Dodaj do ulubionych

Chciałabym.....

03.04.14, 17:35
Chciałabym się z wami napić i poklikaćwink, ale od dwóch dni gazeta tak sie ociąga, że ni jak nie daję rady tak zwyczajnie poklikać. Mam otwarte dwa okienka forum i na jednym czytam, a drugie w tym czasie kręci się i kręci, zanim się otworzy. Klikam temat, kręci się, klikam, pokaż wszystkie, kręci się itd. No przecież od tego odechciewa się klikania. Wczoraj było to samo.
Czy jest na to jakaś rada, czy kompa walnąć przez okno?wink Interia, Allegro chodzą jak strzała, a gazeta nie.
Obserwuj wątek
    • czarek_sz Re: Chciałabym..... 03.04.14, 17:44
      Zawezwij hydraulika smile
    • debi_bebi Re: Chciałabym..... 03.04.14, 18:19
      U mnie w porządku, więc to chyba kłopoty z jakimś ich lokalnym serwerem, czy co?
      Mnie tylko wyjątkowo czesto od paru dni wylogowuje po krótkim czasie.
      https://tiny.pl/hmzgh
      • czarek_sz Re: Chciałabym..... 03.04.14, 19:12
        Może ma trojana czy coś. Być może kliknęła w coś i została zainfekowana, tylko hydraulik smile
        • zegor Re: Chciałabym..... 03.04.14, 19:18
          Tamarka z gazetą tak bywa i trzeba się przyzwyczaić.Możesz jeszcze sprawdzić u swojego dostawcy internetu,bo tu może być problem.
          Ja tak właśbie mam,zanim otworzę stronę,zdążę wypić drinka.....a miałem do piątku nie pić....big_grin
          Wszystlko wina netu......
          • zegor Re: Chciałabym..... 03.04.14, 19:19
            Za to podobno od poniedziałku ma mi się tak szybko otwierać,że nie nadążę pisać big_grin
            • tamaryszek44 Re: Chciałabym..... 03.04.14, 19:34
              W tej chwili chodzi bez zarzutu. To nie wina dostawcy bo Interia chodzi okej. Tylko na forum gazety co jakiś czas się wlecze. Wczoraj było to samo.
              Od poniedziałku zmieniasz dostawcę Zegor?
              • zegor Re: Chciałabym..... 03.04.14, 19:40
                tamaryszek44 napisała:

> W tej chwili chodzi bez zarzutu. To nie wina dostawcy bo Interia chodzi okej.
                > Tylko na forum gazety co jakiś czas się wlecze. Wczoraj było to samo.
                > Od poniedziałku zmieniasz dostawcę Zegor?

Nie Tamarko,mamy net osiedlowy,własny i kończy się modyfikacja.Podobno korzystna big_grin
    • zetka50 Re: Chciałabym..... 03.04.14, 19:34
      Tamarko wyłącz kompa na 5 min, czasem pomagasmile
      • tamaryszek44 Re: Chciałabym..... 03.04.14, 19:35
        Już kiedyś mi to Zetka radziłaś i nic nie pomogło.
        • zegor Re: Chciałabym..... 03.04.14, 19:41
          Jak się wyłączy,a potem nie włącza,
          to wtedy pomaga ......na nerwy big_grin
          • zetka50 Re: Chciałabym..... 03.04.14, 19:45
            wtedy to pomaga wypicie czegoś z % big_grin
            • zegor Re: Chciałabym..... 03.04.14, 19:47
              Zamiast włączanie komputera !
              Zgadzam się !
              • czarek_sz Re: Chciałabym..... 03.04.14, 20:28
                Można też uruchomić opcję uruchom ponownie podczas oczekiwania na instalację walnąć lunetę dodatkowo klepnąć parę zdrowasiek plując co i raz przez lewe ramię. Może pomoże, może big_grin
                • zegor Re: Chciałabym..... 03.04.14, 20:31
                  Żartujesz ???????
                  Zdrowaśki mi nie przeszkadzaja,
                  ale kto posprząta po pluciu przez lewe ramię ??????????
                  • zegor Re: Chciałabym..... 03.04.14, 20:37
                    A,po sprawdzeniu stwierdzam :
                    Przez prawe ramię pluje mi się wygodniej !
                  • anus-hka Re: Chcia?abym..... 03.04.14, 20:43
                    Gazeta widocznie ma problem z nadążeniem za melyniarzami zbyt szybko żartujecie a po za tym przpominam o podwyższonym standarcie tego przybytku i po prostu nie wypada pluc
                    • zegor Re: Chcia?abym..... 03.04.14, 20:49
                      Masz rację,nie wypada.....
                      A to co poplułem przez prawe,
                      mam nadzieję,
                      że nikt się nie poślizgnie i nie wypadnie.....
                      przez okno big_grin
                      • zetka50 Re: Chcia?abym..... 03.04.14, 20:51
                        Tamarko i jak, dalej to samo?
                        • zegor Re: Chcia?abym..... 03.04.14, 20:55
                          Net ws Tamarka ! : 0
                      • anus-hka Re: Chcia?abym..... 03.04.14, 20:54
                        Mały ruch w sumie a zanim sie rozkręci to może przyschnie
                        • czarek_sz Re: Chcia?abym..... 03.04.14, 21:12
                          Na melinie wszystko wypada, nawet jak flaszka zza pazuchy i bęc o posadzkę albo paw po spożyciu alkoholu niewiadomego pochodzenia. Lezio mnie wesprze w tym co mówię wiem o tym.
                          • tamaryszek44 Re: Chcia?abym..... 03.04.14, 21:15
                            Działa jak burza, widać ma swoje kaprysy jak niedopieszczona kobietawink
                            • zegor Re: Chcia?abym..... 03.04.14, 21:16
                              tamaryszek44 napisała:

> Działa jak burza, widać ma swoje kaprysy jak niedopieszczona kobietawink

Nie komentuję.......
                              • leziox Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 00:18
                                A co do niedopieszczonych kobiet-to sie nazywa syndrom niedopchniecia.
                                Straszne objawy.
                                Kobieta codziennie lazi wkurwiona jak wsciekla lwica.
                          • zegor Re: Chcia?abym..... 03.04.14, 21:15
                            Ty się lepiej wspieraj o ścianę,
                            bo Ci jaki pijany na rękę nadepnie......
                            • leziox Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 00:12
                              O sciane to lepiej kobite wspierac,podczas bzykania od tylca.
                              • tamaryszek44 Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 16:34
                                Na bzykanie od tylca lepszy jest stół nie ścianawink
                                • leziox Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 16:36
                                  Zalezy jaki stól i jak wysoki,zalezy tez czy wytrzyma.
                                  Bo taka plyta pazdzierzowa to sie rozleci z hukiem,czlek sobie czlonki poobija rózne i z bzykania nici ,za to dojdzie wizyta u lekarza.
                                  Naturalnie prywatnie, bo normalnie terminy wyczerpane do konca swiata i dalej.
                                  • tamaryszek44 Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 16:58
                                    Lezio, ty nie ufaj ścianom bo te teraz z tektury, albo z gipsu i nie są tak wytrzymałe jak powojenne mury. Tak samo mogą się rozlecieć jak dzisiejsze stoływink
                                    • leziox Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 17:30
                                      To moze mam najpierw te sciany opukac czy jak?
                                      Zanim skoncze opukiwac,panienka mi spieprzy w pole,myslac ze do czynienia z pierdolnietym jakim ma.
                                      • tamaryszek44 Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 17:49
                                        Oj tam, jak już sie tak uparłeś na ścianę to wejdźcie w pierwszą lepszą bramę starej kamienicy i w jakimś ciemnym koncie, ściana sie znajdziewink
                                        • zegor Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 19:52
                                          No i oczym ta nasza młodzież rozmawia.....

https://www.kiepy.pl/uploads/2011_12/06/19709_3481_500_Krolik-Bugs.jpg
                                          • anus-hka Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 19:57
                                            Ech Zegor ...samo życiebig_grin
                                            • zegor Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 20:02
                                              anus-hka napisała:

> Ech Zegor ...samo życiebig_grin

Oni młodzi se tak mogą po bramach,
                                              ja jestem zbyt wygodny wink
                                              I cenię wygodę partnerki....
                                              • anus-hka Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 20:32
                                                A to już zależy...od partnerki smile
                                                • zegor Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 20:41
                                                  Polemizował bym,ale po co ?????
                                                  Życie weryfikuje wszelkie sytuacje !
                                                  Te bramy,parki,ławeczki,przebieralnie w marketach
                                                  to tylko szczenięce wybryki.
                                                  Dojrzała kobieta chce spełnienia w wygodnym,intymnym pomieszczeniu,
                                                  wyrafinowanych pieszczot....a nie szybkiego numerku.
                                                  Szybki numerek to taki raz,na jakiś czas.....
                                                  • anus-hka Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 20:46
                                                    Dla partnerki ważne jest, że partner jest ją w stanie jeszcze zaskoczyc...a to bardzo odświeżające jest smile
                                                  • tamaryszek44 Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 20:46
                                                    łał, ale wykładzik strzeliłeś, no no!
                                                  • zegor Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 21:03
                                                    Bo nie boję się pisać tego,co myślę.
                                                    I piszę z pozycji przeżytych lat
                                                  • tamaryszek44 Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 21:06
                                                    I doświadczeń zapewnesmile
                                                  • zegor Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 21:09
                                                    tamaryszek44 napisała:

> I doświadczeń zapewnesmile

Może i faktycznie doświadczenia...
                                                  • zegor Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 21:11
                                                    tamaryszek44 napisała:

> I doświadczeń zapewnesmile

Rozróżniam dwa sposoby :
                                                    Dupcyć się
                                                    i kochać się !
                                                    Do wyboru big_grin
                                                  • zetka50 Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 21:07
                                                    zegor napisał:

> Bo nie boję się pisać tego,co myślę.
                                                    > I piszę z pozycji przeżytych lat

i masz rację Zegor, mnie by tam w krzaczorach wygodnie nie było, wolę w sypialni ale za to na wszystkie sposobybig_grin
                                                  • zegor Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 21:08
                                                    Bo wiesz co dobre big_grin
                                                  • tamaryszek44 Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 21:11
                                                    W krzaczkach to ja bym nie chciała, ani na piasku itp. Najlepiej w domowym zaciszu.
                                                  • zegor Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 21:13
                                                    No widzisz !
                                                    To gdzie ta brama,ściana itp????
                                                  • zetka50 Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 21:18
                                                    zegor napisał:

> Bo wiesz co dobre big_grin

a w samochodzie to kiedyś się działo, oj działobig_grin
                                                  • zegor Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 21:20
                                                    Bo w samochodzie pozycja jęźdzca.....nie ma sobie równych big_grin
                                                  • zetka50 Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 21:37
                                                    zegor napisał:

> Bo w samochodzie pozycja jęźdzca.....nie ma sobie równych big_grin

nie tylkobig_grin
                                                  • zegor Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 21:41
                                                    No to pewnie bym się czegoś od Ciebie nauczył big_grin
                                                  • leziox Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 21:42
                                                    Ochota na igraszki nie zalezy od wieku ani ochoty na wygody.
                                                    Ile kobiety tyle gustów i zakamuflowanych chéci na odmiane i cos nowego.
                                                    Ja nie chce do konca twierdzic ze w lózku to tylko sie bzykaja zboczki,ale cos w tym jest.
                                                    Brama,auto,krzaczki czy zarosla podczas spaceru po lesie sa chetnie przez kobiety witanym rozweselaczem.Natura,morze,ciepelko dziala na kobiety wyjatkowo odprezajaco,nie mowiac juz o plywaniu na golasa.
                                                    Naturalnie jesli sie kto uprze to moze cale zycie spedzic w lozku,w komforcie i wygodzie-jego sprawa/strata.
                                                  • zegor Re: Chcia?abym..... 04.04.14, 21:46
                                                    Jak byłem w Twoim wieku,to też tak uważałem,teraz cenie wygodę,
                                                    chociaż nie odżegnuję się,że ze względu na potrzeby chwili
                                                    nie można by skoczyć np.na plażę big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka