mmamma 15.01.10, 23:00 witam proszę o radę którą drogę isc, nie wiem co robić dalej szukam siebie i swojego przeznaczenia bardzo proszę o wskaówkę dziękuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyka_ptasia Re: proszę o radę 16.01.10, 12:21 Jeśli chodzi o wskazówkę, to sama jej sobie udzieliłaś: 'szukam siebie'- to ograniczanie chaosu i bezradności. Z pewnością jesteś na dobrej drodze. Odpowiedz Link
mmamma Re: proszę o radę 24.01.10, 10:58 Witam Czy mogę jeszcze zapytać o pracę, czy w tym roku będę mieć jakąs czy nadal będę jej szukać i nic z zarobków? dziękuję Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: proszę o radę 25.01.10, 13:31 Karty pokazały ciebie , jako bardzo zadowoloną osobę , na ciepłej posadce. Odpowiedz Link
mmamma Re: proszę o radę 25.01.10, 14:14 No proszę, jeśli wychowywanie dzieci i ciągłe szukanie pracy zarobkowej to ciela possadak, to niejeden pewnie chciałby tak żyć:- ))) No nic, widzę , że karty nie chcą mi odpowiedzięć, może mnie nie lubią(( dziękuję bardzo za czas mi poświęcony i życzę wszystkiego dobrego mmamma iwona Odpowiedz Link