girl_32 23.10.10, 21:08 "Nie idź za mną,bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną ,bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem." Albert Camus Czy prawdziwi przyjaciele jeszcze istnieją? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jootro2010 Re: Szczerość 23.10.10, 21:13 Tak istnieją i dlatego są PRAWDZIWYMI PRZYJACIELAMI Odpowiedz Link
girl_32 Re: Szczerość 23.10.10, 21:43 Jeśli któregoś dnia poczujesz, że chce Ci się płakać. Zadzwoń do mnie... Nie obiecuję, że Cię rozbawię, ale mogę płakać razem z Tobą... Jeśli któregoś dnia zapragniesz uciec, nie bój się do mnie zadzwonić... Nie obiecuję, że Cię zatrzymam, ale mogę pobiec z Tobą... Jeśli któregoś dnia nie będziesz chciał/a nikogo słuchać. Zadzwoń do mnie. Obiecuję być wtedy z Tobą i obiecuję być cicho... Ale jeśli któregoś dnia zadzwonisz i nikt nie odbierze... Przybiegnij do mnie bardzo szybko. Mogę Cię wtedy potrzebować... Sorka,ale tak mnie jakos naszło z powodu zbyt małej liczebnosci forumowych istot ...dobra! Lepiej pójdę spać . Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Szczerość 23.10.10, 22:19 jest jak linia na horyzoncie. Widzisz i wydaje ci się, że to ostrze krajobrazu nie może cie zranić. Odpowiedz Link