Dodaj do ulubionych

A jednak.....

13.02.20, 15:23
Pisałam chyba 2 dni temu o kłopotach z opłatami w banku.... Otóż bank musi sprawdzać dowód osobisty przy wpłacaniu! Dotyczy to wszystkich!! Oczywiście winna jest.... Unia

supernowosci24.pl/bank-prosi-o-dowod-przy-placeniu-rachunkow/
Sąsiadka opłaciła na poczcie, bez problemu, po staremu....
Obserwuj wątek
    • gryf-land1 Re: A jednak..... 13.02.20, 19:42
      Bo bank chce wiedzieć kto jest tym dobroczyńcą w wpłacaniu, a poczta to już przeżytek, dlatego po staremu.
      • coco.franelka Re: A jednak..... 13.02.20, 19:52
        Dobrze mają ci co mają konto w banku i przez internet robią opłaty. Bo jeśli pójdą zrobić opłaty w banku to dowód będą musieli pokazywać. Paranoja...
        • gryf-land1 Re: A jednak..... 13.02.20, 19:58
          A przecież Ty też tak możesz.
          • coco.franelka Re: A jednak..... 13.02.20, 20:01
            Tyle razy już tłumaczyłam! suspicious I tak musiałby mi ktoś wyjmować z bankomatu na chleb czy inne zakupy które robi mi sąsiadka!! suspicious To już wolę jak mi listonosz gotówkę przyniesie.
            • gryf-land1 Re: A jednak..... 13.02.20, 20:54
              Nie. Po prostu niechby sąsiadka wypłaciła Tobie z bankomatu tyle, żeby zostało na opłaty przez internet. Wtedy masz kasę w domu i na koncie. Mając konto w każdej chwili wchodzisz na swoje przez neta i wszystko widzisz.
              • coco.franelka Re: A jednak..... 13.02.20, 21:03
                Sąsiadka nie wybierze z bankomatu, ani nie zapłaci moją kartą. Tak jak i nie kupi papierosów. Nie i już. suspicious
                • leziox Re: A jednak..... 13.02.20, 21:16
                  Sąsiadka może wybrać, przecież Cie nie okradnie jesli sobie ufacie. A mając konto byłabys niezależna od zakupow czynionych przez osoby które nie są regularnie u Ciebie. Kupowałabyś przez net. I nie mów też o opłatach za konto, spaliłabyś paczkę szlugów mniej i już opłaty zapłacone.
                  Ale o tym już dawno mówiłem, a zresztą chrzanu nie przetrzesz, baby nie przetrzesz.
                  Tylko już więcej nie narzekaj, bo pewne rzeczy wynikają tylko z Twojego uporu.
                  • coco.franelka Re: A jednak..... 13.02.20, 21:33
                    Przez net już nie mogę kupować, bo zlikwidowali! Teraz tylko w innym ale tam nie mogę - regulamin to wyjaśnia. Ja już to analizowałam na wszystkie strony, Nie da rady! Miałabym więcej kłopotów tylko suspicious
                    • dunajec1 Re: A jednak..... 13.02.20, 21:38
                      Coco, to co sie stalo z przyzeczeniami noworocznymi? Odlozone na nastepny rok?
                      • leziox Re: A jednak..... 13.02.20, 21:40
                        Ależ oczywiscie.
                        Trucie się postępuje dalej.
                        big_grin
                      • coco.franelka Re: A jednak..... 13.02.20, 21:51
                        Ciiiiiiiii.....chwilowo zawieszone suspicious

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka