzieszwink
                                  • leziox Re: spotkanie 20.03.10, 19:48
                                    Sama wyleziesz jak ci sie zaproponuje piwko i karkoweczke gratis big_grin
                                  • debi_bebi Re: spotkanie 20.03.10, 19:59
                                    Chwila, Mari, momencik. Jagnę wywieziono ze wsi, a Ciebie by przywieziono. Jak
                                    by nie spojrzeć - różnica jest w kierunkach podróży, i to zasadnicza smile
                                    • marijola1 Re: spotkanie 20.03.10, 20:03
                                      I Ty Brutusie przeciwko mnie? sad
                                      Juz jak oni sie postaraja to i w stolicy znajda gnojowke,nie mam co
                                      do tego watpliwosci tongue_out
                                      • girl_32 Re: spotkanie 20.03.10, 20:05
                                        Rzeczywiście....,"gnojówkę" zawsze ktos może zrobić.Co do tego nie
                                        mam wątpliwości.
                                        Za to pewna jestem,że Ciebie nikt by z nią nie zmieszał.To już wiem
                                        na bank!
                                        • leziox Re: spotkanie 20.03.10, 20:06
                                          A tam,w tych czasach mamy o niebo lepsze rzeczy.Oczyszczalnie sciekow
                                          np.Gnojowka jest zbyt banalna.
                                        • leziox Re: spotkanie 20.03.10, 20:07
                                          no i teraz nie wiem czy wcielo mi odpowiedz czy nie.
                                          • leziox Re: spotkanie 20.03.10, 20:08
                                            Nie,nie wcielo.
                                            • debi_bebi Re: spotkanie 20.03.10, 20:28
                                              Czasem wpisy pojawiają się z dużym opóźnieniem smile
                                      • debi_bebi Re: spotkanie 20.03.10, 20:07
                                        Hihi, ja przeciwko Tobie? A w życiu! Mnie się tylko podoba pomysł przytargania
                                        Ciebie pod pachą, gdybyś sama z siebie pojawić się nie chciała. I więcej Ci
                                        powiem - Twoje pojawienie się (wszystko jedno jakim sposobem) bardzo by mnie
                                        uradowało smile
                                        • marijola1 Re: spotkanie 20.03.10, 20:34
                                          Skoro by Cie uradowalo to nijak nie moge odmowic smile
                                          • debi_bebi Re: spotkanie 20.03.10, 21:11
                                            W takim razie jesteśmy umówione smile
                                            • leziox Re: spotkanie 20.03.10, 21:20
                                              W taim razie Jestesmy umowieni gdyby komu co sie pomylilo... suspicious
                                              • debi_bebi Re: spotkanie 20.03.10, 21:22
                                                Zgadza się, przecież nie darowałabym feromonom smile
                                                • girl_32 Re: spotkanie 20.03.10, 21:31
                                                  Czy w takim razie ja mogę przyjechać i przywieźć Wam trochę morskiej
                                                  wody?wink
                                                  • debi_bebi Re: spotkanie 20.03.10, 21:41
                                                    Jeszcze się pyta smile
                                                  • girl_32 Re: spotkanie 20.03.10, 21:43
                                                    No bo jak lokal przede mną zamkną to gdzie ja się sierotka podzieję
                                                    jak noce jeszcze chłodne wink
                                                  • marijola1 Re: spotkanie 21.03.10, 07:07
                                                    A czesto Ci sie to zdarza ze zamykaja przed Toba lokale???? smile
                                                  • hermina26 Re: spotkanie 21.03.10, 11:30
                                                    W trójmieście w kazdym lokalu wisis portret pamięciowy girl z
                                                    podpisem :tej pani nie obsługujemy big_grin
                                                  • hardy1 Re: spotkanie 21.03.10, 13:04
                                                    ...tu ona obsługuje" big_grin
                                                  • leziox Re: spotkanie 21.03.10, 13:08
                                                    Girl,nie ma sprawy,moge cie przywiezc na spotkanie,ale bedziesz z powrotem
                                                    musiala radzic sobie sama...
                                                  • leziox Re: spotkanie 21.03.10, 21:15
                                                    Jeszcze kogos skads przywiezc ? big_grin
                                                  • debi_bebi Re: spotkanie 21.03.10, 21:30
                                                    Mnie z Saskiej Kępy big_grin
                                                  • leziox Re: spotkanie 21.03.10, 21:37
                                                    A tam,ja mowie o odleglosciach typu 300 km a nie 3-4,leniuszku ...
                                                  • leziox Re: spotkanie 23.03.10, 23:12
                                                    No i sie temat urwal jak sznurowadlo.
                                                  • girl_32 Re: spotkanie 23.03.10, 23:19
                                                    No jak sie urwał?... Nie miałam kompa to niedoczytałam.
                                                    Jadę z Leziem,jadę z Leziem....chyba ,ze mnie gdzie po drodze
                                                    zostawi jak będę za dużo gadać smile
                                                  • milky_way_1 Re: spotkanie 23.03.10, 23:21
                                                    Niech się nie urywa Lezio, wogóle to trzymam lutownicę, przyjemne z
                                                    pożytecznym. Podrzucam piosenkę, widzę imprezka rozkręciła się.smile

Vengaboys -
                                                    Shalala lala

• leziox Re: spotkanie 23.03.10, 23:32
                                                    No,fajna ta pioseneczka,taka letnio-ibizowa big_grin
                                                  • debi_bebi Re: spotkanie 24.03.10, 07:28
                                                    To nie przywieziesz mnie? smile
                                                  • leziox Re: spotkanie 24.03.10, 07:30
                                                    A co,chcesz do Danziga ?
                                                  • marijola1 Re: spotkanie 24.03.10, 07:48
                                                    Spotkanie przeniesiono na Wybrzeze?
                                                  • leziox Re: spotkanie 24.03.10, 08:52
                                                    Nic nie przenoszono tylko Debi chce zeby ja powozic a z Saskiej Kepy troche
                                                    blisko wiec moze na wybrzeze,stad moje pytanko ...
                                                  • debi_bebi Re: spotkanie 24.03.10, 09:48
                                                    Skoro można z wybrzeża do Wawki, to dlaczego nie można z Saskiej
                                                    Kępy do Centrum, czy na Ochotę? No dlaczego? smile
                                                  • z_oddali Re: spotkanie 24.03.10, 09:56
                                                    Chyba wszystko można, jeśli tylko się chce...
                                                    A spotkania to dobra rzecz.
                                                  • leziox Re: spotkanie 24.03.10, 10:57
                                                    Dlatego ze sie zbyt krotko jedzie i ciezko cokolwiek wymyslic zeby ci po drodze
                                                    podokuczac,a jadac na wybrzeze ma sie czas na myslenie big_grin
                                                  • debi_bebi Re: spotkanie 24.03.10, 18:32
                                                    Sorry, Lezio, miałbyś zamiar cała drogę myśleć, jadąc na Wybrzeże? To ja już nie
                                                    chcę żadnego podwożenia big_grin
                                                  • hermina26 Re: spotkanie 24.03.10, 09:55
                                                    marijola1 napisała:

> Spotkanie przeniesiono na Wybrzeze?

Przyeżdzajcie wszyscy- zapraszam big_grin
                                                  • marijola1 Re: spotkanie 24.03.10, 10:55
                                                    Ja bym tak na Twoim miejscu nie ryzykowala big_grin
                                                  • hermina26 Re: spotkanie 24.03.10, 11:03
                                                    hihihi Piękny cytat big_grin
                                                  • debi_bebi Re: spotkanie 25.03.10, 06:04
                                                    Nikogo nie chcę straszyć, ale Lezio za kierownicą wygląda mniej więcej tak
                                                    https://sztoudi.ovh.org/images/buzie/kierowca.gif

smile
                                                  • khinga Re: spotkanie 25.03.10, 16:56

Jest nas więcej Pomorzanek, więc damy radęsmile
    • rudka.a Re: spotkanie 24.03.10, 11:06
      Tak się zastanawiam teraz...co by było, gdyby spotkanie miało się
      odbyć w Krakowie np...już widzę okrzyki radości! smile
      • leziox Re: spotkanie 24.03.10, 11:36
        Kiedys mozna by Krakow wziac na liste do zaliczenia,sam chetnie bym sie
        wybral.Ale nie mam tam znajomych choc Gazeta mi Placi tam mieszka big_grin
        • z_oddali Re: spotkanie 24.03.10, 11:40
          Kraków do dobry pomysł smile Choć Wybrzeże też niczego sobie...
          • leziox Re: spotkanie 24.03.10, 12:00
            Mnie rybka,moge jezdzic po kraju i organizowac spotkania ...Tylko kto za to
            zaplaci? big_grin
            • khinga Re: spotkanie 24.03.10, 17:20

Wybrzeże bardzo niczego sobiebig_grin
              • leziox Re: spotkanie 24.03.10, 22:24
                Wizyta kurtuazyjna odbedzie sie w kwietniu z pewnoscia.Zapisy na audiencje
                przyjmowane sa pod adresem mailowo-leziowym big_grin
                • khinga Re: spotkanie 25.03.10, 16:57

Tak we dwoje?big_grin
                  • leziox Re: spotkanie 25.03.10, 19:20
                    No moze byc i we troje big_grin
                    • leziox Re: spotkanie 25.03.10, 19:23
                      Poza tym lubie morze,wplywa dodatnio na moja potencje big_grin jakos tak.
                      • hardy1 Re: spotkanie 26.03.10, 00:18
                        Na mnie też...i bliżej wink
                        • marijola1 Re: spotkanie 26.03.10, 07:12
                          A mnie wplywa dodatnio na tarczyce,hihihi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
  • Kategorie
  • Najnowsze wątki
  • Więcej forów
  • Więcej na tym forum
  • Tagi
  • Polecane