leziox 03.06.24, 15:58 Powiedzonko, że każdy garnek ma swoją pokrywkę, nie przyda się szmacie na nic. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
straszliwywypadek Re: Pokrywka i garnek 03.06.24, 16:14 Ale że o co się rozchodzi, bo nie kumam? Odpowiedz Link
straszliwywypadek Re: Pokrywka i garnek 03.06.24, 17:17 leziox napisał: > A czy ja wiem? Wytrzeźwiejesz w końcu. A na bani to piosnkę proponuję. Stanisław Grzesiuk - Ballada o Felku Zdankiewiczu Odpowiedz Link
leziox Re: Pokrywka i garnek 03.06.24, 22:56 Znam praktycznie wszystko od Grzesiuka. Tak co wiesz... Ale posłuchać można. Ps. Aby nie mieć kaca, nie powinno się trzeźwieć. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Pokrywka i garnek 04.06.24, 05:10 Przyda - znajdzie pokrywkę i zacznie trzaskać o garnek by narobić hałasu. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Pokrywka i garnek 04.06.24, 07:27 Maanam - O! Nie Rób Tyle Hałasu [;Official Music Video]; Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Pokrywka i garnek 04.06.24, 08:18 Dwie pokrywki, to już prawie orkiestra .... Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Pokrywka i garnek 04.06.24, 08:20 Na razie mamy sekcję perkusyjną Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Pokrywka i garnek 04.06.24, 09:26 Talerze, nie? To garnek do góry dnem i dwie łyżki chyba się znajdą Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Pokrywka i garnek 04.06.24, 09:42 Nadal masz tylko perkusję - melodii ona nie zagra. Dlatego różne szmaty dokładają też sekcję "instrumentów smyczkowych" grając na nerwach użytkowników. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Pokrywka i garnek 04.06.24, 09:56 Rytmicznym krokiem dojdziemy do skompletowania całej orkiestry Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Pokrywka i garnek 04.06.24, 09:58 A po co, jak muzycznie prymitywnym rapem szmacie można rzec tak? Aifam Otwórz oczy Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Pokrywka i garnek 04.06.24, 10:03 A szmata w jakim kontekście, bo ja lubię jasne sytuacje Odpowiedz Link
straszliwywypadek Re: Pokrywka i garnek 04.06.24, 10:08 ruda.replay napisała: > A szmata w jakim kontekście, bo ja lubię jasne sytuacje Szmata kojarzy się z podłogą. A podłoga kojarzy się z kobietą upadłą. Odpowiedz Link
straszliwywypadek Re: Pokrywka i garnek 04.06.24, 10:26 ruda.replay napisała: > Podłozyłeś..nogę? Owiniętą w szmaty, czyli w onucę. Jak byłem we wojsku ludowym, to żem nosił jeszcze onuce. Owinięcie stopy onucą, to nie jest takie proste. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Pokrywka i garnek 04.06.24, 10:29 Podobno, nie owijałam, to i nie wiem... ale uważaj z tą owijką, bo jak źle owiniesz, to się możesz potknąć, a to zawsze bywa bolesne...taki upadek... Odpowiedz Link
straszliwywypadek Re: Pokrywka i garnek 04.06.24, 10:45 ruda.replay napisała: > Podobno, nie owijałam, to i nie wiem... > ale uważaj z tą owijką, bo jak źle owiniesz, to się możesz potknąć, a to zawsze > bywa bolesne...taki upadek... I nawzajem, madame. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Pokrywka i garnek 04.06.24, 10:54 Czy Ty mnie straszysz? to daremny trud, bo ja się nie boję. Odpowiedz Link
straszliwywypadek Re: Pokrywka i garnek 04.06.24, 11:02 ruda.replay napisała: > Czy Ty mnie straszysz? to daremny trud, bo ja się nie boję. s A kto cię straszy? Nie cytujesz i nie wiadomo kto cię straszy. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Pokrywka i garnek 04.06.24, 10:30 straszliwywypadek napisał: > Owiniętą w szmaty, czyli w onucę. Ptaszki mi doniosły, że gdzieś ćwierkałeś o możliwości zgłoszenia mojego forum do usunięcia. Przyjacielska rada: mierz siły na zamiary. Co prawda jeszcze dotąd nie zeszmaciłem się donosem na kogoś, ale zawsze może być pierwszy raz... A kartotekę masz bogatą. Odpowiedz Link
straszliwywypadek Re: Pokrywka i garnek 04.06.24, 10:41 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Ptaszki mi doniosły, że gdzieś ćwierkałeś o możliwości zgłoszenia mojego forum > do usunięcia. > Przyjacielska rada: mierz siły na zamiary. Co prawda jeszcze dotąd nie zeszmaci > łem się donosem na kogoś, ale zawsze może być pierwszy raz... A kartotekę masz > bogatą. J Odpowiedz Link
straszliwywypadek Re: Pokrywka i garnek 04.06.24, 10:44 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Ptaszki mi doniosły, że gdzieś ćwierkałeś o możliwości zgłoszenia mojego forum > do usunięcia. > Przyjacielska rada: mierz siły na zamiary. Co prawda jeszcze dotąd nie zeszmaci > łem się donosem na kogoś, ale zawsze może być pierwszy raz... A kartotekę masz > bogatą. > Nie nadużywaj słowa "kuwa", to ci nikt nie usunie forum. Przyjacielska rada: bądź mądry a nie głupi. Odpowiedz Link
straszliwywypadek Re: Pokrywka i garnek 04.06.24, 10:50 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Jesteś piękny gdy się śmiejesz. Ale dolna szczęka ci wypadła. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Pokrywka i garnek 04.06.24, 13:25 moze jeszcze taka relaksujaca lekturke dla nowicjuszy pawellist.wixsite.com/tajemniczychlebak/burito Odpowiedz Link
leziox Re: Pokrywka i garnek 04.06.24, 13:31 Jeśli ktoś jeszcze nie był chory na głowę, to po przeczytaniu paru linijek tych kibolskich opowieści na bank zachoruje, a psychika mu się wykrzywi na dobre. Odpowiedz Link