02.06.14, 07:36
a co nie warto?

Tak się zapytuję , bo się obudziwszy myśl taką jedną dostrzegłam w głowie: Nic nie warto.

Ale wstałam.
Obserwuj wątek
    • leziox Re: Co warto 02.06.14, 07:43
      Warto sie napic ale nie warto miec kaca.
      Warto sie wyspac.
      Nie warto isc do pracy-bo placa i tak zawsze za malo ale sie musi.
    • chomisiu_nowy Re: Co warto 02.06.14, 07:43
      warto wiedzieć, kiedy należy sobie odpuścić. Walenie głową w mur nie ma sensu.

Chomik też się obudził, ale jeszcze nie wie, czy warto smile
      • czarek_sz Re: Co warto 02.06.14, 07:51
        Miś zapytał a co nie warto - upić się warto Misiaku. Jak coś jakby co to alkohol lekiem bez recepty na wszystkie zajady i smutki. Że szkodzi niby ? a walić to bo co dzisiaj nie szkodzi jak wszystko szkodzi. Poza czystą ojczystą smile
      • leziox Re: Co warto 02.06.14, 07:54
        Obudzic sie to zawsze jest warto.
        Jesli sie czlek nie obudzil a zamiast tego widzi u siebie jakas idiotyczna aureolke nad glowa i pierze mu leci z tylu plecow z wylinialych skrzydelek to znaczy ze sie cos nie zgadza.
        • tropem_misia1 Re: Co warto 02.06.14, 08:22
          no fajnie wiedzieć ,że to skrzydełka i aureolka , a nie kociołek z siarkąsmile))
      • czarek_sz Re: Co warto 02.06.14, 08:07
        Sory ale to nie do mnie - z tym malkontentem sad jezdem urodzonym optymistą i zawsze z flaszką na i w rence więc spoko Anusia wink w zrujnowanym lokalu na Woli śpiewał Stasiek Grzesiuk i Muniek Staszczyk. Ktoś wie gdzie był ten lokal bo ja nie wiem ?

• leziox Re: Co warto 02.06.14, 08:52
          A malo to ich bylo, tych zrujnowanych lokali po wojnie?
          • czarek_sz Re: Co warto 02.06.14, 09:02
            Przeważnie były mety. Koło mnie /Żytnia Pl Opolski i okolice/ było ich jak lodu. I nie tylko gorzałą handlowali ale bimber pędzili który był tańszy. W przebłyskach pamiętam gdy w 50 tych ludzie wychodzili z bloków /zbudowanych przez Birkutowców/ ze stołami żarciem i gorzałą i przy ulicy jedli pili i bawili się w rytm muzyki z nakręcanego patefonu - działo się. Na ogół sztajerki leciały a mordobicia też były i to nie rzadko smile
            • tamaryszek44 Re: Co warto 02.06.14, 15:39
              Jedno co warto to upić się warto!
              Czystą przejrzystą zakropić sie na śmierć!
              • czarek_sz Re: Co warto 02.06.14, 16:02
                Dlaczego zaraz na śmierć !!!! dla zdrowotności dla kurażu na smutki owszem ale żeby na śmierć ??? !!!! bujaj się Fela bo za kilka dni niedziela Anusiu smile pokropisz mnie procentami ? proszę ale jeśli łaska to doustnie proszę smile
                • tamaryszek44 Re: Co warto 02.06.14, 18:41
                  Oj, sory! to był cytat zasłyszanej piosenki..... cosik takiego ....
                  >>"Kochać nie warto
                  całować nie warto
                  co jedno warto
                  upić się warto
                  czystą, przejrzystą
                  zakropić sie na śmierć......" <<

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka