tropem_misia1 11.07.10, 09:23 w taki upał sie uśmiechnąć ZAPRASZAM. Perfekcyjne dopasowanie w szczegółach. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Re: Kto ma siłę 11.07.10, 09:34 Jak nas zatyka, to w ogóle uśmiech się pojawia, czy nie? Muszę się temu przyjrzeć bliżej. Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Kto ma siłę 11.07.10, 10:14 debi_bebi napisała: >... Muszę się temu przyjrzeć bliżej. Czyli proponujesz zdjąć modelom spodnie? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kto ma siłę 11.07.10, 10:29 Czemu nie, chociaż nie jestem pewna, na kogo by to bardziej wpłynęło- na obnażony model, czy na mnie Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Kto ma siłę 11.07.10, 10:43 debi_bebi napisała: > Czemu nie, chociaż nie jestem pewna, na kogo by to bardziej wpłynęło- na obnażony model, czy na mnie Mam nadzieję, że na model...bo jakoś cieńko wypchane mają te wszywki w spodniach Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kto ma siłę 11.07.10, 10:49 Może to tylko taka podpucha waciana, a konkret ukrywa się pod nią? Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Kto ma siłę 11.07.10, 12:10 debi_bebi napisała: > Może to tylko taka podpucha waciana, a konkret ukrywa się pod nią? Tak myślisz? O ludzka naiwności...dająca nam nadzieję Odpowiedz Link
leziox Re: Kto ma siłę 11.07.10, 12:16 Biedne wy kobiety jestescie jednak,w sumie nigdy nie wiadomo na kogo sie trafi Bedzie wymiarowy czy nie bedzie?Cale zycie gra w totolotka Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kto ma siłę 11.07.10, 13:04 Bo kurde, całe to zamieszanie z chłopem zaczyna się od zupełnie niewłaściwej strony! Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Kto ma siłę 11.07.10, 13:12 debi_bebi napisała: > Bo kurde, całe to zamieszanie z chłopem zaczyna się od zupełnie niewłaściwej strony! Święte słowa Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kto ma siłę 11.07.10, 14:20 Tylko czy ja musiałam do tego dwadzieścia parę lat dochodzić?? Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Kto ma siłę 11.07.10, 14:38 debi_bebi napisała: > Tylko czy ja musiałam do tego dwadzieścia parę lat dochodzić?? Jak to mówią:lepiej późno niż wcale. Choć z drugiej strony: czy dzisiaj ta wiedza jest tak samo przydatna, jakby była te ponad dwadziescia lat wcześniej? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kto ma siłę 11.07.10, 14:59 Trudno to ocenić, nie mając możliwości zastosowania jej dwadzieścia parę lat temu, ale... przecież nie będziemy grzebać się żywcem w przeszłości, kiedy jeszcze tyle przed nami pięknych dni i nocy Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Kto ma siłę 11.07.10, 15:21 debi_bebi napisała: > ... ale... przecież nie będziemy grzebać się żywcem w przeszłości, kiedy jeszcze tyle przed nami pięknych dni i nocy Kolejne "święte słowa"..mam nadzieję, że nie dochodziałś to tego też ponad 20lat Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kto ma siłę 11.07.10, 15:27 Odrobinę krócej, bo nie miałam czasu na rozpamiętywanie od świtu do nocy. Trzeba było żyć, i takie tam Odpowiedz Link
delkos Re: Kto ma siłę 11.07.10, 12:39 Uśmiech...? Mi wcale nie jest do śmiechu! Czy moja żona jest feministką????? Kurs. Oferta last minute! Liczba miejsc ograniczona !! *WARSZTATY DLA MĘŻCZYZN* Kurs jest dwudniowy i obejmuje następujące zagadnienia: DZIEŃ PIERWSZY 1. JAK WYKONAĆ KOSTKI LODU Instrukcja krok po kroku wraz z prezentacją. 2. PAPIER TOALETOWY - CZY WYRASTA NA UCHWYTACH? Dyskusja. 3. RÓŻNICE POMIĘDZY KOSZEM NA PRANIE A PODŁOGĄ Ćwiczenia praktyczne z pomocą zdjęć i wykresów. 4. NACZYNIA I SZTUĆCE: CZY LEWITUJĄ, SAMODZIELNIE KIERUJĄC SIĘ DO ZMYWARKI ALBO ZLEWU? Debata panelowa z udziałem ekspertów. 5. PILOT DO TELEWIZORA - UTRATA PILOTA Linia pomocy i grupy wsparcia. 6. NAUKA ODNAJDYWANIA RZECZY Otwarte forum tematyczne - Strategia szukania we właściwych miejscach a przewracanie domu do góry nogami w takt rytmicznego pokrzykiwania. 7. ZAPAMIĘTYWANIE WAŻNYCH DAT I POWIADAMIANIE W WYPADKU SPÓŹNIENIA Pamiętaj o zabraniu własnego kalendarza lub telefonu komórkowego. DZIEŃ DRUGI 1. PUSTE KARTONY I BUTELKI - LODÓWKA CZY KOSZ? Dyskusja w grupach i ćwiczenia praktyczne 2. ZDROWIE - PRZYNOSZENIE JEJ KWIATÓW NIE JEST GROŹNE DLA ZDROWIA Prezentacja PowerPoint. 3. PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI PYTAJĄ O KIERUNEK, KIEDY SIĘ ZGUBIĄ. Wspomnienia tych, którzy przeżyli. 4. CZY MOŻNA SIEDZIEĆ CICHO, GDY ONA PROWADZI Gra na symulatorze. 5. DOROSŁE ŻYCIE - PODSTAWOWE RÓŻNICE POMIĘDZY TWOJĄ MATKĄ A TWOJĄ PARTNERKĄ Ćwiczenia praktyczne i odgrywanie ról. 6. JAK BYĆ IDEALNYM PARTNEREM NA ZAKUPACH Ćwiczenia relaksacyjne, medytacja i techniki oddechowe. 7. TECHNIKI PRZEŻYCIA - JAK ŻYĆ, BĘDĄC CAŁY CZAS W BŁĘDZIE Dostępni indywidualni psychoterapeuci. 8. CHOINKA - CZY MUSI STAĆ DO WIELKANOCY Telekonferencja z udziałem Świętego Mikołaja Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Kto ma siłę 11.07.10, 12:44 czlowiek_lesny napisał: > obnażony model wyglądałby jeszcze lepiej jak przed obnażeniem > to chyba na Ciebie by wpłynęło... Pozostaje jeszcze pytanie: jak by wpłynęło? Pozytywnie, czy negatywnie? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kto ma siłę 11.07.10, 12:46 Z całą pewnością, albowiem doskonale znam swoje reakcje Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Kto ma siłę 11.07.10, 13:11 czlowiek_lesny napisał: > w zależności od nastroju, braku bólu głowy i dobrych chuci....tfu! chęci A nie przewidziałeś możliwości rozczarowania się po obnażeniu? To też na nią wpłynie...i na chęci również Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kto ma siłę 11.07.10, 14:20 Spojrzałam na obecny wynik sondy, i na razie ZACHWYTY w przewadze Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kto ma siłę 11.07.10, 14:24 A jak powinno być Twoim zdaniem? Coś między irytacją a pobłażaniem? Odpowiedz Link
exman Re: Kto ma siłę 11.07.10, 14:32 Ani to ani to, ja czasem bywam więc stąd to pytanie. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Kto ma siłę 11.07.10, 15:01 Też bywam, nawet zupełnie wściekła bywam. W końcu nikt nie urodził się aniołem Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Kto ma siłę 11.07.10, 14:43 marijola1 napisała: > Ja na pewno nie namieszam,bo sie boje Lezia Ale exmam mógłby spróbować...w końcu on się Lezia nie boji Odpowiedz Link
marijola1 Re: Kto ma siłę 11.07.10, 14:44 No to wlasnie w swojej wypowiedzi zawarlam taka delikatna sugestie Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Kto ma siłę 11.07.10, 15:23 marijola1 napisała: > No to wlasnie w swojej wypowiedzi zawarlam taka delikatna sugestie Chyba za słabe te nasze sugestie...nic się nie dzieje, albo to cisza przed burzą Odpowiedz Link
exman Re: Kto ma siłę 11.07.10, 15:26 Leziox jest tu adminem i nie będę mu zabierał daniny. Jakieś kurwa zasady na tej melynie chyba obowiązują ? Odpowiedz Link
leziox Re: Kto ma siłę 11.07.10, 15:33 To nie chodzi o to kto sie kogo boi tylko o to co sie pisze.I radze wam:odczekajta bando psychopatyczna,to sie zamiesza samo.I wtedy nie marudzta ze was kto morduje psychicznie. Odpowiedz Link
kropeczka-b Re: Kto ma siłę 11.07.10, 14:40 czlowiek_lesny napisał: > myślisz, że aż tak się maskowali??? A kto ich tam wie? Odpowiedz Link