leziox Re: za ten stary rok 28.12.13, 19:52 Odmawiam toastu. Zeby go szlag trafil. Jak najszybciej. Ten stary rok. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: za ten stary rok 28.12.13, 20:46 Chętnie się napiję za stary rok, bo przynajmniej wiem, za co piję, bo picie za nowy, to picie, jak za kota w worku, pomijając ewentualne elementy kontynuacji. Na zdrowie! Odpowiedz Link
leziox Re: za ten stary rok 28.12.13, 22:07 Za nowy tez nie mam zamiaru pic. Ot tak,w ramach ostroznosci. Wole wypic za Was wszystkich,coby Wam sie dobrze wiodlo w nastepnym roku i zebyscie zdrowi byli. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: za ten stary rok 28.12.13, 22:25 Wszystkiego dobrego wszystkim meliniarzom i menelom. Bądźcie zdrowi wszyscy. Odpowiedz Link
zetka50 Re: za ten stary rok 28.12.13, 22:40 leziox napisał: > Za nowy tez nie mam zamiaru pic. > Ot tak,w ramach ostroznosci. > Wole wypic za Was wszystkich,coby Wam sie dobrze wiodlo w nastepnym roku i zeby > scie zdrowi byli. a o to własnie Leziu chodzi, bo my tu wszyscy zdrowi na tym forum i oby zdrowie dopisało. i dziękować żeśmy ten rok stary jakoś przezyli; dla mnie nie był najlepszy, ale dobry bo mąz z choroby wyszedł i jest ok; czyli wypić trzeba i podziękować,że nie był najgorszy i oczywiscie WYPIć! Odpowiedz Link
czarek_sz Re: za ten stary rok 28.12.13, 22:48 Ten rok nie był dla mnie zły ,owszem, były wzloty i upadki ale ogólnie nie narzekam. Było jak było. Chwalić Boga i dziękować za minione tyle mojego. Szczęśliwego Nowego Roku. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: za ten stary rok 29.12.13, 12:40 Gdyby tak wszystkie życzenia się spełniały byłoby piekło na ziemi Odpowiedz Link