czcigodnystarzec 02.11.24, 22:48 Jestem oryginalny. Moje bany to udowodniły. A wy jak udowodnicie swoją oryginalność? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a74-7 Re: Oryginalność 02.11.24, 23:01 Ja nic nie musze udowadniac nikomu Ale tez nie musze klepac tego co wiem calemu swiatowi Odpowiedz Link
czcigodnystarzec Re: Oryginalność 02.11.24, 23:10 a74-7 napisał: > Ja nic nie musze udowadniac nikomu Sobie też nie musisz? Odpowiedz Link
borsuczyca.klusek Re: Oryginalność 02.11.24, 23:05 O widzę januszku, że tu się zakotwiczyłeś na stałe 😀 Odpowiedz Link
czcigodnystarzec Re: Oryginalność 02.11.24, 23:08 borsuczyca.klusek napisała: > O widzę januszku, że tu się zakotwiczyłeś na stałe 😀 > Na stałe, to nie ma nic pewnego. Oprócz kaca po piciu. Odpowiedz Link
leziox Re: Oryginalność 03.11.24, 11:44 Nie dają jeszcze jakiegoś orderu za bany? Może człek zaslużył, a tu nic. Smutne. Odpowiedz Link
czcigodnystarzec Re: Oryginalność 03.11.24, 12:15 leziox napisał: > Nie dają jeszcze jakiegoś orderu za bany? > Może człek zaslużył, a tu nic. > Smutne. > Orderu nie dają, bo 99% banów dostałem niezasłużenie i oni o tym wiedzą. Smutne to. Odpowiedz Link
leziox Re: Oryginalność 03.11.24, 14:51 Ja nie pisałem o tym, że zasłużyłeś (albo i nie) na bany, tylko że za taką ilością banów można byłoby przyznać Ci jakiś medal. Zasługi? Odpowiedz Link
czcigodnystarzec Re: Oryginalność 03.11.24, 14:56 leziox napisał: > Ja nie pisałem o tym, że zasłużyłeś (albo i nie) na bany, tylko że za taką ilo > ścią banów można byłoby przyznać Ci jakiś medal. Zasługi? > No to daj mi bana. Ale order też mi daj. No chyba, że ban niezasłużony. Odpowiedz Link
leziox Re: Oryginalność 03.11.24, 15:12 Na melynie bany są na kartki, znaczy, nie tak, że ogólnodostępne na życzenie są. Odpowiedz Link
taniarada Re: Oryginalność 04.11.24, 05:53 czcigodnystarzec napisał(a): > leziox napisał: > > Ja nie pisałem o tym, że zasłużyłeś (albo i nie) na bany, tylko że za ta > ką ilo > > ścią banów można byłoby przyznać Ci jakiś medal. Zasługi? > > > > No to daj mi bana. > Ale order też mi daj. > No chyba, że ban niezasłużony. > > On dana dana od bana do bana. Wygrywasz Januszek talon na balon. W kiciu sami niewinni siedzą 😂 > > Odpowiedz Link
czcigodnystarzec Re: Oryginalność 04.11.24, 06:30 taniarada napisał: > > On dana dana od bana do bana. Wygrywasz Januszek talon na balon. W kiciu > sami niewinni siedzą 😂 Jak nie wiesz, to się nie odzywaj. Czyli prościej - cieć cicho siedź. Odpowiedz Link
taniarada Re: Oryginalność 04.11.24, 09:51 Przeca ci pisałem kiedyś byś uważał i nie zakładał idiotycznych wątków. Zwierzę się nauczy pewnych rzeczy człowiek nie. Ale to twoja broszka. Odpowiedz Link
e-zybi Re: Oryginalność 03.11.24, 16:02 Chcesz powiedzieć, że jesteś lepszy bo oryginalny Taki Tofik z Ciebie! Odpowiedz Link
czcigodnystarzec Re: Oryginalność 03.11.24, 16:43 e-zybi napisał: > Taki Tofik z Ciebie! > Kto/co to jest Tofik? Odpowiedz Link