03.09.12, 12:36
Witam
Nie jestem mloda i piekna, a takze nie mam skonczonej pedagogiki ani psychologi, nie znam jezykow i gier komputerowych, nie mam samochodu ani prawa jazdy,ale za to jestem wesola babcia kolo szecdziesiatki, ktora wychowala juz mnostwo dzieciaczkow, mam duzo ciepla, przytule,poglaskam,ukolysze do snu bo moze akurat pociecha ma niekorzystny biometr, naucze roznosci, ugotuje smaczny obiadek czy deserek, pojde na dlugi spacerek, mimo ze na polku slota czy snieg, pokaze duzo ciekawych rzeczy, opowiem bajeczke, poczytam ksiazeczke, porysuje i pomaluje razem z pociecha, naucze dobrych manier a takze pobawie sie na podlodze samochodzikami czy kolejka,odpowiem na tysiace pytan.Moze byc jedno dzieciatko a takze blizniaki czy rodzenstwo.Moge zajac sie dzieciaczkiem o roznych porach, przyjsc w sobote czy niedziele.Nie mam nalogow.Jesli sa Panistwo zainteresowani niania babcia prosze o kontakt.
Szukam pracy w domu wolnym od nalogow, a przedewszystkim wolnym od narkowtykow,dymu i alkocholu.

Obserwuj wątek
    • agnieszkaijas Re: niania 20.12.12, 23:27
      Witam,

poszukuję rozsądnej i odpowiedzialnej osoby do pomocy w opiece nad 7-mio miesięcznym synkiem. W tej chwili synkiem opiekuje się babcia, niestety nie jest w stanie zajmować się małym cały czas i potrzebuje pomocy w noszeniu i zabawianiu maluszka. Babcia zajmuje się domem. Na chwilę obecną jest to praca dorywcza:styczeń-luty, trudno powiedzieć jak w późniejszym terminie, zależy do od sytuacji rodzinnej. Mieszkam na południu Krakowa-Swoszowice.

Jeżeli jest Pani zainteresowana to proszę o kontakt 667-912-344,

Pozdrawiam,

Agnieszka
    • mamaga7 Re: niania 25.01.13, 15:17
      Witam serdecznie,

proszę Panią o kontakt, jeśli byłaby Pani zainteresowana opieką nad 10-cio miesięcznym szkrabem, ale tylko od czasu do czasu na kilka godzin.
      511597666
      Pozdrawiam.
    • nutka3 nadal aktualne 25.02.13, 10:23
      moja oferta jest nadal aktualna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka