Dodaj do ulubionych

Kablówka + Internet

28.01.11, 18:00
Czy ktoś kojarzy jakichś dobrych dostawców tych mediów na terenie NDM ? Na klatce wywyiesiła się firma KRAWARKON.PL, ale szczerze mówiąc nic mi ona nie mówi... Czy ktoś posiada może jakąś opinię nt. tej firmy i przede wszystkim jakości dostarczanych usług ?
Obserwuj wątek
    • mariuuusz Re: Kablówka + Internet 28.01.11, 20:11
      VECTRA 105 zł za internet 24 mb/s + telewizja pakiet 99 kanałów (montaz około 50 zł)
      Ceny tutejszego dostawcy lokalnego sa jakby to najdelikatniej powiedziec maaarne.
      • red-meduza Re: Kablówka + Internet 28.01.11, 21:36
        Krawarkon w sumie niezły ale panowie monterzy obrzydzili mi tą firmę. Vectra ma opinię bardzo dobrą. Ja mam pakiet złoty za ok 85 zł i jestem zadowolona więc polecam
        • krzysiexesox1984 Re: Kablówka + Internet 29.01.11, 14:55
          Mi przede wszystkim zależy na kanałach w HD. Z tego co się niedawno orientowałem to bezkonkurencyjna w tym temacie była N-ka tv.
          • zawsze_nowodworzanin Re: Kablówka + Internet 29.01.11, 18:49
            Krawarkon miałem wcześniej i jeśli chodzi o jakość to ok natomiast jeśli chodzi o ofertę to bardzo niekonkurencyjna!!!
            • turlajpora Re: Kablówka + Internet 30.01.11, 08:49
              Już zdecydowałem - zamówiłem montaż w Vectra. Mają fajną promocję (bądź nie) za kablówkę (około 90 kanałów)+Internet 8Mb/s za 90 zł brutto miesięcznie. Do tego można dorzucić sobie pakiet Canal+ za 30 zł/miesięcznie.
              • krzysiexesox1984 Re: Kablówka + Internet 30.01.11, 12:59
                A orientujesz się jak u nich wygląda sprawa z kanałami HD?
              • krzysiexesox1984 Re: Kablówka + Internet 30.01.11, 19:28
                Iwan rozmawiałem przed chwilą z konsultantem z Vectry i nie wiem na ile chcesz zawiązać umowę z nimi, ale mają od lutego ofertę 90/miesiąc za internet 8mb plus TV pakiet platynowy (120 kanałów cyfrowo, w tym 10 w HD). Warunkiem jest podpisanie umowy na 3 lata.
                • turlajpora Re: Kablówka + Internet 01.02.11, 20:43
                  No to ja identyczną opcję sobie wybrałem, dodałem sobie tylko jeszcze pakiet Canal + za 29,9 zł/m-c, z tym że umowę na Canal+ podpisujesz tylko na 1 rok. W czwartek przychodzi do mnie popołudniu monter z Vectry zamontować wszystko, co trzeba więc jak coś się jeszcze dowiem to dam znać.

A tak przy okazji - kiedy się wprowadzacie, bo ja już się wstępnie wprowadziłem, przespałem się 1 noc, ale wróciłem zaraz potem do belzebubowni, bo tam strasznie nudno tak samemu :)
                  • red-meduza Re: Kablówka + Internet 01.02.11, 22:48
                    Mamy z Vectry pakiet złoty, jesteśmy zadowoleni, net dobrze śmiga.
                    Już mieszkamy ale się nie nudzimy bo sprzątania dużo:)
                  • krzysiexesox1984 Re: Kablówka + Internet 02.02.11, 07:39
                    Myślę, że do końca lutego się wprowadzimy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka