Dodaj do ulubionych

"Moja droga ja Cie...."

11.04.15, 15:00
"Moja droga..." asfaltowa ktoredy jezdze co dzien.
To zdjecie to u germancow zrobione Leziox? Bo ten chodnik to jakis takis...
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 17:16
      Rzeczywiście swojski ten chodniksmile))
    • tropem_misia1 Re: a z serii 11.04.15, 17:17
      znajdź szczegóły to i roślinność chyba nasza...tongue_out
      • leziox Re: a z serii 11.04.15, 17:21
        No bo to jest jak najbardziej swojski krajobraz.
        Zwłaszcza chodniki.
        Brawo za spostrzegawczość.
        • tropem_misia1 Re: a z serii 11.04.15, 17:23
          To Dunajec zasłużył na pochwałę.
          Ja tylko kiwnęłam łebkiem.
          • leziox Re: a z serii 11.04.15, 17:24
            No dobra. Uznajmy że jest to fragment nowego filmu grozy, a spod rozpruwającego się właśnie chodnika wychynie wkrótce Godzilla.
            • tropem_misia1 Re: a z serii 11.04.15, 17:27
              Godzilla to chyba wychodziła z wód o ile pamiętam..i to oceanu(?)
              Taki wybrzuszony chodnik kojarzy mi się z filmem "Wojna światów".Coś wylazło
            • cambria1.2 Re: a z serii 11.04.15, 17:41
              To jest jak najbardziej film wiosennej GROZY i zgrozy. Bo chodnik wygląda jak sukienka, co się... ekhm... rozłazi na bokach po zimie... Rozpruwa i wybrzusza...
              • dunajec1 Re: a z serii 11.04.15, 18:23
                To tak zartem zapytalem o ten chodnik, bo droga (Lezioxa)? asfaltowa wyglada ladnie, nie tak jak u mnie ze trzeba slalom gigant uprawiac jadac po ulicy.
            • mori111 Re: a z serii 11.04.15, 19:17
              Albo uznajmy, że kładli go pijani robotnicy.
              • leziox Re: a z serii 11.04.15, 19:24
                To nie wina robotników. A przynajmniej nie od razu.
                A za coś trzeba się też napić.
                • mori111 Re: a z serii 11.04.15, 20:15
                  No przecież wylali piękny asfalt, więc było za co tongue_out
    • to_ja_pisze Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 18:19
      Dla mnie to przede wszystkim droga z górki.
      Reszta nieważna.
      • rudka-a Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 18:32
        Droga, jak stół - gładziutka...
        zielonooo, przyjemnie, to się chodnika przyczepili...suspicious
        wyremontują!....najpierw autostrady suspicious
        • leziox Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 18:43
          No właśnie jechało się tą drogą do autostrady.
          A Godzilla łaziła też po kanałach to i spod chodnika mogłaby się wynurzyć.
          • rudka-a Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 18:46
            Troszke się chodniczek...podniósł, ale ogólnie widoczek przyjemny smile)
            pańciom w szpilkach proponuje pobocze wink)
            dla tych w trampkach, traperach - idealny smile)))))
            • cambria1.2 Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 18:54
              Szpilki to niech łapią stopa albo niech się ...zmotoryzują. Co mają dziurawić pobocze suspicious
              • rudka-a Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 19:02
                no, ba!...atrakcyjne będzie...hamowanie suspicious
                • leziox Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 19:08
                  No akurat. Pokaż mi tira, co jadąc z takiej góry z ładunkiem 40 ton będzie się zatrzymywał nawet dla szpilek. Toż to zanim wyhamuje to za następną górą się schowa.
                  • cambria1.2 Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 19:25
                    Oj tam, to szpilki podbiegną najwyżej wink
                  • rudka-a Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 19:35
                    Czyli miejsce spotkania szpilek i tirowca - parking wink
                    • cambria1.2 Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 19:40
                      Albo utwardzane pobocze wśród młodych sosen...
                      • rudka-a Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 19:44
                        Czy ja wiem? wink)
                        tu chyba nie rozchodzi się o...romantyzm wink)))))))
                        • cambria1.2 Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 19:52
                          Nie, raczej o pozytyw(istycz)ny funkcjonalizm wink
                          • rudka-a Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 20:07
                            Aa, to pozytywnie sobie funkcjonują...wink ptaszki świergolą
                            chwila relaksu.....miesiąc leczenia suspicious big_grin
                            • cambria1.2 Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 20:10
                              Hehehe smile Przeczytało mi się: misiąc leżenia... Znaczy, dłuuuuuuuga trasa. Z zakrętami...
                              • rudka-a Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 20:14
                                Może i zabierze tę szpilkową w trasę wink)
                                będzie mu ogonowa z torebki na kuchence przyrządzać big_grin
                                suspicious
                                • cambria1.2 Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 20:17
                                  Nooo ba! Tylko ogonową! Na ostro wink
                                  • rudka-a Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 20:20
                                    Dużo trza popierzyć...inaczej w smaku mdła i belejaka wink))))))
                                    • to_ja_pisze Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 20:24
                                      Sto lat nie jadłam ogonówki.
                                      • cambria1.2 Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 20:26
                                        No dobrze, a przeczytałaś cały wątek, że tak nieśmiało zapytam?
                                        • to_ja_pisze Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 20:28
                                          Tak i ogonówka mnie zachwyciła najbardziej tongue_out
                                          • cambria1.2 Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 20:31
                                            Aaa, to ok smile Czyli tak, szpilek nie proponuję, ale możesz zaczać zjeżdżać z górki. Być może na poboczu czeka jakiś ... kucharz wink
                                            • rudka-a Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 20:35
                                              A jak sie będzie specjalizował tylko w pomidorowej? suspicious
                                              big_grin
                                              • cambria1.2 Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 20:39
                                                Byle przypraw dodawał wink
                                              • to_ja_pisze Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 20:41
                                                W sumie jak z ryżem to też może być smile
                                                • cambria1.2 Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 20:44
                                                  Typ azjatycki wink
                                                  • to_ja_pisze Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 20:46
                                                    Tak właśnie smile
                                            • to_ja_pisze Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 20:39
                                              Mogę też ugotować sobie sama smile
                                              • cambria1.2 Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 20:41
                                                Eeee, tak to zawsze można. Chodzi o to, żeby mieć kogo pochwalić albo zganić za ... gotowanie wink
                                              • rudka-a Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 20:41
                                                ...ale przyznasz, że juz tak nie smakuję, jak zrobione przez kogoś smile)
                                                • to_ja_pisze Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 20:46
                                                  Zależy czy smacznie wink
                                                  • rudka-a Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 20:48
                                                    Kurna...bardziej stawiałabym na czystość wink)
                                                    co z tego, że na złotym talerzu i frykasami przyprawione, ozdobione, jak łapy brudne suspicious wink))
                                                  • to_ja_pisze Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 21:16
                                                    No nie mówimy o elementarnych sprawach tongue_out
                                                  • rudka-a Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 21:21
                                                    Dla nas, to sa sprawy podstawowe!...
                                                    niektórzy mają na ten temat inne zdanie wink))
                                    • cambria1.2 Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 20:25
                                      Oooo matko. Obejrzalam cały taniec tego króliczka pod słupem... Asz mię kręgosłup rozbolał. To tak ...nie na temat smile
                                      • rudka-a Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 20:26
                                        AAa, dorabia sobie tak w weekendy na rurze big_grin
                                        • cambria1.2 Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 20:31
                                          Giętka bestia wink
                                          • rudka-a Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 20:34
                                            Zgłosić go do Tańca z Gwiazdami? wink)
                                            czy innego Mam Talent smile
                                            się bidok marnuje trochę smile))
                                            • cambria1.2 Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 20:36
                                              To jeszcze nie występował w tv? To na co, Rudko, czekasz? Aż się dyskopatii nabawi? suspicious
                                              • rudka-a Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 20:41
                                                Nie sad
                                                sądziłam, że zjawi sie tu łowca talentów i będzie negocjował w sprawie....suspicious
                                                wiesz...kontrakt....Las Palmas, albo inny Las big_grin
                                                gaża, flesze, wywiad na Pudelku suspicious smile))))))
                                                • cambria1.2 Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 20:42
                                                  Może i zaglądał, ale wtedy akurat zapodałas tego zdechniętego kota...
                                                  • rudka-a Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 20:44
                                                    Hahaha big_grin big_grin
                                                    nooo, rzeczywiście, jakby w agonii alkoholowej był suspicious
                                                  • leziox Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 23:04
                                                    Kot nie jest zdechnięty tylko po prostu leży sobie na pleckach i łypie ślepiami gupio.
                                                    smile
                                                  • cambria1.2 Re: "Moja droga ja Cie...." 11.04.15, 23:33
                                                    Czterokończynowo niedysponowany. Więc sorry, ani nie zatańczy z gwiazdami, ani nie pośpiewa, nie mówiąc już o gotowaniu. Na te piękne oczy nic nie załatwi...
                                                  • dunajec1 Re: "Moja droga ja Cie...." 12.04.15, 03:24
                                                    "....takie czarne oczy gdybym ja je miaaaaalllllll ................."
                                                    Ale mam tylko niebieskie, no juz nie bede przeklinal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka