Dodaj do ulubionych

Co jeszcze może pojawić się w reklamach?

27.02.10, 23:16
W reklamach pojawiają się ostatnio same obrzydliwe rzeczy. Rzadkie kupki, tatokupki, lekkie nietrzymanie moczu.

Co jeszcze obrzydliwego możemy zobaczyć w reklamie?
Ja myślę, że:
-w reklamach podpasek i tamponów zamiast niebieskiego żelu, będzie się używać prawdziwej krwi
-zobaczymy na ekranie poruszające się owsiki
-zobaczymy człowieka robiącego kupę

Co jeszcze ohydnego pojawi się w reklamie?
Obserwuj wątek
    • gazeta_mi_placi Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 27.02.10, 23:47
      Ejakulacja na żywo w reklamie Penigry :D
      • 3.14-roman Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 27.02.10, 23:52
        Łeeeeeeeeeee!
    • kaga9 Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 28.02.10, 00:07
      Reklama społeczna "Poród rodzinny na żywo". Patronat GW.
      • 3.14-roman Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 28.02.10, 00:20
        A w sumie to było już coś podobnego. Reklama z rodzeniem odkurzacza.
        www.youtube.com/watch?v=ESVd-vYnJf0
        • kaga9 Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 28.02.10, 00:23
          Łopatko!

Ale nic nie widać. Musi być dramaturgia, krew, pot i śluz.
          • 3.14-roman Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 28.02.10, 00:26
            Może jeszcze nacięcie krocza na żywo?

Uugghhhh!
            • kaga9 Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 28.02.10, 00:29
              I zszywanie overlockiem.

A obok ktoś może haftować.
              • 3.14-roman Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 28.02.10, 20:00
                Hmmmm... w sumie wymiotowania w telewizji jeszcze chyba nie pokazywali :)
                • kaga9 Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 28.02.10, 21:10
                  Słusznie. Wydalanie różnymi otworami ciała plus dłubanie w nosie, uszach i
                  rozdrapywanie strupów, a także PRAWDZIWE wyciskanie zaskórników i ropnych
                  krostek. Spoty reklamowe, billboardy. Kampania pt. "Ecce homo":D
                  • 3.14-roman Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 28.02.10, 21:19
                    I wyciskanie pryszczy wprost na kamerę :)
                    • kaga9 Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 28.02.10, 22:02
                      Oooo, jes, z takim podgłośnionym "CHLAP!".
                      • 3.14-roman Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 28.02.10, 22:22
                        Oooo! Tak, tak, tak!
                        • kaga9 Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 28.02.10, 22:26
                          Dobrze nam idzie. Może założymy agencję reklamową? Chcę zmienić pracę.
                          • 3.14-roman Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 28.02.10, 22:37
                            Musielibyśmy wymyślić odpowiednio obrzydliwą nazwę.

Agencja L'art du pisoir, na przykład
        • tygrysgreen Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 28.02.10, 21:28
          ohyda
          nie poród tylko podsumowanie "a ty co jeszcze musisz kupić zanim zdecydujesz się
          na dziecko"
          jak ktoś śmie wtrącać się do tego na co ludzie wydają własne pieniądze. i czy
          chcą czy nie się rozmnażać
          • 3.14-roman Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 28.02.10, 21:43
            Reklama nie dość, że chamska, to jeszcze nieskuteczna. Niechętnych jeszcze bardziej zniechęci, niezdecydowanych odstraszy, a chętnych i tak nie trzeba zachęcać.
    • gazeta_mi_placi Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 28.02.10, 21:47
      Może sadzenie kloca na żywo w reklamie jakiegoś środka na rozwolnienie...
      • 3.14-roman Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 28.02.10, 21:57
        Jest już reklama z psi-psi, może będzie reklama z pruk-pruk.
        Fuj.
      • gazeta_mi_placi Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 28.02.10, 22:45
        W reklamie internetowej już się pojawiło,więc może w końcu też pora na telewizję.
        To naprawdę dobry środek w końcu :

www.colonix.pl/
        (drugie zdjęcie od góry i pierwsze pod uśmiechniętą Panią Doktor)
    • tummi-gummi Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 03.03.10, 20:49
      Groźba morderstwa?
      https://e.pardon.pl/pa113/161e2a46000ea8744b8e27f9
      • 3.14-roman Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 08.03.10, 20:50
        Ojej, jaki fajny obrazek :)
    • miau_weglowy o fuuuuuuuuj!! 03.03.10, 22:09
      Roman, jak mozesz! ;P
      wiedzialam,ze powinnam pozostac wierna swoim zasadom i tak, jak nie ogladam
      reklam, tak i nie wchodzic do tego watku ;)
    • tygrysgreen Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 04.03.10, 08:12
      wczoraj miałam "przyjemność" zobaczyć reklamę czegoś tam na hemoroidy. no więc
      jak ktoś nie zna budowy anatomicznej odbytu to może się dokształcić :(
      • dzidzia_bojowa Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 04.03.10, 08:56
        tygrysgreen napisała:

> wczoraj miałam "przyjemność" zobaczyć reklamę czegoś tam na hemoroidy. no więc
        > jak ktoś nie zna budowy anatomicznej odbytu to może się dokształcić :(

Tę z czerwonymi skaczącymi dupkami? Ja to mam szczęście widzieć ją zawsze, gdy
        coś przeżuwam.
        • tygrysgreen Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 04.03.10, 09:28
          szczęściary my
        • 3.14-roman Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 13.03.10, 23:31
          Jeszcze nie widziałem i nie chcę widzieć!
    • nessie-jp Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 17.03.10, 17:31
      Mogę się zatrudnić w reklamie środka przeciwmigrenowego.

Scenariusz reklamy: zielonkawa, drżąca trupica z podkrążonymi, przekrwionymi
      oczami i termoforem na głowie wymiotuje z odbiciem* do niewielkiej miski. W tle
      rzewna muzyka i głos zza kadru "Wyrzuć miskę! Cudownymig w trymiga zwalcza
      objawy mdłości towarzyszące migrenom."

* No, wiecie. Tak, że zawija się ode dna i przelatuje nad drugim brzegiem miski
      prosto na stopy.
    • nessie-jp Z innej beczki 17.03.10, 19:58
      Cokolwiek obok tematu, ale...

Dzwoni zakłopotana kumpela i się zwierza. Ze była z dzieckiem u lekarza i on jej
      kazał sobie kupić taki lek, że wstyd w aptece powiedzieć. Dupochlast.

- Ze jak?! - nie dowierzam.

- No Dupochlast, jak bozię kocham. Jak można taką nazwę dla leku wymyślić! Kto
      za to pieniądze bierze!

- Nie no, ty coś przekręcasz, to jest niemożliwe. Jest taki syrop Dupoflon, może
      to to? Lepiej zapytaj dokładniej.

- Zgłupiałaś chyba! - wrzeszczy rozgoryczona kumpela - Mam stanąć w aptece i po
      kolei o leki na Dupo- się dopytywać? Jeszcze pomyślą że wariatka!

... no i dobrze, że mnie nie posłuchała, bo lek nazywał się wcale ani Dupoflon,
      and Dupochlast, tylko Duphalac.
      • tygrysgreen Re: Z innej beczki 17.03.10, 21:00
        :)
        takie nazwy wymyślają że trudno się nie pomylić.
      • sootball Re: Z innej beczki 18.03.10, 00:30
        Ktoś powinien odnaleźć autora słynnego zdjęcia (uwaga, kto je akurat posiłek,
        lub uważa że jest delikatnej kontrukcji psychicznej ;) - nie wchodzić) na
        goatse.cx i nakłonić go do
        reklamowania leku na hemoroidy.
      • tygrysgreen Re: Z innej beczki 19.03.10, 15:17
        i co z tym Dupochlastem? ktoś ma pomysł co to by mógł być za lek?
        może na problemy rodzicielskie?
        albo sypialniane?
        • 3.14-roman Re: Z innej beczki 21.03.10, 22:49
          Na hemoroidy :)
    • ziolo.zielone Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 17.03.10, 21:34
      Ratunku!!!!
      Kto ogląda reklamy?! Toż to paskudztwo!!!
      nigdy, nigdzie i żadnych nie oglądam i nie słucham :P
      • tygrysgreen Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 19.03.10, 09:27
        ja oglądam. i niektóre lubię. na przykład większość reklam sieci komórkowych i piwa.
        • ziolo.zielone Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 19.03.10, 19:57
          Ok, Ty lubisz i oglądasz a ja nie. W domu wprowadziłam zakaz oglądania i
          słuchania, i nawet jet ten zakaz przestrzegany :)
    • gazeta_mi_placi Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 21.03.10, 23:18
      Gadający z kiszką stolcową hemoroid?
      • 3.14-roman Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 21.03.10, 23:20
        O tak! I niech hemoroid ma takie wielkie animowane wytrzeszczone oczka!
        • gazeta_mi_placi Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 21.03.10, 23:39
          A kiszka na to "Niemożliwe" :P
    • sootball Re: Co jeszcze może pojawić się w reklamach? 23.03.10, 01:36
      właśnie zaczęłam oglądać "sześć stóp pod ziemią".
      Tam są dobre reklamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka