Dodaj do ulubionych

Test z świnką w tle

21.06.12, 23:21
Test z świnką w tle

Weź arkusz papieru i namaluj świnkę....

Nie wolno ci robić dalej tego testu, dopóki nie namalujesz świnki!!!!!

Tylko nie oszukuj... naprawdę nie! Interesujące w tym teście jest to co nieujawnione! smile

No maluj w końcu tę świnkę!!!!

Skończyłaś/eś? uczciwie????
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Test z świnką w tle 21.06.12, 23:22
      Byla prosba... i jest odpowiedz....
      • m.maska Leziowa świnka... 21.06.12, 23:34
        Wprawdzie Leziox podpisu nie zlozyl, ale mysle, ze autorstwa sie nie wyprze... smile

https://www.bilderload.com/bild/219665/image00015JZIP.jpg
        • m.maska Re: Leziowa świnka... 21.06.12, 23:40
          A teraz czas na wyjasnienie... moze znajdzie sie ktos, kto przeanalizuje charakter Lezia pod tym katem.... big_grin

A teraz zdradzę ci tajemnicę......

To jak przedstawiłaś/eś świnkę ujawnia twoją osobowość. Jesteś właśnie taka/i jak namalowałaś/eś świnkę

Jeśli świnka...
          -znajduje się w górnej części arkusza, jesteś raczej człowiekiem pozytywnie nastawionym... optymistą
          -znajduje się na środkowej części arkusza, jesteś realistą,
          -znajduje się w dolnej części, jesteś człowiekiem nastawionym negatywnie... pesymistą

Jeśli świnka...
          -spogląda w lewo, wierzysz w tradycję, jesteś przyjazna/y i zapamiętujesz ważne daty np. urodzin itd.
          -spogląda w prawo, jesteś kreatywny i aktywny, ale nie dysponujesz szczególnie rozwiniętym instynktem rodzinnym. Poza tym nie przejmujesz się specjalnie ważnymi datami.
          -jeśli spogląda wprost na ciebie, masz charakter prostolinijny. Chętnie odgrywasz adwokata diabła i nie obawiasz się gorących tematów i dyskusji.

Jeśli świnka narysowana została z wszelkimi detalami, jesteś analitykiem, cierpliwym ale wątpiącym.

Jeśli świnka jest podobna do każdego innego zwierzaka bardziej niż do świnki, jesteś człowiekiem łatwowiernym i wrażliwym. Wprawdzie mało konsekwentnym ale nie boisz się ryzyka.

Jeśli twoja świnka
          -ma mniej niż cztery nogi, czujesz się niepewnie i być może jesteś właśnie na etapie życia, które jest pełne ciągłych zmian
          -jeśli ma wszystkie cztery nogi, jesteś pewna/y siebie, ale też uparta/y niekiedy jak osioł. Twoje ideały są najważniejsze.
          -jeśli ma więcej niż 4 nogi, masz jakiś problem i może należałoby odwiedzić psychiatrę! wink

Wielkość uszu świnki wskazuje, na ile słuchasz innych. Im większe są, tym bardziej.

Długość ogonka świnki wskazuje na jakość twego życia seksualnego...(jak już wspomniane, im dłuższy ogonek tym lepsze!!!)

No i jak wygląda? W ogolę namalowałaś/eś ogonek?

Zapamiętaj sobie: z tego powodu, że jeszcze raz wykonasz ten test, twoje życie seksualne nie będzie lepsze!!!
          • rudka-a Re: Leziowa świnka... 21.06.12, 23:43
            Tyś już niejedną świnkę podłozyła ludziom..
            niezła hodowla by sie uzbierała
            smile))
            • al-szamanka Re: Leziowa świnka... 22.06.12, 05:15
              rudka-a napisała:

> Tyś już niejedną świnkę podłozyła ludziom..
              > niezła hodowla by sie uzbierała

No proszę, rozmawiam z Maseczka codziennie i nic o tych podłożonych świnkach mi nie wiadomo. Ty z nią jeszcze nigdy nie rozmawiałaś, nie znasz jej a wiesz.
              • m.maska Re: Leziowa świnka... 22.06.12, 09:38
                hihi... ona wie, bo jej ktos powiedzial..... big_grinbig_grinbig_grin.... a skoro ktos mowi, tzn. ze tak jest....
                dawno temu juz czytalam jej wypowiedzi na swoj temat - w czasach kiedy nie wiedzialam nawet o jej istnieniu...big_grinbig_grinbig_grin
                • m.maska Re: Leziowa świnka... 22.06.12, 09:50
                  ups... AL - lepiej jakbys sie moze nie odzywala - pewnie ja sie czegos nowego o Tobie dowiem, od osoby ktora nic o Tobie nie wie, nie widziala Cie na oczy, nie spedzila z Toba ani jednej chwili, nie spojrzala w Twoje oczy, a wszystkie swoje wiadomosci czerpie od kogos o kim nie wie nawet co to za stwor.... big_grinbig_grinbig_grinbig_grin ludzka wiara jest jednak niezlomna...

A Leziowi zrob analize na podstawie obrazka - obawiam sie, ze z wizerunku swinki jasno widac, ze Leziox cudzych podszeptow nie slucha(male uszka swinki)... nalezalo sie jednak swince przyjrzec zanim sie z czyms takim wyskoczy.... big_grin
            • 1zorro-bis Re: Leziowa świnka... 23.06.12, 12:55
              Ruda....a jak tam Twoja "trzoda" na Bahnhofie?big_grinbig_grinsmirk
              rudka-a napisała:

> Tyś już niejedną świnkę podłozyła ludziom..
              > niezła hodowla by sie uzbierała
              > smile))
        • leziox Re: Leziowa świnka... 21.06.12, 23:44
          I tak z tego wyjda jakies porabane rzeczy jak znam zycie.Jestem pijakiem,psychopata,erotoman,chwiejny emocjonalnie albo cos w tym stylu.Na pewno wyjdzie tez na jaki kolor mam pomalowane mieszkanie i na ile mam dlugi narzad moczowo-plciowy.
          • m.maska Re: Leziowa świnka... 21.06.12, 23:48
            hihi... kolor scian zawsze mozna przemalowac...
          • black-sandra Re: Leziowa świnka... 21.06.12, 23:50
            a jaki masz dlugi no jaki ?big_grin
            • leziox Re: Leziowa świnka... 22.06.12, 00:19
              Nie wiem czy bylo to pytanie do mnie ale mysle ze Czarna to jutro jakos naswietli big_grin
              • m.maska Re: Leziowa świnka... 22.06.12, 00:29
                A do kogo jesli nie do Ciebie? shock
                • leziox Re: Leziowa świnka... 22.06.12, 00:39
                  Odpowiedz brzmi-dlugosc to pojecie relaywne,wazniejsze jest co potrafie z tym zrobic big_grin
                  • black-sandra Re: Leziowa świnka... 22.06.12, 06:30
                    no skoro tak mówisz znaczy króciutkie to cos tam jest big_grin
                    • leziox Re: Leziowa świnka... 22.06.12, 09:55
                      To bylo mowione o uszkach przypomne niesmialo big_grin
          • pyskata.1 Re: Leziowa świnka... 23.06.12, 20:21
            leziox napisał:

> I tak z tego wyjda jakies porabane rzeczy jak znam zycie.Jestem pijakiem,psycho
            > pata,erotoman,chwiejny emocjonalnie albo cos w tym stylu.Na pewno wyjdzie tez n
            > a jaki kolor mam pomalowane mieszkanie i na ile mam dlugi narzad moczowo-plciow
            > y.

Ooooooooo erotomanem? A ja taka niedopieszczona wróciłam big_grin
            • leziox Re: Leziowa świnka... 23.06.12, 20:27
              Pyskata,nikt ci nie kazal jechac tym pociagiem smile Moglas wziac inny.
              Poza tym nie mielismy na nic czasu,zdaje sie...
        • al-szamanka Re: Leziowa świnka... 22.06.12, 17:25
          m.maska napisała:

> Wprawdzie Leziox podpisu nie zlozyl, ale mysle, ze autorstwa sie nie wyprze...
          > smile

https://www.bilderload.com/bild/219665/image00015JZIP.jpg

Oooooooooooooooooooooooo, dopiero teraz zauważyłam, że świnka narysowana została na chybcika, na serwetce. W knajpce? A potem przekazana z ręki do ręki????
          To może interpretacja na gorąco była?.big_grinbig_grinbig_grin
          • leziox Re: Leziowa świnka... 22.06.12, 18:30
            Alez skad-w knajpie.
            W lózku byla przekazana,uprzedzajac wszelkie komentarze.
            • m.maska Re: Leziowa świnka... 22.06.12, 19:09
              http://emots.yetihehe.com/1/zawstydzony.gif
              • leziox Re: Leziowa świnka... 27.07.12, 21:39
                Przypomne wszystkim zainteresowanym temat bo byl bardzo interesujacy...
                • m.maska Re: Leziowa świnka... 27.07.12, 21:43
                  Leziu jestes niedobry, takie fakty ujawniac i widzisz co sie stalo?... no
                  • m.maska Re: Leziowa świnka... 27.07.12, 22:25
                    Ale skoro juz tak daleko zesmy zaszli, to niech tam... przyznaje, ze ogonek Leziowej swince domalowalam osobiscie....
                    • leziox Re: Leziowa świnka... 27.07.12, 23:05
                      A za drobne klamstewka ucinano kiedys uszka.
                      • m.maska Re: Leziowa świnka... 27.07.12, 23:07
                        wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka