dunajec1 25.11.19, 01:03 ...piernikiem, cholera nie odpuscilem, podbuntowaliscie mnie, zaczalem "wojne" robic to sie pani wziela za piernik, za jakas gdzinke bedzie. Smacznego zycze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coco.franelka Re: Pachnie.... 25.11.19, 11:04 No... mnie też pachnie, ale nie piernikiem Ale to też miły, bardzo miły zapach Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Pachnie.... 25.11.19, 11:27 Żeby was nie trzymać w niepewności.... browarek otworzyłam!! Bo łiskacza od szefa się dług nie doczekam Odpowiedz Link
leziox Re: Pachnie.... 25.11.19, 12:07 Whisky o tej porze przymula. Chyba nie chcesz być przymulona od samego rana? Chociaż licho wie, co tam Ci pachnie. Może coś rozweselająco-przymulającego. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Pachnie.... 25.11.19, 12:42 E tam... jaka korupcja! Po prostu "dobrze pachnie"... coby to nie było Odpowiedz Link
leziox Re: Pachnie.... 25.11.19, 12:46 No jak się to mówi, pieniądze nie śmierdzą. Ale żeby tak kogoś korumpować piernikiem, to jeszcze nie słyszałem. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Pachnie.... 25.11.19, 13:09 Można WSZYSTKIM! tylko trzeba trafić w "czuły punkt" Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Pachnie.... 25.11.19, 12:06 Melyna żyje jeszcze "domowym" życiem.... jak zwykle wieczorem się ożywi A teraz proszę popijać we własnych domowych pieleszach, na własny rachunek Odpowiedz Link
leziox Re: Pachnie.... 25.11.19, 12:08 No ja zawsze na własny rachunek piję. Co do reszty melyniarzy, jest raczej odwrotnie. Ciągle muszę coś stawiać, bo jak nie postawię flachy na uspokojenie/zaspokojenie chciwych gardeł, to zaraz awantura i wyrzuty, że taki zły jezdem. Odpowiedz Link
leziox Re: Pachnie.... 25.11.19, 13:01 Zmęczyło mnie te oglądanie. Za bardzo znajome klimaty. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Pachnie.... 25.11.19, 13:08 Zamykamy oczy, żeby nie widzieć, ale takie dzieci są.... wszędzie Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Pachnie.... 25.11.19, 13:07 Taaaa.... małe duże, stare dzieci... potwory... tylko kto je wychował?? Straszne, ale prawdziwe... Odpowiedz Link
leziox Re: Pachnie.... 25.11.19, 13:19 Niektóre się z tego wygrzebią. Inne skończą w więzieniach, psychiatrykach albo zachleją się na śmierć. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Pachnie.... 25.11.19, 16:36 Tych, które się wygrzebią, będzie mały procent. Dobre chociaż i to. Ale co z resztą? Dlaczego nikt nie umie im pomóc? Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Pachnie.... 25.11.19, 18:01 Dwa art. które wszystkim polecam businessinsider.com.pl/finanse/makroekonomia/rzad-obchodzi-regule-wydatkowa-ws-13-emerytury-wywiad-z-ludwikiem-koteckim/6qky1v2 businessinsider.com.pl/rozwoj-osobisty/zdrowie/rynek-pracy-w-polsce-imigracja-moze-go-uratowac/qphq4hw Odpowiedz Link
leziox Re: Pachnie.... 25.11.19, 19:40 Oj pachnie to wszystko, pachnie. Pachnie kryminałem. Tylko że nasze święte krowy, czyt. politycy, zawsze dziwnym trafem pozostawały bezkarne, bez względu na to, co narobiły wbrew woli narodu i na jego szkodę. Teraz też nie będzie inaczej. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Pachnie.... 25.11.19, 19:42 A ja mam nadzieję, że tym razem rozliczą i to dokładnie. Oby. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Pachnie.... 25.11.19, 19:50 Ale nie tylko w sferze finansowej pachnie kryminałem... a w Ministerstwie Sprawiedliwości? Zero nadal bezkarne, a to co wyprawia ze swoimi kumplami, wieje grozą... Europa patrzy na nas i się dziwi, co się z nami stało.... A ich nic nie rusza... wyrok SN? nie wykonujemy bo nie i koniec. Teraz sędzia z Olsztyna, który w wyroku nakazał pokazanie list poparcia dla sędziów z KRS, został natychmiast z Sądu Okręgowego skierowany do Sądu Rejonowego, i to z jakimi komentarzami wiceministrów.... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Pachnie.... 25.11.19, 19:53 A System Pegasus?... Oni wszyscy w PiS są paranoikami... począwszy od prezesa. www.newsweek.pl/polska/polityka/system-pegasus-najpotezniejsze-narzedzie-do-inwigilacji-w-rekach-polskich-sluzb/kr2jtqb Odpowiedz Link
leziox Re: Pachnie.... 25.11.19, 20:24 To nie jest żadna paranoja, tylko marzenie KAZDEGO rządu, aby wiedzieć jak najwięcej o obywatelach. Im rząd bardziej dyktatorski tym większa i brutalniejsza kontrola ludzi. Taki rząd wie, że w razie obsuwy i rewolucji nikt go nie uratuje przed szubienicą. W Polsce nie można mówić o dyktaturze w żaden sposób, przynajmniej na razie. Ale zobaczymy jak sytuacja będzie nadal się rozwijać. Póki co, możemy sobie jeszcze pisać na forach Gazety, a Michnika oraz redakcji na razie nikt nie zamknął. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Pachnie.... 25.11.19, 20:32 Ciekawe jak długo jeszcze.... A swoją drogą, to co ten Pegasus potrafi, przyprawia o dreszcze... A pamiętasz jak to jeden z kumpli nijaki Wąsik miał w gabinecie aparaturę podsłuchową i siedział przy niej całymi godzinami? Oni już dawno mieli fioła na punkcie podsłuchów.... Zero to już był znany z tego w czasie studiów... Odpowiedz Link
leziox Re: Pachnie.... 25.11.19, 20:35 To się za naszych czasów nazywało zainteresowanie elektroniką. Odpowiedz Link
leziox Re: Pachnie.... 25.11.19, 20:49 Oj tam oj tam... Niektórym można bardziej niż bardzo. I co im zrobisz? Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Pachnie.... 25.11.19, 21:04 Do czasu, do czasu.... Dopóty dzban wodę nosi, dopóki się ucho nie urwie... Odpowiedz Link
leziox Re: Pachnie.... 25.11.19, 21:12 My możemy sobie pogadać i wypić. Kasta "Panów" tak dalece straciła kontakt ze społeczeństwem, iż wydaje im się że istnieją tylko oni i ich nieraz bardzo dziwne decyzje. A naród jest tylko od płacenia na ich utrzymanie. I raz na jakiś czas zagrać w wybory. Na wybory można naobiecać wszystko, a zaraz potem dostać nagłej amnezji. No przecież się zdarza. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Pachnie.... 25.11.19, 21:18 Oni stracili nie tylko kontakt ze społeczeństwem... oni stracili kontakt z rzeczywistością. Żyją w innym świecie - swoim świecie... Odpowiedz Link
leziox Re: Pachnie.... 25.11.19, 21:26 No o tym właśnie piszę. Gdyby tylko jeszcze nie przeszkadzali, to człek nie zauważałby nawet ich istnienia. Niech tam sobie siedzą w swych rezydencjach i bunkrach. Naród albowiem bez polityków może się obyć, ale nigdy odwrotnie. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Pachnie.... 25.11.19, 21:32 Gdyby tak siedzieli w swoich bunkrach to nie byłoby tak źle, ale oni do tego mają parcie na szkło - kamery, telewizja, internet.... wszędzie ich pełno i ciągle wciskają nam ten swój kit Odpowiedz Link
leziox Re: Pachnie.... 25.11.19, 21:35 A kto kogo zmusza do oglądania telewizji z ich pysiami w programach? Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Pachnie.... 25.11.19, 21:40 Coś tam trzeba obejrzeć w tej tivi, w końcu po to się ją ma, ale oni się wszędzie wpychają, strach lodówkę otworzyć, bo może któryś wyskoczyć... Odpowiedz Link
dunajec1 Re: Pachnie.... 25.11.19, 22:56 Ale trzeba powiedziec ze te 40% czy ponad jednak glosowalo na pisiorkow, czy to tylko kler w tym pomogl? czy co inne? Odpowiedz Link
leziox Re: Pachnie.... 25.11.19, 22:59 Ja nie wiem, ja się nie znam, mnie tylko te 40 % jara co w butelce jest a nie jakieś inne. Odpowiedz Link