leziox 03.01.13, 13:25 Czy wam,tak jak mnie,tez nie chce sie nic robic?Czuje sie jak ospala mucha,co to na wiosne wyszla zza szafy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izydor88 Re: Poswiateczna ospalosc 03.01.13, 14:30 Zdecydowanie tak.Tym bardziej,że za oknem wiatr i plucha. Koty powłaziły do swoich koszyków,szczęśliwe,że czas fajerwerków już minął. W noc sylwestrową - podobnie,jak Twoje - siedziały w łazience,garderobie i pod kominkiem. I tak im się oczy świeciły,że aż... Odpowiedz Link
leziox Re: Poswiateczna ospalosc 03.01.13, 15:42 Osobiscie wcale nie strzelalem z niczego,dawniej czesto i owszem,ale jakos chyba to juz przeszlo oraz przeminelo z wiatrem. Wiatr wprawdzie u mnie tez jest,na razie nie pada,ale pewnie bedzie-tylko za to mam 8 stopni w plusie wiec mozna byloby myslec ze prawie wiosna. Ale cos tak sobie mysle,ze zima da nam jeszcze popalic. Odpowiedz Link
super.halusia Re: Poswiateczna ospalosc 03.01.13, 16:34 pierwszy dzień w pracy,po dwóch tygodniach,załamka Odpowiedz Link
izydor88 Re: Poswiateczna ospalosc 03.01.13, 16:53 7,7 na termometrze. Ja się cieszę,że wreszcie wszystko wraca do normy. Te dni świąteczne mnie dobijały. Chyba mam mentalność chomika,albo...starego leminga Odpowiedz Link
leziox Re: Poswiateczna ospalosc 03.01.13, 18:53 Zle nie jest ale nudnawo tak jakos i ciagle sie chce spac. O kotach nie mowie bo te to i tak umieja sobie zycie ulozyc. Odpowiedz Link
leziox Re: Poswiateczna ospalosc 03.01.13, 19:52 Spoko,nigdy nie wiadomo,co czlek za postac przybierze w nastepnym wcieleniu. Odpowiedz Link
girl_32 Re: Poswiateczna ospalosc 03.01.13, 20:06 A mnie się chce ! Oj jak mnie się chce Odpowiedz Link
leziox Re: Poswiateczna ospalosc 03.01.13, 20:17 A czego ci sie chce?Znowu niedobrego alkoholu? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Poswiateczna ospalosc 03.01.13, 20:51 Nie narzekajcie, trochę optymizmu !! przecież w tym roku jeszcze przed nami wiosna, lato i Polska złota jesień a ile gorzały do wytrąbienia !!! Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Poswiateczna ospalosc 03.01.13, 21:33 O qrcze i Ty z takim optymizmem o tym mówisz ? Odpowiedz Link
leziox Re: Poswiateczna ospalosc 03.01.13, 22:32 Przeciez widac to wyraznie ze wy wszyscy jacys tacy ospali jestescie i na innych forach tez podobnie.Niby toczy sie bajera,ale jakos tak niemrawo i powoli i cicho,bez ekscesów zadnych i wstrzásów. Odpowiedz Link