tropem_misia1 04.06.12, 05:51 z kubkiem kawy a tu brak słów...... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Re: Przychodzę 04.06.12, 06:03 Pewnie dlatego, że większość poświęca się jeszcze adoracji nocnej ciszy Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: :))) 04.06.12, 06:22 bo o tej porze to ja przy herbatce z mlekiem. Bez cukru. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: :))) 04.06.12, 06:29 piłam takie cóś w dzieciństwie sie to bawarka nazywa chyba Odpowiedz Link
leziox Re: :))) 04.06.12, 08:19 Brzmi strasznie,na szczescie nigdy nie próbowalem. A slow to brak,wlasnie,na brak slów. Odpowiedz Link
debi_bebi Brak słów 05.06.12, 06:03 cisza, nieobecność ręce opadają oburzenie, niemy film spokój... To mi przyszło do głowy w związku z brakiem słów. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Brak słów 05.06.12, 06:21 tu sie dostaje słowowtoku falami. czy (tfu) fazami Odpowiedz Link
black-sandra Re: Brak słów 05.06.12, 06:41 wstałam , z kawą przyczłapałam i dzień dobry skowronkom Odpowiedz Link
leziox Re: rzeknę: 05.06.12, 10:47 No bo to tak jest ze sowa nie lubi sie przepoczwarzac a skowronkowi wszystko jedno,bo on taki rozkosznie pojebany,wesolutki i swiergolacy ze caly swiat chcialby zawrzeszczec. A wieczorem pada na dziobek i nadchodzi panowanie sów. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: cudności wszelakiej 05.06.12, 14:32 opis skowronka To ja poproszę o opis sowy, oczywiście jeśli nie nadwyrężam. Odpowiedz Link
leziox Re: cudności wszelakiej 05.06.12, 15:21 Sowa to caly dzien taka troche spiaca i wkurwiaja já deczko skowronki.Niby gada z nimi,niby im przytakuje ale myslami widzi sie juz wieczorkiem we wlasnym gniezdzie i ciszy nocnej,gdzie nikt jej nie zaklóca mysli radosnym swiergoleniem. Dla sowy no to wiadomo ze nocka to jest jej zywiol i najwieksza tragedia sowy jest fakt,ze musi udawac rano skowronka,bo tego sie od niej wymaga,a ze sowa z reguly nie jest morderca to sie przystosowuje bo musi i cierpi katusze.Reasumujac-dzien sowie skrzydelka podcina-noc uskrzydla. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: cudności wszelakiej 05.06.12, 15:26 Cała ja.... Tyle,że ja zdolna jestem dożycia już od popołudnia) Dyg. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: cudności wszelakiej 05.06.12, 20:52 Tymczasem skowronek we mnie ziewa już na całego. Chyba zaraz chrapnie do świtu Odpowiedz Link
leziox Re: cudności wszelakiej 05.06.12, 22:12 Debi to jest super mega hiper-skowronek.Tylko sie sciemni i juz jej sie spac chce. Dopiero teraz doceniam jej poswiecenie ktorym ja i pare innym osob zostalo obdarzonych podczas nocnych schadzek w Lolku Odpowiedz Link
debi_bebi Re: cudności wszelakiej 06.06.12, 05:34 W rzeczy same, każda moja działalność po godz. 20:00 pociąga za sobą wielki wydatek energii Odpowiedz Link