Dodaj do ulubionych

Świąteczne Życzenia

24.12.11, 01:14
Wszystkim forumowiczom, stałym, przelotnym i ulotnym Wszystkiego Najlepszego z okazji świąt religijnych/rodzinnych/komercyjnych/pogańskich czy nieświątecznych ale przynajmniej wolne! składa Baba Yaaaaaga.W piecu się pali, chatka z piernika polukrowana świężym cukrem trzcinowym, może się jakiś Jaś z Małgosią, przybłąkają, to ich utuczę Marsami, a potem wyślę na jakąś wegetariańską farmę ekologiczną na przeszkolenie. Tuszę że wegetarianizm to jednak konieczna transformacja przyszłych pokoleń, jeśli cywilizacja ma trwać jeszcze trochę. Ale tymczasem udanego obżarstwa i leniuchowania.
Obserwuj wątek
    • vobi10 Uffo,Ty 24.12.11, 09:58
      jak zwykle mentorsko ,o Najmądrzejszy!! Tobie tez radości,miłości i powrotu do dobrych wspomneń swiątecznychsmile)
      • baba-jaga Re: Uffo,Ty 24.12.11, 13:23
        ha,ha,ha....dzięki, Vobi, Serdeczności i Spokojnych Zdrowych Świąt dla Ciebie, bliskich i przyjaciół.
        • chickenshorts Re: Uffo,Ty 24.12.11, 15:51
          Radosnych!

chinc, chinc - szklaneczka Bushmills smile
          • baba-jaga Re: Uffo,Ty 25.12.11, 05:04
            Ano, to ja też szklaneczka, z tym że czerwonym lekkim półwytrawnym kalifornijskim.....Na zdrówko i do siego, tamtego, już niedalekiego, lepszego.....
            • vobi10 Re: Uffo,Ty 25.12.11, 08:00
              O piątej rano szklaneczkę?Chyba o 17.00 jak zalecają naukowcysmile.Ja tma wole półsłodkie gruzińskie z kamionki,esencjonalne,bukiet owocowych aromatów i ta nuta goryczy.....
              • baba-jaga Re: Uffo,Ty 26.12.11, 03:24
                ja tak popijam metaforycznie wyobraźniowo, czyli zamieniając szarą rzeczywistość w ekstatyczną odświętność. Jak to mówią, żyj tak jakby każdy dzien, każda chwila miała być ostatnią. Ale kalifornijskie czerwone, polwytrawne, lekkie jak piorko, najbardziej mi tu pasuje. Też ma słodycz i ciut goryczy, nie za dużo nie za mało, a jeszcze do tego ani pora dnia czy nocy nieistotna, ani czas, no i nie ma problemu z kociokwikowymi skutkami ubocznymi. smile
    • diabollo Re: Świąteczne Życzenia 26.12.11, 00:46
      Wesołych!!!

Kłaniam się nisko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka