debi_bebi Re: Mam pytanie. 03.04.10, 20:37 Bo pewno na własność nie dają, trzeba wypożyczyć Odpowiedz Link
leziox Re: Mam pytanie. 03.04.10, 20:48 Ja tu widzialbym pare wariantow: -pingwin do slizgania sie po wodzie za motorowka -pingwin gumowy,wielki,do zabawy z dzieckiem w piaskownicy -pingwin-w sensie zakonnicy-nie wiadomo po co -pingwin prawdziwy-do prowadzania go za skrzydelko po dzielnicy aby zaimponowac znajomym -pingwin-troll z Gazety Wyborczej-do obrzucania zgnilymi jajami Wymyslilbym wiecej wariantow ale niby po co,jesli i tak mnie za robote nikt nie chce zaplacic ani grosza. Odpowiedz Link
hermina26 Re: Mam pytanie. 04.04.10, 20:38 leziox napisał: >> -pingwin prawdziwy-do prowadzania go za skrzydelko po dzielnicy aby zaimponowac > znajomym Chcem takiekigo. Z tym, ze ja do prowadzenia za skrzydełko tylko, bo znajomym imponuje manierami, intelektem i wyrafinowanym poczuciem humoru A z dziwnych usług to mijam zakłada gdzie oferują obciąganie guzików!!! I niby jak ja mam to w mojej dwuznacznej, sapczonej, chorej umyłsowści dewianta rozumięć, hę? Odpowiedz Link
hardy1 Re: Mam pytanie. 03.04.10, 21:29 Może być to wypożyczalnia fraków wraz z koszulą...ale Lezio ma rację. Za darmo też nie będę nadwerężał mózgownicy Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Mam pytanie. 04.04.10, 20:57 płacić za dobre słowo??? Pingwin ma nóżki razem..i nie wypada Odpowiedz Link