tropem_misia1 02.06.14, 07:36 a co nie warto? Tak się zapytuję , bo się obudziwszy myśl taką jedną dostrzegłam w głowie: Nic nie warto. Ale wstałam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Co warto 02.06.14, 07:43 Warto sie napic ale nie warto miec kaca. Warto sie wyspac. Nie warto isc do pracy-bo placa i tak zawsze za malo ale sie musi. Odpowiedz Link
chomisiu_nowy Re: Co warto 02.06.14, 07:43 warto wiedzieć, kiedy należy sobie odpuścić. Walenie głową w mur nie ma sensu. Chomik też się obudził, ale jeszcze nie wie, czy warto Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Co warto 02.06.14, 07:51 Miś zapytał a co nie warto - upić się warto Misiaku. Jak coś jakby co to alkohol lekiem bez recepty na wszystkie zajady i smutki. Że szkodzi niby ? a walić to bo co dzisiaj nie szkodzi jak wszystko szkodzi. Poza czystą ojczystą Odpowiedz Link
leziox Re: Co warto 02.06.14, 07:54 Obudzic sie to zawsze jest warto. Jesli sie czlek nie obudzil a zamiast tego widzi u siebie jakas idiotyczna aureolke nad glowa i pierze mu leci z tylu plecow z wylinialych skrzydelek to znaczy ze sie cos nie zgadza. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Co warto 02.06.14, 08:22 no fajnie wiedzieć ,że to skrzydełka i aureolka , a nie kociołek z siarką)) Odpowiedz Link
anus-hka Re: Co warto 02.06.14, 07:56 posłuchajta malkontenty "Upić się warto" Hemara w mistrzowskim wykonaniu! Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Co warto 02.06.14, 08:07 Sory ale to nie do mnie - z tym malkontentem jezdem urodzonym optymistą i zawsze z flaszką na i w rence więc spoko Anusia w zrujnowanym lokalu na Woli śpiewał Stasiek Grzesiuk i Muniek Staszczyk. Ktoś wie gdzie był ten lokal bo ja nie wiem ? Piekutoszczak, Feluś i Ja - Szwagierkolaska Odpowiedz Link
leziox Re: Co warto 02.06.14, 08:52 A malo to ich bylo, tych zrujnowanych lokali po wojnie? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Co warto 02.06.14, 09:02 Przeważnie były mety. Koło mnie /Żytnia Pl Opolski i okolice/ było ich jak lodu. I nie tylko gorzałą handlowali ale bimber pędzili który był tańszy. W przebłyskach pamiętam gdy w 50 tych ludzie wychodzili z bloków /zbudowanych przez Birkutowców/ ze stołami żarciem i gorzałą i przy ulicy jedli pili i bawili się w rytm muzyki z nakręcanego patefonu - działo się. Na ogół sztajerki leciały a mordobicia też były i to nie rzadko Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Co warto 02.06.14, 15:39 Jedno co warto to upić się warto! Czystą przejrzystą zakropić sie na śmierć! Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Co warto 02.06.14, 16:02 Dlaczego zaraz na śmierć !!!! dla zdrowotności dla kurażu na smutki owszem ale żeby na śmierć ??? !!!! bujaj się Fela bo za kilka dni niedziela Anusiu pokropisz mnie procentami ? proszę ale jeśli łaska to doustnie proszę Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re: Co warto 02.06.14, 18:41 Oj, sory! to był cytat zasłyszanej piosenki..... cosik takiego .... >>"Kochać nie warto całować nie warto co jedno warto upić się warto czystą, przejrzystą zakropić sie na śmierć......" << Odpowiedz Link