coco.franelka 07.11.19, 17:38 Nie ma mojego browarka pod zlewem!!!! Zapomniałeś przynieść z piwniczki! A może ktoś się nie bał i...wypił za mnie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Szefie!!!!! 07.11.19, 18:58 Może to ci, którzy wnosili lodówkę na piętro, poczuli się nieco zdrożeni i spragnieni. Ja tam flaszkę wstawiłem gdzie trzeba. Kijem tego, kto nie pilnuje swego. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Szefie!!!!! 07.11.19, 19:40 No tak, zawsze jest ktoś winny, ja nie Nic nie zakosili, uwinęli się w pięć minut i pojechali. Cały czas miałam ich na oku Trudno.... muszę uszczknąć swój własny zapasik Odpowiedz Link
leziox Re: Szefie!!!!! 07.11.19, 19:42 Nikt nic nie widział, nikt nic nie słyszał. A ktoś się nie bał i zajebał. Czeski film. Letni, Chamski Podryw- "RADIO" (PARODIA Enrique Iglesias- "Subeme La Radio") Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Szefie!!!!! 07.11.19, 19:58 No i widzisz szefie? Dopiero co był nowy tysiączek, a już druga setka pęka Odpowiedz Link
leziox Re: Szefie!!!!! 07.11.19, 20:21 Zebyście tak zarabiały pieniądze, tak samo szybko, jak tłuczecie wątki, to nikt z nas nie narzekałby na biedę. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Szefie!!!!! 07.11.19, 20:30 Bo my zdolne jesteśmy... i to do wszystkiego Odpowiedz Link