15.01.13, 10:54
Witam Panią ponownie.Miałam się odezwać i dać znac jak wyszło z tym wisielcem,otóż jest tak jak Pani napisała,ale chciałabym,żeby znów postawiła pani karty,czy w końcu się do mnie odezwię,albo czy chociaż warto próbować do niego np pojechcac.Norbert 02.02.1988,Monika 16.03.1992. Z góry dziękujęsmile
Obserwuj wątek
    • wyka_ptasia Re: Miłość 15.01.13, 16:10
      Z rozkładu jeszcze nie widać kart kontaktu, ale powolny bieg czasu, jedynie z przełożenia pokazał się ktoś powracający z przeszłości. Więc być może to on. Zważywszy na aurę kart z wyjazdem może jeszcze się trochę wstrzymać. W koronie układu na niego pokazała się VI Mieczy - karta drogi.
      • parysia123 Re: Miłość 16.01.13, 14:39
        Dobrze,rozumiem,mam myślę już ostatnią prośbę,chciałabym wiedzieć czy między nim,a jego partnerką jest dobrze, czy się kochają. Ma na imię Magda i jest ur 24.06.1989 i czy to prawda,ze kiedyś go zdradziła,bo Norbert tak twierdził. Przepraszam za trudsmile
        • wyka_ptasia Re: Miłość 17.01.13, 08:45
          Nie mogę odpowiedzieć na to pytanie, bo dotyczy to osoby trzeciej. Myślę, że nikt nie chce być jakoś tam podglądany. Myślę, że to kwestia etyki. Ale być może inne osoby wróżące mają odmienne zdanie. Ewentualnie możesz u nich spróbować.
          smile
          • parysia123 Re: Miłość 17.01.13, 09:23
            Tak tak,ma Pani rację to było wyjątkowo głupie.Dziękuję za wszystko.Pozdrawiamwink

• wyka_ptasia Re: Miłość 17.01.13, 16:35
              Jest ok smile.
              Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka