13.01.14, 20:04
Lezio pisał kiedyś że chlał browara w Lolku. Dla nie wtajemniczonych - Lolek to odwrytka Bolka przy Al Niepodległości. Lolek niemal vis a vis kliniki na Banacha. O dziwo trzynaście lat mieszkałem na Mokotowie a w Lolku nigdy nie byłem i nie chlałem a trup padał bo co i raz zdjęcie poszukiwanego na drzewie. Nic straconego - może z Leziem wdepniemy do Lolka a później w Polskę ? kto wie co - czy nas później nie poszukają w okolicznych krzakach smile
Obserwuj wątek
    • leziox Re: Takie tam 13.01.14, 20:46
      Do Lolka chyba juz nie pójde,bo jakis maniak operujacy tam muzyká robi wszystko tak glosno,ze nie mozna przy piwku o niczym pogadac.
      To juz wole Zielona Gés albo Maniane na Foksal.
      • czarek_sz Re: Takie tam 13.01.14, 21:18
        Zielona Gęś to była na Batorego smile kuźwa wiem to bo wysiadywałem tam godzinki za mieszkaniem. Lata całe - kurwa sad i na próżno. Lolek Lezio to wiesz gdzie był. A wiesy gdyie bza Kameralna. Na rogu Rakowieckiej i Alej. tam tez sie chlalo.
        • leziox Re: Takie tam 13.01.14, 21:26
          No toz nie mowie ze Zielona Ges jest na Foksal,tylko pare krokow od Lolka.
          A Kameralna to relikt zamierzchlych czasow.
          • czarek_sz Re: Takie tam 13.01.14, 21:56
            Bywało że wracając z kolesiem z roboty /na Odyńca pomieszkiwał/ wdeptaliśmy na setę do Kameralnej. Wypiliśmy po secie i dumaliśmy co dalej. Oczywiście kolejna seta a później Bolek i abarot do domu opierdol od Janeczki a z rana kac i awantura. Że pijaku spadaj na drzewo i do roboty matole smile
            • czarek_sz Re: Takie tam 13.01.14, 22:21
              Pierdolić. Tak mawiał mój nie żyjący już uczyciel. Pan Władek. Mówił, jest robota to pierdolić smile gość nauczył mnie wódę chlać. Kochany Pan Władzio, z szacunkiem Panie Władziu. Z tongue_outanem Bogiem smile.

• czarek_sz Re: Takie tam 13.01.14, 22:53
                Jebać psy.
                • czarek_sz Re: Takie tam 13.01.14, 23:13
                  Motyla noga. Jebał pies melinka kaput, przeżyjemy. Nie takie dreszcze przeżyłem kuźwa smile. Dobranoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka